ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/02 Τρίτη Α

ζωδιο-ωροσκοπιο-ταρο-tarw-ταρω-taro

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 13/02 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ξέρετε τι θέλετε και πως … θα το πετύχετε. Αυτό είναι και κάτι που θα ξεκαθαρίσει και πολλές από τις εκκρεμότητες, που έχετε μέσα στην σχέση σας. Με την νέα σελήνη να πλησιάζει, σίγουρα αυτά που έχετε με σα στο μυαλό σας θα υποστηριχτούν στο 100%, από τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν καλά νέα για τα οικονομικά σας, που θα σας ενισχύσουν, έτσι να κλείστε άμεσα και μόνιμα … κάποιους παλιούς λογαριασμούς.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Η ΣΕΛΗΝΗ

Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια χρόνου … για αυτήν την σχέση. Είτε θα είστε μαζί και καλά, είτε έκαστος θα τραβήξει τον δικό του δρόμο. Εσείς από την δική σας την πλευρά, όλα όσα έπρεπε να κάνετε, ήδη τα έχετε προσφέρει… και οτιδήποτε παραπάνω θα ήταν υπερβολή και ανασφάλεια. Πιο τυχεροί, οι ελεύθεροι που ψάχνουν πιο συνειδητοποιημένα, τον άνθρωπο που μπορεί να τους κάνει ευτυχισμένους.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

Δίδυμοι : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ξέρετε την δύναμη σας, στο άλλοι φύλλο. Τα καλά της εποχής, είναι ότι εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, έχετε ήδη ξεχωρίσει κάποιον που σας έχει τραβήξει το ενδιαφέρον…. και τώρα είστε στην διαδικασία να τον περάσετε από ψιλό κόσκινο. Σε μια πιο καλή ερωτική φάση, θα έρθουν και οι εν σχέση, που πιθανόν και κάνουν σκέψεις για οικογένεια. Οικονομικά θα είστε πολύ πιο σταθερά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

Καρκίνος : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Αν όσα έχουν γίνει στο παρελθόν σας, δεν τα ξεχάσετε, δεν υπάρχει περίπτωση να βρείτε την ερωτική ευτυχία στο πρόσωπο κανενός. Αν το άτομο που για τους δικούς του λόγους, αυτήν την εποχή, δεν έχει κάνει κάποιες κινήσεις, δεν έχετε και εσείς από τη μεριά σας, λόγο να περιμένετε. Η νέα σελήνη σας βάζει σε μια πολλή καλύτερη ψυχολογία, και θα πρέπει αυτό να το πολλαπλασιάσετε. Εστιάστε και στα επαγγελματικά σας πιο πολύ.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

ζωδια-ταρο-99

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Υπάρχουν αυτήν την εποχή, κάποιες εντάσεις και διαφωνίες με τον άνθρωπο σας, που έχει βγάλει έναν περίεργο χαρακτήρα. Δεν υπάρχει κάτι ύποπτο γύρω από αυτό, παρά μόνο κάποιες οικονομικές του υποθέσεις, που τον πιέζουν. Μιλήστε του και θα πάρετε τις απαντήσεις σας. Όσοι του ζωδίου σας, έχουν παράλληλες καταστάσεις πιθανόν και να πιεστούν, από την άλλη πλευρά, για να πάρουν αποφάσεις μόνιμες πια.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : Η ΔΥΝΑΜΗ

Όπου ακούτε μεγάλες αγάπες και αμετανόητα συναισθήματα, κρατήστε μικρό καλάθι. Δεν είστε εσείς για λάθη και περιπέτειες. Τα έχετε περάσει στο παρελθόν. Οι μέρες μέχρι και το τέλος του μήνα, θα σας φέρει καινούργια άτομα στον δρόμο σας. Ζυγίστε τα δεδομένα … και μη πιέσετε τον εαυτό σας. Καλύτερα σε όλα τα επίπεδα θα είναι και οι δεσμευμένοι, που θα έχουν μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα στην σχέση τους.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.