ζωδια για ελεύθερους 13/02 Τρίτη

tarw

Κοινοποίηση:

ζωδια για ελεύθερους 13/02 Τρίτη

Ζωδια Κριος

Παρατηρήστε στενά τις λεπτομέρειες όταν γνωρίζετε καινούργια άτομα σήμερα. Είναι εύκολο να εντοπίσετε τα σιωπηλά σημάδια αν πάρετε τον χρόνο που χρειάζεται για να τους παρατηρήσετε – έστω και διαδικτυακά. Οι άλλοι μπορούν να σας πουν πράγματα για τον εαυτό τους πραγματικά γρήγορα.

 

Ζωδια Ταυρος

zodia-zvdia-22

Ανεξάρτητα από το τι κάνετε απόψε – ακόμη κι αν έχετε κάποιο σημαντικό ραντεβού – θα πρέπει να κρατήσετε τα πράγματα χαλαρά και να μην ξοδέψετε πολλά. Τα οικονομικά ζητήματα είναι λίγο δύσκολα σήμερα, ακόμη και αν το μόνο που πρέπει να βρείτε είναι το πώς να μοιράσετε το λογαριασμό.

Ζωδια Διδυμοι

Παρόλο που έχετε μια έξυπνη αντίληψη ή μια σοφή συμβουλή για το πώς να βοηθήσετε αυτόν τον φίλο ή κάποιο άτομο με το οποίο είστε ερωτευμένοι, καλό θα ήταν να προσέξετε τι θα πείτε. Μια συζήτηση με αβέβαιη κατάληξη είναι πολύ καλύτερη από το να προσπαθείτε να πείσετε κάποιον που έχει ήδη πειστεί.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ζωδια Καρκινος

Πάρτε τουλάχιστον μια-δυο ώρες – αν όχι ολόκληρη τη μέρα – για να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας. Η προσωπική ανανέωση βρίσκεται στο πρόγραμμά σας – διαλογισμός, χαλάρωση, περπάτημα, χαζολόγημα – είναι ζωτικής σημασίας για την ευημερία σας.

Ζωδια Λεων

Είστε ένας θαρραλέος εξερευνητής τώρα, έτοιμος να επισκεφθείτε καινούργια μέρη, να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες και (ειδικά) να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Έχετε σίγουρα τον τρόπο σας με τους ανθρώπους που γνωρίζετε σήμερα – ρωτήστε τους τα πάντα για τη ζωή τους.

Ζωδια Παρθενος

Οικογένεια, και φίλοι, υποχρεώσεις και θελήματα – η μέρα δεν σας φτάνει για να κάνετε όλα όσα θέλετε. Βεβαιωθείτε ότι είστε ανοικτοί σε νέες ερωτικές δυνατότητες ενώ περιφέρεστε εκεί έξω – η ενέργεια σας μπορεί να κάνει τα πάντα να συμβούν!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ζωδια Ζυγος

Εκφραστείτε! Μοιραστείτε τις φιλόδοξες ιδέες σας, τα συναισθήματα σας και τα χαζά σας αστεία χωρίς να ανησυχείτε. Είτε το πιάνουν είτε όχι – και αν το πιάνουν, στη συνέχεια μπορεί να «πιάσουν» και εσάς. Μην συγκρατείστε, ώστε να μπορέσουν να βγάλουν άκρη.

Ζωδια Σκορπιος

Απλά και μόνο επειδή κάποιος άλλος θέλει (ή νομίζει ότι θέλει) κάτι, αυτό δε σημαίνει ότι είναι σωστό για εσάς. Αμφισβητείστε τις θεωρίες τους αντί να τις ακολουθείτε πιστά. Ξεκινήστε μόνοι σας και μείνετε πιστοί στη μοναδικότητα σας.

Ζωδια Τοξοτης

Σήμερα εμπνέετε τον θαυμασμό από όλα τα κατάλληλα άτομα – αρκεί να πάτε εκεί όπου όλα τα σωστά άτομα είναι μαζεμένα. Μπορεί να έχετε ραντεβού με το πεπρωμένο σας!

zwdia-tarw-1

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Ζωδια Αιγοκερως

Αν κάποιος ερωτικός δεσμός μοιάζει σαν να έχει ξεφτίσει ξαφνικά, μην το βάζετε κάτω. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνεχίσετε να ψάχνετε μέχρι να βρείτε το επόμενο κατάλληλο άτομο. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά!

Ζωδια Υδροχοος

Αν επεκτείνετε τους ορίζοντες σας τώρα, είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσει και η καρδιά σας. Πηγαίνετε μια βόλτα κάπου που δεν έχετε ξαναπάει με κάποιον αγαπημένο φίλο. Ρίξτε μια ματιά σε κάποιο παλιό βιβλιοπωλείο μήπως και βρείτε κάτι ενδιαφέρον. Πάρτε μέρος σε κάποια εκδήλωση που θέλατε να παρακολουθήσετε.

Ζωδια Ιχθυες

Είστε ικανοί να κρατήσετε μυστικό; Κάποιος σας ρωτάει κάτι τέτοιο σήμερα, οπότε καλό θα είναι να θυμάστε ότι έχετε περιστασιακά θέματα με πράγματα που σας έχουν ξεφύγει- πιθανόν μερικά από τα πιο σημαντικά συναισθηματικά σας μυστικά!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76