Αστρολογια 14/02 Προσοχη στις Υπερβολες

zwdia-αστρολογια-zodia-συμβατοτητα

Κοινοποίηση:

Αστρολογια 14 Φεβρουαρίου – Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Δία ( Υδροχόο / Σκορπιό)

Μπορεί να ψάχνετε τους αδύναμους κρίκους στη γνώση σας, την κατανόηση ή τις πεποιθήσεις σας τώρα.

Οι ιδέες και τα λόγια σας μπορεί να φαίνονται πως υπολείπονται σε σχέση με τα οράματά σας ή ίσως να μην είστε σε θέση να πείσετε τους άλλους για την άποψή σας.

zodia-zvdia-22

 

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να είναι δελεαστικό να το αντισταθμίσετε αυτό με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, πίστη ή αισιοδοξία απ’ όση έχετε στην πραγματικότητα. Ή μπορεί να αποκαλύπτετε πάρα πολλές πληροφορίες υπεραναλύοντας τα πράγματα ή λόγω νευρικότητας. Εναλλακτικά, μπορεί να συναντήσετε κάποιον άλλο που το κάνει αυτό και ίσως να τον κατηγορήσετε ή να έχετε επικριτική αντίδραση απέναντι του.

Αυτή είναι μια ευκαιρία να μάθετε κάτι σχετικά με το πώς βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα ή ρίχνετε ευθύνες, πιθανότατα λόγω κάποιου γεγονότος που προκλήθηκε από μια κατάσταση που έφερε σε αμφισβήτηση τις πεποιθήσεις σας, τις απόψεις σας ή την προοπτική σας.

taro-zodia-098

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το μέρος του εαυτού σας, προσπαθήστε να σκεφτείτε τι πραγματικά σας ενοχλεί ή τι πραγματικά χρειάζεται να πείτε σε αυτή την κατάσταση. Μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη αλήθεια για να βρεθεί αν ανοίξετε το μυαλό σας σε κάτι που είστε απρόθυμοι να αναγνωρίσετε, απ’ ότι αν ψάχνετε για μια οριστική αλήθεια γύρω από την οποία θα καταλήξετε.

 

Αστρολογια 14 Φεβρουαρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Ουρανό ( Υδροχόο / Κριό)

Είστε πιο ανοιχτοί από το συνηθισμένο στον αυθορμητισμό, τις εκπλήξεις και στο να ενεργείτε με τη διαίσθησή σας! Η αίσθηση του χιούμορ και της διασκέδασης συντονίζονται καλύτερα κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, όπως και η ικανότητά σας να ξεφεύγετε από παλιές τετριμμένες συνήθειες.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Είναι μια καταπληκτική περίοδος για να δοκιμάσετε νέα πράγματα και να πειραματιστείτε με κάτι που δεν θα κάνατε συνήθως. Για την ακρίβεια, μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο εύκολα ξεφεύγετε από την ρουτίνα σας. Τόσο πολύ μάλιστα που θα είναι καλό να προσέχετε να μην γίνετε απερίσκεπτοι υπό αυτή την όψη. Περάστε καλά πειραματιζόμενοι με διάφορα!

Μπορεί επίσης να διαπιστώσετε ότι θέλετε περισσότερο αυθόρμητα, νέα και ασυνήθιστα πράγματα, που να είναι δύσκολο να μην νιώθετε ανησυχία και δυσαρέσκεια με την κοινή ζωή σας αυτή τη στιγμή. Αλλά να θυμάστε, όταν προσπαθείτε να οργανώσετε τον αυθορμητισμό, χαλάει ο λόγος της ύπαρξής του.

Και αν ψάχνετε για κάτι νέο και δεν μπορείτε να βρείτε τίποτα που να σας ικανοποιεί, προσπαθήστε να ψάξετε λίγο πιο βαθιά μέσα σας για να δείτε τι οδηγεί αυτή την ανάγκη. Μπορεί να βρείτε απαντήσεις που θα σας εκπλήξουν.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087