ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/03 B

osiris-tarw

Κοινοποίηση:

ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 12-18/03 B

ταρω Ζυγός: Ο Μάγος

Λέξη – κλειδί: Μαεστρία
Έννοιες – κλειδιά: Η εξάσκηση φέρνει την τελειότητα, επιδεξιότητα που αποκτάται μέσα από επανάληψη, δεξιότητες που τελειοποιούνται, αυτοπεποίθηση μέσα από την εμπειρία.
Αυτή είναι η κάρτα κάποιου που φαίνεται να βγάζει άσους από το μανίκι του. Εσείς και εγώ ξέρουμε καλύτερα, έτσι δεν είναι;

Χρειάζεται εξάσκηση και δεξιοτεχνία και ακόμα σημαντικότερα πίστη στην ικανότητά σας να τα καταφέρετε. Αλλά το κοινό δεν γνωρίζει τις προσπάθειές σας πίσω στα παρασκήνια, οι οπαδοί σας νομίζουν έχετε μαγικές δυνάμεις, γιατί κάνετε τα μαγικά σας να φαίνονται τόσο εύκολα. Αυτή την εβδομάδα, οι πράξεις σας θα εντυπωσιάσουν και η φήμη σας θα εξαπλωθεί φέρνοντας ένα νέο επίπεδο επιτυχίας και ακόμα καλύτερες ευκαιρίες. Το ακροατήριο σας θα εντυπωσιαστεί, αλλά μόνο εμείς θα ξέρουμε το μυστικό: άσκηση… και καλλιτεχνία! Ντα ντα!

zodia-zvdia-22

 

ταρω Σκορπιός: Ο Διάβολος

Λέξη – κλειδί: Άκρα
Έννοιες – κλειδιά: Αναγνώριση ανισορροπίας, συνειδητή αντιμετώπιση εθισμών, παραμερισμός δεκανικιών, δημιουργία υγιέστερων συνηθειών.
Υπάρχουν μια-δυο κάρτες που πάντα φρικάρουν τους ανθρώπους όταν τις βλέπουν και αυτή είναι μία από αυτές. Αλλά αυτή δεν είναι μια κάρτα που δείχνει μιζέρια και χαμό. Δείχνει ότι είστε εθισμένοι σε κάτι που είναι κακό για σας. Σας περιορίζει. Σας κρατά από το να είστε το ολοκληρωμένο, υγιές, ευτυχισμένο άτομο που θέλετε να είστε.

Μπορεί να είναι μια συνήθεια, όπως το τσιγάρο, το αλκοόλ, το πρόχειρο φαγητό ή οι υπερβολές στο διαδίκτυο. Αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα πρόσωπο ή ένα σύστημα πεποιθήσεων, μια δουλειά ή ακόμα και ένα χόμπι που σας ρουφάει όλο το χρόνο σας, την ενέργεια σας και τους πόρους σας, κάνοντας σας μονοδιάστατους και κρατώντας σας από το να επιτύχετε και σε άλλους τομείς της ζωής σας. Αυτή είναι μια καλή εβδομάδα για να αντιμετωπίσετε το δαίμονα σας κατά μέτωπο. Δεν θέλετε να είστε πάντα δεσμευμένοι σε αυτό, σωστά;

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

 

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76
ταρω Τοξότης: Ο Κόσμος

Λέξη – κλειδί: Ολοκλήρωση
Έννοιες – κλειδιά: Αυθεντία, εμπειρογνωμοσύνη, πίστη στην αλήθεια σας, πλήρης έκφραση του εαυτού, ελευθερία.
Είναι ένας νέος κόσμος. Όταν αυτή η κάρτα εμφανίζεται προμηνύει μια νέα εποχή: είναι σαν να έχετε μόλις αποφοιτήσει και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε ένα νέο ρόλο στον κόσμο. Προτείνει ότι τα διδάγματα του παρελθόντος κύκλου έχουν διδαχτεί και έχουν ενσωματωθεί στην ύπαρξή σας και ότι μπορείτε να προχωρήσετε στην επόμενη φάση με όλες τις γνώσεις που έχετε αποκτήσει.

Συχνά αυτή η κάρτα εμφανίζεται πριν από μια γέννηση ή ένα γάμο ή μια άλλη σημαντική μετάβαση της ζωής. Αναγνωρίστε την εξέλιξή σας και εμπιστευτείτε ότι έχετε βιώσει όλες τις δοκιμασίες και τους θριάμβους για κάποιον λόγο. Νιώστε ελεύθεροι να τιμήσετε τη δική σας αυτοπεποίθηση καθώς πηδάτε στη νέα, μεγάλη περιπέτεια. Το έχετε κερδίσει.

chartomantia-087

ταρω Αιγόκερως: Το Επτά των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Ανταγωνισμός
Έννοιες – κλειδιά: Αντιμετώπιση μιας πρόκλησης, προετοιμάζεστε ψυχολογικά, αντιμετωπίζετε τον ανταγωνισμό σας, αυτοπεποίθηση, ανακοινώνετε την συμμετοχή σας στον αγώνα, ξέρετε ότι είστε έτοιμοι να σκίσετε σε μια συνέντευξη.
Αυτή η κάρτα είναι σαν μέρος μιας ταινίας δράσης όπου ο ήρωας / ηρωίδα φτάνει στα όρια του. Αλλά είναι η δική σας ταινία, αγαπητοί μου, και ήρθε η ώρα να κλωτσήσετε πισινούς και να πείτε άσχημα λόγια (όχι κυριολεκτικά). Προκλητική, ναι. Εμπόδια; Κάνα δυο. Ξέρετε, το μέρος όπου ο πρωταγωνιστής δεν αντέχει άλλο και πρέπει να αγωνιστεί για αυτό που είναι σωστό.

Απλά να θυμάστε ότι ήρθε η ώρα σας να λάμψετε – ήρωες σαν εσάς κερδίζουν πάντα στο τέλος. Και μην ξεχνάτε το μότο του ήρωα: ακούστε τα τραγούδια που σας φέρνουν έμπνευση, βάλτε το πιο καυτό ντύσιμό σας, κάντε κάποια πουσάπς ή αναθεωρήστε τη γυμναστική σας ή ό,τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να ανεβάσετε το ηθικό σας. Στη συνέχεια λάβετε τη θέση σας στο ρινγκ (ή στη σκηνή ή στην συνέντευξη για δουλειά, καθώς αυτό μπορεί να σας περιμένει). Είναι η σειρά σας να τους δείξετε τι έχετε.

zodia-zwdia-88-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

ταρω Υδροχόος: Το Έξι των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Νίκη
Έννοιες – κλειδιά: Προσφορά δουλειάς, κλείσιμο νέου μεγάλου πελάτη, νίκη σε έναν διαγωνισμό, αναγνώριση από το κοινό.
Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μου κάρτες. Αυτό είναι το περπάτημα στο κόκκινο χαλί (μεταφορικά, τουλάχιστον). Είναι μια πορεία νίκης. Εμφανίζεται, συνήθως, όταν τα ταλέντα σας αναγνωρίζονται με κάποιο τρόπο – κλείνοντας μια δουλειά, κερδίζοντας ένα βραβείο, λαμβάνοντας έναν καλό βαθμό σε μια εργασία ή κάτι τέτοιο.

Συχνά, υπάρχει μια δημιουργική πλευρά σε αυτό, όπως το να κερδίσετε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο κοινοτικό θέατρο. Θα νιώσετε σαν να γίνεται παρέλαση για την επιστροφή σας και θα είστε η βασίλισσα ή ο βασιλιάς. Θα είστε στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, οπότε να είστε ευγενικοί με τους μικρούς ανθρώπους (δηλαδή τους οπαδούς σας).

ταρω Ιχθύες: Το Τρία των Ράβδων

Λέξη – κλειδί: Εκδηλώνω
Έννοιες – κλειδιά: Επένδυση σε νέα εγχειρήματα, πρώτοι καρποί της σοδειάς, το να βλέπετε το όραμά σας να αποκτά μορφή στον πραγματικό κόσμο.
Οι περισσότερες παραδοσιακές εκδοχές αυτής της κάρτας δείχνουν μια φιγούρα να κοιτά ένα ναυτικό πλοίο. Είτε το σκάφος σας έρχεται είτε φεύγει, αυτή η κάρτα σηματοδοτεί την καλή ενέργεια που κινείται στον κόσμο σας!

Επικυρώνει ότι έχετε βάλει ενέργεια και δράση πίσω από τα όνειρά σας και τώρα τα μαγικά σας κινούνται έξω προς τον κόσμο. Μπορεί να μην αποκομίσετε την πλήρη ανταμοιβή αυτή την εβδομάδα, αλλά θα δείτε αποδείξεις ότι οι ιδέες σας είναι σε κίνηση και ότι οι στόχοι σας είναι πιο κοντά στην εκπλήρωση. Τα κάνετε να συμβαίνουν – κρατήστε τα μάτια σας στο βραβείο και στη δυναμική που ρέει προς το ευρύτερο κοινό.

 

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098