Αστρολογία 11/03 Η Καταιγίδα του Έρωτα

imerisies-22314-zwdia-ζωδια

Κοινοποίηση:

Αστρολογία Τρεις Όψεις, Η Τέλεια Καταιγίδα για τον Έρωτα

Ένας ιδιαίτερος συνδυασμός πλανητικών όψεων στις 11 Μαρτίου θα δημιουργήσει την τέλεια θύελλα, για την ερωτική πορεία όλων των εκπροσώπων του ζωδιακού κύκλου!

Πρόκειται για το τρίγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό, το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο.

Αυτές οι όψεις θα αφορούν αποκλειστικά την ώθηση να αποδεχθεί ο καθένας τον εαυτό του ακριβώς όπως είναι, ώστε να αρχίσει να ζει τη ζωή του με τον πιο αυθεντικό τρόπο!

zodia-zvdia-22

Αν δεν νιώθετε εσείς άνετα με αυτό που είστε, πώς είναι δυνατόν να νιώσουν οι άλλοι; Τα άστρα έχουν πρόθεση μέσα στον Μάρτιο να ενισχύσουν τους πάντες να ανοίξουν καινούργιες και ειλικρινείς σελίδες στη ζωή τους. Αυτές οι πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον τρόπο σας για να αποδεχθείτε τον εαυτό σας και να αρχίσετε να ζείτε όπως ορίζει η προσωπική σας αλήθεια! Όμως, ποια είναι η σημασία τους για το προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός;

Η όψη που θα σχηματιστεί πρώτη, είναι το τρίγωνο του Άρη με τον Ουρανό. Αυτή η όψη αφορά τη συνειδητοποίηση της μοναδικότητας κάθε ανθρώπου και την αξιοποίησή της προς όφελός του. Ο Άρης βρίσκεται στον Τοξότη και ο Ουρανός στον Κριό, τα δύο πιο ανεξάρτητα και καινοτόμα ζώδια της φωτιάς όλου του ζωδιακού κύκλου. Πρόκειται για τη στιγμή που δεν έχει καμία σημασία η άποψη των άλλων! Δεν θα σας κρατήσει πλέον πίσω η συμφωνία ή διαφωνία κάποιου με τις επιλογές σας, δεν θα κάνετε κάποιον άλλο ευτυχισμένο ενώ μέσα σας νιώθετε σαν να καταπίνετε γυαλιά!

zodia-zvdia-oroskopio-11

Ο Άρης είναι ο πλανήτης του κινήτρου και της φιλοδοξίας. Αν και δεν είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη, νιώθει εξαιρετικά οικεία μέσα σε αυτό το ζώδιο της πρωτοπορίας. Το σκεπτικό «δεν με νοιάζει ιδιαίτερα η άποψή σου» θα είναι αυτό που θα επικρατήσει στην ενέργεια αυτής της εβδομάδας, κάτι που χρειάζονται όλοι αυτή την περίοδο ρεαλιστικά.

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα παραγκωνίσουν την πρακτική να ζουν για τους άλλους ή σύμφωνα με τα σχέδια των άλλων. Αν και δεν είναι συνειδητή επιλογή ή ζητούμενο κανενός, η απόφαση για πορεία πλέον στην αντίθετη κατεύθυνση, θα είναι. Ωστόσο, δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αρχίσει ο καθένας να ζει τη ζωή του με γνησιότητα!

Η παρουσία του Ουρανού στον Κριό αντικατοπτρίζει το σκεπτικό «είμαι ιδιόρρυθμος και το ξέρω – και δεν με νοιάζει αν το ξέρουν και οι άλλοι»! Παράλληλα, ο Κριός είναι το ζώδιο της καθαρότητας, που χαράζει περήφανα την πορεία του στον ρυθμό που παίζει ο ίδιος.

zodia-098

Το τρίγωνο του Ουρανού με τον Άρη από τον Τοξότη, ζητά από όλους να αποδεχθούν την εκκεντρικότητά τους, τη μοναδικότητά τους, χωρίς να νοιάζονται πλέον για την άποψη των άλλων… Γιατί όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι αν δεν είναι οι ίδιοι ευτυχισμένοι, δεν θα είναι κανένας άλλος!

Και αυτή είναι μόνο η αρχή.

Η επόμενη όψη που θα σχηματιστεί, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, αφορά την εξερεύνηση του σκότους του καθενός – όχι σαν μια απολαυστική διαδρομή αλλά ως τον καταλύτη για ουσιαστικές αλλαγές. Με τον Ήλιο στους Ιχθύες υπάρχει η ανάγκη να αγαπάτε τον εαυτό σας, είναι η αποδοχή αυτού που είστε με τις αδυναμίες και

τα χαρίσματά σας. Ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερω σας καλεί να δείτε τη σκοτεινή σας πλευρά – ώστε να αρχίσετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές, που θα σας οδηγήσουν να εξελίξετε την προσωπικότητά σας και κατ’ επέκταση το μέλλον σας.

taro-zodia-098

Δεν είναι εύκολο να ανατρέψετε όλα όσα σας έχουν μάθει, για το πώς θα «έπρεπε» να είστε. Χρειάζεται αφοσίωση και δουλειά, είναι μια διαδικασία μάθησης του πώς να βάζετε τις σκέψεις και τα όνειρά σας μπροστά από τους άλλους. Όχι ότι δεν νοιάζεστε για τους ανθρώπους που είναι κοντά σας και που σας αγαπούν… αλλά δεν είναι δυνατόν να ζήσετε τη ζωή σας για κάποιον άλλο πέρα από τον εαυτό σας!

Η ενέργεια αυτής της όψης, σε συνδυασμό με το επερχόμενο τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, θα είναι μια πραγματική πρόκληση για όλους να βγουν από τα κατεστημένα τους. Αυτό το τετράγωνο ισοδυναμεί με τις δεύτερες σκέψεις ή τις αμφιβολίες που μπορεί να έχετε, ως προς την ικανότητά σας να είστε πραγματικά διαφορετικοί.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ωριμάσετε ή ότι δεν είστε αυτό που ενίοτε υπαινίσσονται οι αμφιβολίες σας. Αντ’ αυτού, αποτελεί την ύστατη πρόκληση για το αν είστε ειλικρινά έτοιμοι να ενστερνιστείτε αυτό που είστε, να μπείτε στη ζωή που είστε προορισμένοι να πορευτείτε!

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

 ζώδια ημερησιες αστρολογικές ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos  τα τελευταια απο την  αστρολογία  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

Και οι τρεις αυτές όψεις αφορούν την κατανόηση της δικής σας αλήθειας και αυτού που πραγματικά είστε, ώστε να μπορέσετε να ζήσετε με περισσότερη αυθεντικότητα. Και με το δεδομένο ότι διανύουμε την εποχή των Ιχθύων, όλα αυτά θα αποτελέσουν πλεονέκτημα και για την ερωτική ζωή όλων!

Πολλές φορές δελεάζεστε να ακολουθήσετε το εύκολο μονοπάτι στην αγάπη, εκείνο που φαίνεται πιο σωστό αντί αυτού που «νιώθετε» πιο σωστό. Φαντάζει πιο εύκολο να επιλέξετε τη σχέση που οι άλλοι θα αντικρύσουν ως το τέλειο ταίριασμα, από κάποια που νιώθετε καλύτερα. Αλλά αυτό δεν είναι το ίδιο, όπως το να έχετε μια εξαιρετική σχέση που συνδέονται οι ψυχές σας!

Οι τρεις όψεις που θα σχηματιστούν τώρα θα προκαλέσουν κάθε είδους αναταράξεις, στις ρομαντικές σας σχέσεις που στηρίζονται στην οπτική των πολλών ή την έγκριση των άλλων. Γι’ αυτό όσοι έχετε επιλέξει τη διαφορετική σας αγάπη, τώρα θα δείτε γιατί κάποιες φορές είναι το πιο δύσκολο πράγμα να ξέρετε ποιοι πραγματικά είστε. Όταν συμβαίνει αυτό, δεν έχει καμία σημασία αν οι άλλοι εγκρίνουν τη σχέση σας ή όχι – γιατί εσείς νιώθετε καλά να ακολουθείτε την καρδιά σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Δεν χρειάζεστε μια σχέση για να κερδίσετε κύρος ή και αποδοχή, γιατί αυτή τη δουλειά την κάνετε εσείς για τον εαυτό σας! Αυτή η συνειδητοποίηση σας ανοίγει διάπλατα τις πόρτες για να χαρείτε και να απολαύσετε τις σχέσεις της επιλογής σας, ασχέτως με την εικόνα τους στον εξωτερικό κόσμο.

Αυτή την περίοδο θα δοθούν τα περιθώρια να ακολουθήσετε την καρδιά σας, να κάνετε αυτό που θέλετε, να λειτουργήσετε αυθόρμητα, να μην δίνετε διάρα για τη γνώμη των άλλων. Είναι μια πορεία που θα σας οδηγήσει στην αποδοχή του εαυτού σας, στην ωρίμανση, στην αυθεντικότητα που δεν επιδέχεται πίεση.

Βρίσκεστε κάποιες φορές μπροστά σε εκείνες τις κρίσιμες συγκυρίες, που συνειδητοποιείτε ξαφνικά ότι δεν απέχετε πολύ από αυτό που πραγματικά είστε… Γιατί για να νιώσετε ειλικρινά καλά με αυτό που είστε και να ζήσετε τη ζωή σας με το ταίρι που αγαπάτε, πρώτα πρέπει να έχετε αποδεχθεί τον εαυτό σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76