Αστρολογια Σεληνης 13-14/02 Πριν την Καταιγιδα

imerisies-21214-zvdia-zodia

Κοινοποίηση:

Αστρολογία  η Σελήνη στο ζωδιο του  Υδροχόου

Τρίτη και 13, η Σελήνη μπαίνει στον Υδροχόο

Η επένδυση σε ακίνητη περιουσία θα είναι η βασική σκέψη της ημέρας, είτε σε επίπεδο ανακαίνισης του σπιτιού σας είτε σε επίπεδο αγοράς. Δεν αποκλείεται να επεκταθεί μέχρι και το εξωτερικό.

zodia-zvdia-22

 

Αυτό που πρέπει να προσέξετε πολύ πριν κάνετε το επόμενο βήμα, είναι να μελετήσετε κάθε πιθανότητα ασαφειών και να διαβάσετε όλα τα μικρά γράμματα! Αν πρόκειται να κάνετε κάποια δοσοληψία με το εξωτερικό, να συμβουλευτείτε εκ των προτέρων ένα αρμόδιο άτομο.

Όσοι έχετε παιδί, ενδέχεται σήμερα να ενημερωθείτε από το σχολείο του ότι τελευταία έχει κάνει αδικαιολόγητες απουσίες. Κάποιοι άλλοι θα αποφασίσετε για δικούς σας λόγους να πάρετε το παιδί σας από το σχολείο και να συνεχίσει την εκπαίδευσή του στο σπίτι.

Αν έχετε κλείσει συνέντευξη για δουλειά σήμερα, είναι λογικό να σας πιέσει άγχος. Όταν φτάσετε στο ραντεβού σας, θα διαπιστώσετε ότι το άτομο που θα μιλήσετε το γνωρίζετε και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συμπάθεια… Αλήθεια, γιατί θα κοκκινίσετε; Διατηρήστε την επαγγελματική σας ακεραιτότητα, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας και το πιο πιθανό είναι να πάρετε τη δουλειά!

zwdia-768

Μια τυχαία γνωριμία θα σας συνεπάρει σήμερα, από την πρώτη στιγμή που θα συναντηθούν τα μάτια σας ακόμη και στον διάδρομο της υπεραγοράς!

Η ενέργεια της ημέρας: Οι γάμοι είναι στο επίκεντρο του σύμπαντος σήμερα. Κάποιοι θα αποφασίσουν να παντρευτούν εν ριπή οφθαλμού, άλλοι θα βιώσουν αναταραχές στο έγγαμο περιβάλλον τους.

Τετάρτη 14/02, η Σελήνη διασχίζει τον Υδροχόο

Για την Ημέρα των Ερωτευμένων, το σύμπαν ενημερώνει τους αδέσμευτους ότι δεν πρόκειται να κάνουν τη γνωριμία της ζωής τους αν δεν βγουν από το σπίτι για να την αναζητήσουν! Αν το ζευγάρωμα είναι το ζητούμενό σας, να κυκλοφορήσετε με ανοικτό μυαλό και το συναίσθημα σε ετοιμότητα.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Επίσης, είναι πιθανό να κάνετε μια νέα γνωριμία που να αποδειχθεί δυναμική και σε επαγγελματικό επίπεδο. Αν αποφασίσετε να στήσετε μαζί μια επιχείρηση, έχει όλα τα εχέγγυα να αποδειχθεί πετυχημένη και επικερδής!

Το αίτημα των φίλων σας να τους βοηθήσετε να δημιουργήσουν ένα ιδιαίτερο σκηνικό για σήμερα, μπορεί να αποτελέσει επιχειρηματικό έναυσμα. Σκεφτείτε την περίπτωση να στήσετε τη δική σας εταιρία οργάνωσης ανάλογων εκδηλώσεων!

taro-oroskopio-54

Για όσους θέλουν να κάνουν αυτή τη βραδιά ιδιαίτερη αλλά τα οικονομικά τους δεν αντέχουν μεγάλες χειρονομίες, υπάρχει η εναλλακτική να δημιουργήσουν το περιβάλλον που θέλουν στο σπίτι ή και την αυλή τους… Η νύχτα δεν προβλέπεται κρύα ή βροχερή!

Η ενέργεια της ημέρας: Η ομορφιά και η λάμψη του ρομάντζου θα φτάσει στο ζενίθ της σήμερα, όμως η ουσιαστική παραδοχή της αληθινής αγάπης είναι εκείνη που θα μείνει και αφού μαραθούν τα λουλούδια!

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot