Αστρολογια 15/10 Αποκαλυψεις και Επανεμφανισεις

zvdia-zwdia-95-zodia

Κοινοποίηση:

Αστρολογια 15 Οκτωβρίου – Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Ουρανό ( Ζυγό / Κριό)

Αυτή είναι μια κλήση αφύπνισης! Απαιτείται από εσάς να ανοίξετε το μυαλό σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε κάτι που αφορά τη ζωή σας, τον εαυτό σας ή μια κατάσταση που δεν βλέπατε έως τώρα.

Αυτή μπορεί να είναι μια αποκάλυψη που θα σας σοκάρει και θα αλλάξει την οπτική σας, ή μπορεί να είναι τόσο ευχάριστη αυτή η έκπληξη, που να προσθέτει μια καινούρια διάσταση που δεν είχατε σκεφτεί πριν.

zodia-zvdia-22

Όπως κι αν εκδηλωθεί, θα είστε σε θέση να δείτε την κατάσταση πιο καθαρά και αντικειμενικά, αν και μπορεί να φαίνεται πώς αυτή η ενέργεια είναι έξω από εσάς και συμβαίνει σε εσάς. Ωστόσο, αν κοιτάξετε προσεκτικά μέσα στον εαυτό σας, μπορεί να βρείτε σκέψεις, αντιλήψεις και εντυπώσεις που να ανταποκρίνονται σε εξωτερικές εκδηλώσεις και συμμετέχουν στην ανταλλαγή.

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, συζητήσεις από το ίντερνετ και η αλληλεπίδραση με την τεχνολογία μπορεί να είναι μέρος αυτής της διέλευσης. Η επικοινωνία μπορεί να μην είναι απρόβλεπτη ή ασταθής, οπότε προσέχετε να μην μιλάτε απρόσεχτα και χωρίς σκέψη. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα λόγια και οι αντιλήψεις σας έρχονται ενστικτωδώς και αυθόρμητα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Αστρολογια 15 Οκτωβρίου – Ο Άρης σε αντίθεση με τον Χείρωνα (Παρθένο / Ιχθύες)

Οι προσπάθειες σας και η σωματική/ συναισθηματική/ πνευματική ενέργειά σας μπορεί να βρίσκονται αντιμέτωπες με βασικούς περιορισμούς και κρυμμένες ατέλειες υπό αυτή την όψη. Η αδυναμία ή τα χρόνια προβλήματα υγείας μπορεί να παρουσιάσουν κορύφωση τώρα, ειδικά αν έχετε πολύ άγχος. Θα σας βοηθήσει να κάνετε ότι χρειαστεί για να υποστηρίξετε και να φροντίσετε τον εαυτό σας.

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι πιο εύκολο να ελαχιστοποιήσετε ή να αποτρέψετε την επιδείνωση, παρά να θεραπεύσετε εντελώς ότι είναι αυτό που σας ταλαιπωρεί. Η συναισθηματική υγεία μπορεί επίσης να επηρεαστεί, να βγουν κρυμμένα θέματα που έχουν να κάνουν με τον θυμό, την σεξουαλικότητα, την επιθετικότητα ή την τόλμη. Αυτή την εποχή θα μπορέσετε πιθανότατα να δείτε όλες τις προβληματικές περιοχές πιο καθαρά, και ως αποτέλεσμα αυτό να τις κάνει να φαίνονται ότι χειροτερεύουν.

Αν και αυτό μπορεί να μην είναι αλήθεια, είστε σε θέση να ανταποκριθείτε διαφορετικά σε αυτά τα προβλήματα, ακριβώς επειδή είστε σε θέση να δείτε τη φύση αυτών των προβλημάτων πιο αντικειμενικά και καθαρά. Οπότε, μην αφήνετε τον εαυτό σας να τρομάζει μπροστά στις δύσκολες εμπειρίες που αντιμετωπίζετε τώρα, χρησιμοποιήστε τες για να κάνετε βήματα προς μια καλύτερη ζωή.

zwdia-768

Αστρολογια 15 Οκτωβρίου – Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Ζυγό / Λέων)

Αυτή μπορεί να είναι μια καλή εποχή, όταν αισθάνεστε ότι έχετε το πάνω χέρι. Η αίσθηση του σκοπού και της κατεύθυνσης σας μοιάζουν να ρέουν όπως πρέπει. Ευκαιρίες μπορεί να παρουσιάζονται και είστε σε θέση να τις αναγνωρίσετε και να μάθετε πώς να τις κάνετε να λειτουργήσουν προς όφελός σας. Ακόμη και αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, είναι πιθανό να είστε πιο σίγουροι στην προσέγγισή τους και ως εκ τούτου να είστε σε θέση να βρείτε αποτελεσματικότερες λύσεις.

Δώστε προσοχή στους ανθρώπους που περνούν από το μονοπάτι σας για 2-3 ημέρες γύρω από την ημερομηνία αυτή, καθώς αυτοί θα μπορούσαν να σας προσφέρουν πόρους, υποστήριξη ή συνδέσεις που θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμες. Απλώς προσέξτε να μην καταφύγετε σε χειραγώγηση για να κάνετε τα πράγματα να πάνε καλά για εσάς. Εάν πρέπει να πιέσετε κάτι για να λειτουργήσει, τότε ίσως υπάρχει μια καλύτερη λύση.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia