Αστρολογία 13-14/03 Καρμικές Θεραπείες

ραντεβου-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

Αστρολογία 13 Μαρτίου – Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο (στους Κριό / Αιγόκερω)

Τα οικονομικά, οι σχέσεις, οι κοινωνικές επαφές ή / και οι απολαύσεις μπορεί να φαίνονται μπλοκαρισμένα ή να απαιτούν επιπλέον προσπάθεια τώρα.

Η εκδήλωση των επιθυμιών σας ενδέχεται να απαιτεί πρόσθετη σκληρή δουλειά, αλλά αυτός ο αγώνας θα μπορούσε επίσης να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

Μπορεί να νιώθετε ότι υπάρχει ένας τεράστιος βράχος που κλείνει το δρόμο σας και σας κρατά πίσω από το να εκπληρώσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

zodia-zvdia-22

Μπορεί να είναι απαραίτητο να αντιμετωπίσετε κάποια δύσκολη πτυχή της κατάστασή σας πριν να μπορέσετε να μάθετε πώς να προχωρήσετε.

Αυτό το πρόβλημα πρέπει, τελικά, να λυθεί αντιμετωπίζοντας αυτό που είναι μη ρεαλιστικό, ανεφάρμοστο ή απλώς δεν είναι προς το συμφέρον σας.

Αυτή μπορεί επίσης να είναι μια εποχή που φτάνετε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις, ή που οι συνθήκες να σας αναγκάσουν να αλλάξετε την κατεύθυνσή σας. Αυτή η διέλευση μπορεί να κάνει την επιλογή σας ξεκάθαρη, αν και μπορεί να μην είναι αυτή που ελπίζατε να είναι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Αστρολογία 13 Μαρτίου – Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Δία ( Ιχθύες / Σκορπιό)

Αυτή είναι μια εποχή που η κατανόησή σας για την ευρύτερη εικόνα και για τη θέση σας μέσα σε αυτή μπορεί να γίνει ξεκάθαρη. Ως αποτέλεσμα, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η αυτοεκτίμησή σας μπορεί να είναι αρκετά υψηλές τώρα. Η ικανότητά σας να δείτε τις ευκαιρίες και τις δυνατότητες με μεγαλύτερη σαφήνεια μπορεί να παράγει εμπειρίες φαινομενικής τύχης.

taro-oroskopio-54

Η εικόνα σας για τη ζωή και τον κόσμο γύρω σας μπορεί να είναι ιδιαίτερα φωτεινή, αισιόδοξη και εμπνευσμένη. Αυτή είναι μια θετική για τα συναισθήματα όψη, όταν αίσθηση του εαυτού φαίνεται να μπορεί να επεκταθεί και να απελευθερωθεί.

Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαίτερα συνδεδεμένοι με την πνευματική ενέργεια κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, να βρείτε νέο νόημα στη ζωή σας και στις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας.

Η αυτοπεποίθηση μπορεί να αυξηθεί τώρα και μπορεί να νιώσετε την έμπνευση να πολεμήσετε για κάποιον σκοπό ή για τη δικαιοσύνη. Ταυτόχρονα, υπάρχει η πιθανότητα όλη αυτή η αυτοπεποίθηση και η γνώση να περάσει στην υπερβολή και να μετατραπεί σε αλαζονία, δογματισμό ή επιείκεια προς τον εαυτό σας αν δεν είστε γειωμένοι με ρεαλισμό και ταπεινότητα. Χρησιμοποιήστε απλώς την κρίση σας και απολαύστε αυτήν τη ζεστή, λαμπερή ενέργεια!

zodia-astra-tarot

Αστρολογία 14 Μαρτίου – Ο Άρης σε τετράγωνο με τον Χείρωνα ( Τοξότη / Ιχθύες)

Μπορεί να ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσετε τα θέματα της ζωή σας που αφορούν το πώς / γιατί πληγώνεστε από τους άλλους, πώς εσείς βλάπτετε τους άλλους και πώς η επούλωση μπορεί να πραγματοποιηθεί σε οποιαδήποτε από αυτές τις καταστάσεις.

Η ευαισθητοποίησή σας προς αυτό το θέμα μπορεί να οφείλεται σε μια σύγκρουση στη ζωή σας, αλλά μπορεί να γίνει μια πολύτιμη εμπειρία μάθησης για σας. Μέρος του προβλήματος μπορεί να είναι ότι θα πρέπει να προχωρήσετε τη δική σας διαδρομή, αλλά το αποφεύγετε για οποιουσδήποτε λόγους –ίσως γιατί οι περιστάσεις σας αναγκάζουν να ικανοποιείτε τις προσδοκίες των άλλων, ή ίσως εξακολουθείτε να αγωνίζεστε για να βρείτε το θάρρος να ανακαλύψετε και να περπατήσετε το δικό σας μονοπάτι.

Όποιοι κι αν είναι οι λόγοι, αυτή η διέλευση μπορεί να σας δώσει μια ώθηση που θα σας βοηθήσει να κατευθυνθείτε προς την επούλωση, ενδεχομένως δείχνοντάς σας πώς και γιατί η πορεία που έχετε επιλέξει δεν σας οδηγεί στο σημείο όπου θέλετε να πάτε. Αν αρχίσετε να αισθάνεστε καταβεβλημένοι, κάντε ένα διάλειμμα από το στρες για να βρείτε το κέντρο σας και να γειωθείτε και πάλι.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76