ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/03 A

ταρω-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/03 A

ταρω Κριός: Το Τρία των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Δουλειά
Έννοιες – κλειδιά: Έντιμη εργασία, χτίσιμο ικανοτήτων, αύξηση προσόντων, αναγνώριση, αγάπη για τη δουλειά σας, αύξηση πελατών και πωλήσεων.
Αυτή η κάρτα έχει να κάνει με την αναγνώριση στην καριέρα σας. Έχετε κάνει άλματα όσον αφορά την καριέρα σας και δέχεστε την επιβεβαίωση, καθώς επεκτείνετε τις δεξιότητες σας. Θα διαπιστώσετε ότι σας κάνει να νιώθετε αρκετή ικανοποίηση του να μετατρέπεστε στο άτομο που στρέφονται όλοι, που μπορεί να κάνει τα πάντα… και από στόμα σε στόμα τα νέα εξαπλώνονται.

Έχετε ταλέντο στην πορεία της σταδιοδρομίας που διαλέξατε και αρχίζετε να παίρνετε δίκαιη αναγνώριση για τη χρήση αυτού του ταλέντου. Αυτό είναι καλό σημάδι για την απόκτηση πελατών και την αύξηση της δυνατότητάς σας να κερδίσετε περισσότερα. Ή μπορεί να λάβετε ένα βραβείο καλής δουλειάς ή να πάρετε μια πολλή καλή αξιολόγηση επιδόσεων. Αν είστε ανεξάρτητοι επαγγελματίες, θα έχετε την ευκαιρία να πείτε ναι σε νέα έργα αυτή την εβδομάδα και αυτά θα οδηγήσουν σύντομα σε ακόμα περισσότερα. Συγχαρητήρια!

zodia-zvdia-22

 

ταρω Ταύρος: Το Οκτώ των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Τέχνη
Έννοιες – κλειδιά: Φιλοσοφική ευθυκρισία, αξιολόγηση των πόρων σας, έλεγχος των γεγονότων, διόρθωση της δουλειάς σας, μοίρασμα της σοφίας σας –ειδικά μέσα από την γραφή.
Αυτή είναι η κάρτα της κινητήριου δύναμης. Δεν έχετε λάβει την αναγνώριση που σας αξίζει – όχι ακόμα, τουλάχιστον. Αλλά η φήμη σας έχει αρχίσει να εξαπλώνεται.

Έχετε πολύ παραγωγική δουλειά, πιθανόν, για το προσέξετε, αλλά οι ανώτεροί σας έχουν παρατηρήσει την μαεστρία σας. Ή ίσως από η δουλειά σας ακούγεται στόμα σε στόμα ευχαριστημένου πελάτη σε δυνητικό και οι παραγγελίες σας αυξάνονται. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε στα πάνω σας, οπότε μείνετε εκεί ακριβώς και συνεχίστε να κάνετε αυτό που κάνετε, όπως ακριβώς το κάνετε. Αυτή την εβδομάδα, η μοναδική δέσμευσή σας στη τέχνη σας θα σας φέρει περισσότερες ανταμοιβές απ’ όσες περιμένατε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768
ταρω Δίδυμοι: Ο Ακόλουθος των Πεντάκτινων

Λέξη – κλειδί: Προϋπολογισμός
Έννοιες – κλειδιά: Βελτίωση της εικόνας των οικονομικών σας, εξοικονόμηση, εκμάθηση οικονομικών προγραμμάτων, δημιουργία προϋπολογισμού.
Ώρα να σοβαρευτείτε με τα χρήματα. Πρακτικές συμβουλές είναι διαθέσιμες για τη διαχείριση και την βελτίωση των οικονομικών σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να διερευνήσετε τη στάση σας απέναντι στην αξία σας και να την βελτιώσετε.

Κάντε ένα σεμινάριο για τις φορολογικές ελαφρύνσεις ή διαβάστε σχετικά με τη βελτίωση των οικονομικών σας ή εξοφλήστε αυτή την πιστωτική κάρτα που μόνο σε μπελάδες σας βάζει ούτως ή άλλως, ή εξερευνήστε νέους τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας. Δουλέψτε λίγο πιο σκληρά, λίγο παραπάνω. Βρείτε έναν μέντορα και μείνετε δίπλα του/της. Αυτή η κάρτα λέει ότι είστε αρκετά έξυπνοι για να αναλάβετε τη φροντίδα των οικονομικών σας, το μόνο που χρειάζεται είναι να μάθετε κάποια νέα κόλπα.

taro-oroskopio-54

ταρω Καρκίνος: Το Έξι των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Μετάβαση
Έννοιες – κλειδιά: Πάω παρακάτω, μια νέα θέση ή εργασία, ένα νέο σπίτι, μετακόμιση σε άλλη πόλη, παύση από μια δουλειά για να επικεντρωθείτε σε ένα άλλο έργο, αλλαγή θρησκείας, πτήση.
Τι θα λέγατε για ένα μικρό ταξιδάκι; Το Έξι των Ξιφών έχει να κάνει με τη μετακίνηση σε πιο πράσινα λιβάδια. Η παραδοσιακή ερμηνεία των ταρώ μπορεί να προτείνει μια κυριολεκτική μετακίνηση, αλλά είναι εξίσου πιθανό να είναι μια φιλοσοφική.

Ξέρετε, μια διανοητική στροφή. Μερικές φορές, μια αποκάλυψη οδηγεί σε μια εντελώς νέα κατανόηση του σύμπαντος. Αυτή η κάρτα δείχνει ότι αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια μεγάλη ιδέα που θα σας αφήσει τόσο αλλαγμένους, θα ταξιδέψετε σε ένα εντελώς νέο πρότυπο. Αυτό είναι καλό, θα σας επιτρέψει να πλεύσετε μακριά από τα παλιά εμπόδια και να κατευθυνθείτε προς γονιμότερα εδάφη.

ζωδια-ταρο-99

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Λέων: Το Δέκα των Κυπέλλων

Λέξη – κλειδί: Επιβεβαίωση
Έννοιες – κλειδιά: Σταθερές σχέσεις, συναισθηματική επικύρωση, εμπιστοσύνη στο δίκτυο υποστήριξης σας, νιώθετε ότι είστε μέρος μιας υγιούς φυλής, χτίσιμο σύνδεσης.
Αυτή είναι μια πολύ όμορφη κάρτα. Τα δέκα έχουν να κάνουν με την καρποφορία, το αποκορύφωμα ενός κύκλου. Εδώ τα πάντα ενώνονται και βγάζουν νόημα. Και συμβαίνει στη σφαίρα των συναισθημάτων, οπότε υποδηλώνει ισχυρή συναισθηματική σύνδεση και βάθος στα συναισθήματα.

Αυτή την εβδομάδα θα βλέπετε πολύ καλά τι λειτουργεί στη ζωή σας, θα νιώθετε ευγνώμονες για την ευλογία των καλών ανθρώπων γύρω σας. Για την ακρίβεια αυτή είναι η ιδανική στιγμή για μια γιορτή ή μια τιμητική επανένωση και την προώθηση αυτών των ζεστών συναισθημάτων. Η φυλή σας είναι δυνατή και υποστηρικτική.

ταρω Παρθένος: Το Πέντε των Ξιφών

Λέξη – κλειδί: Αναγνώριση
Έννοιες – κλειδιά: Σχηματισμός ενός ρεαλιστικού πλάνου, διόρθωση λαθών, οργανωτικές αναβαθμίσεις, επικεντρωμένη έρευνα.
Δεύτερη ευκαιρία! Εάν την πρώτη φορά δεν τα καταφέρατε, προσπαθήστε ξανά. Αυτή η κάρτα εμφανίζεται όταν πρέπει να επιστρέψετε πίσω στο σχεδιαστήριο. Μην το πάρετε ως αποτυχία – σημαίνει ότι έχετε κάποιες εκκρεμότητες.

Ώρα να διατυπώσετε ένα σχέδιο. Η πρώτη δοκιμή σας δεν έφερε τα αποτελέσματα που ελπίζατε, οπότε διορθώστε το αυτό με στρατηγική. Είναι απολύτως πιθανό ότι η αποτυχημένη προσπάθειά σας οφείλετε στην κακή αναγνώριση – ελλιπείς ή παρερμηνευμένες πληροφορίες. Μπορεί να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά κάντε τη να αξίζει τον κόπο σας. Δεν υπάρχει πλέον απόφαση της στιγμής, βάλτε μέθοδο στην τρέλα σας. Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε το στόχο σας κάνοντας καλύτερη έρευνα και χαρτογραφώντας την επίθεση σας εκ των προτέρων.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65