αστρολόγος προβλέψεις 12/03 Δευτέρα

σεξουαλικοι-μυθοι-γυναικων-γυναικα-ζωδια

Κοινοποίηση:

αστρολόγος προβλέψεις 12/03 Δευτέρα

Τη Δευτέρα, θα έχετε συγκεκριμένα σχέδια και δεσμεύσεις σχετικά με οικιακά θέματα, τεχνικές επισκευές ή άλλα καθήκοντα που σχετίζονται με την ιδιοκτησία. Μην πιέζετε κανέναν ή τίποτα σήμερα.

Η μέρα πρέπει να περάσει ήρεμα ακολουθώντας τη φυσική πορεία των γεγονότων. Διαφορετικά, όλα θα πάνε στραβά και θα καταλήξουν στην αντίθετη κατεύθυνση.

Στην ερωτική σας ζωή μπορεί να βιώσετε γεγονότα που σχετίζονται με δυσάρεστα νέα ή πληροφορίες που θα σας απογοητεύσουν. Κάποιος φίλος ή γνωστός σας θα σας δώσει σοφές συμβουλές. Ακούστε τον.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα, θα δώσετε προτεραιότητα στις οικονομικές σχέσεις και στα οικονομικά ζητήματα. Θα έχετε συνομιλίες ή συγκεκριμένες δεσμεύσεις ή υποχρεώσεις που σχετίζονται με χρήματα ή με οικονομικά έγγραφα. Είναι πιθανό να λάβετε νέα σχετικά με τη γέννηση ενός παιδιού ή μια συνάθροιση με παιδιά.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, είναι η κατάλληλη στιγμή για μια απαραίτητη αλλαγή. Τώρα είναι η στιγμή να αποφασίσετε για το τέλος μιας δραστηριότητας ή μιας σχέσης. Τη Δευτέρα, να είστε προσεκτικοί με τους ανθρώπους που γνωρίσατε πριν από μερικές ημέρες.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, θα έχετε δεσμεύσεις που σχετίζονται με συγγενείςαπό κοντά και μακριά. Τη Δευτέρα θα βιώσετε μια έκπληξη που θα έχει σχέση με χρήματα: καλή ή κακή. Σήμερα θα προκύψει ένα σημαντικό γεγονός ή μια εμπειρία που σχετίζεται με μια γυναίκα. Θα είναι μια καλή ημέρα για ερωτικές εμπειρίες.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων σήμερα, θα έχετε μια συνάντηση ή μια συνομιλία με κάποιον από άλλη τοποθεσία. Τη Δευτέρα, να περιμένετε καλά νέα σχετικά με έναν συγγενή. Η μέρα φέρνει επιτυχία και τύχη σε όσους έχουν υπάρξει ειλικρινείς και έχουν δείξει σεβασμό στις σχέσεις τους. Η ερωτική ζωή πολλών από εσάς μπορεί να γίνει δυναμική και απρόβλεπτη.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65