αστρολογος προβλεψεις 13/02 Τρίτη

zwdia

Κοινοποίηση:

αστρολογος προβλεψεις 13/02 Τρίτη

Την Τρίτη θα επιβαρυνθείτε με τα προβλήματα ενός παιδιού ή κάποιων νεαρών ατόμων στην οικογένειά σας. Η μέρα θα είναι δύσκολη για δουλειά με παιδιά και νέους. Το καλό που θα συμβεί σήμερα θα είναι ότι θα βρείτε μια λύση σε ένα λεπτό ή οικονομικό πρόβλημα στην οικογένειά σας.

Σήμερα θα έχετε το χρόνο να προετοιμάσετε γεγονότα ή σχέδια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν σε μια-δυο μέρες. Η ερωτική ζωή των ανδρών κρύβει διάφορες εκπλήξεις.

 

Η σημερινή μέρα θα είναι ήρεμη και επιτυχημένη για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη. Αποφύγετε την αντιπαράθεση με γυναίκες. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα σημαντικό σας σχέδιο ή κάποια ιδέα σας. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη ή εμπειρία σε μια ερωτική σχέση εξ αποστάσεως.

zodia-zvdia-22

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω θα έχετε προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις με ανθρώπους από άλλες πόλεις ή χώρες. Μπορείτε να συζητήσετε σχέδια και ιδέες για ένα ταξίδι. Σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να μιλήσετε για τη δουλειά ή τις σπουδές κάποιου συγγενή σας σε άλλη πόλη ή χώρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα θα βιώσετε διάφορα γεγονότα συναισθηματικής φύσεως. Είναι πιθανό να βρεθείτε σε μια δυσάρεστη θέση λόγω των πράξεων κάποιου άλλου, να υποστείτε απάτη ή χειραγώγηση και τα λοιπά. Μην κάνετε μεγάλα σχέδια για το σπίτι σας σήμερα. Βρείτε περισσότερο χρόνο για να χαλαρώσετε. Πάρτε χρόνο για τις προσωπικές σας δραστηριότητες και τα χόμπι σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα είναι μια καλή μέρα για σχεδόν οποιαδήποτε δραστηριότητα. Θα βιώσετε ενδιαφέρουσες στιγμές στις ερωτικές σας σχέσεις. Σήμερα έχετε ανάγκη από αρμονία και ηρεμία γύρω σας. Η σημερινή θα είναι μια μέρα κατά την οποία η αγάπη μπορεί να αγγίξει ακόμα και την πιο ψυχρή ή μοναχική καρδιά. Θα είναι μια καλή μέρα για την εξέλιξη των σχέσεων σας στο εξωτερικό ή με άτομα άλλης εθνικότητας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75