Αστρολογια 18/11 H Μεγαλη Μεταμορφωση

ζωδια-ερμης-καρκινος-zwdia

Αστρολογια Νέα Σελήνη στο ζωδιο του  Σκορπιου

Η Νέα Σελήνη στον καυτό Σκορπιό στις 18 Νοεμβρίου φτιάχνει ένα δραματικό σκηνικό για την επική μάχη ανάμεσα στην αντίδραση και την μεταμόρφωση.

Ο αγώνας είναι αληθινός, καθώς οι συγκυβερνήτες του Σκορπιού, ο Άρης και ο Πλούτωνας, σχηματίζουν τετράγωνο στην αρχή αυτού του σεληνιακού κύκλου και κάνουν τα συναισθήματα εντονότερα, προκαλούν διαμάχες και δημιουργούν τελεσίγραφα σε προσωπικά και παγκόσμια μέτωπα.

zodia-zvdia-22

 

Η ατμόσφαιρα μυστηρίου και μαγείας είναι μεθυστική κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης, αλλά η καχυποψία, η ζήλια και η εκδίκηση παραμονεύουν στην σκιά.

Τέσσερις πλανήτες συνωμοτούν στις υδάτινες σφαίρες του Σκορπιού και αφήνουν μικρό σταθερό έδαφος για να σταθούμε, κάνοντας τους πιο προνοητικούς να πάρουν τα βουνά. Αλλά, χάρη σε ένα τρίγωνο με τον διαισθητικό Χείρωνα στους Ιχθύες, αυτή η μεταμορφωτική Σελήνη προσφέρει άπειρες δυνατότητες για θεραπεία και εξέλιξη.

Το κόλπο είναι να σταματήσετε να αντιστέκεστε στην αλλαγή και να επιλέξετε συνειδητά να εξελιχτείτε. Η διαδικασία δεν θα είναι διασκεδαστική, αλλά οι δυνατότητες είναι ατέλειωτες αν επιλέξετε την συμπόνια αντί για τον φόβο: τα επώδυνα μυστικά αναγνωρίζονται, η εμπιστοσύνη ξαναχτίζεται, και η πίστη στην ανθρωπότητα επανακτάται.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Αντισταθείτε με ρίσκο δικό σας:

Η τρέχουσα πλανητική ένταση μπορεί να φέρει τόσο δύναμη όσο και εξάντληση, και είναι απολύτως ανθρώπινο να σκεφτείτε να κρυφτείτε ή να ξεφύγετε ως τη μόνη βιώσιμη λύση για να αποφύγετε το δράμα ή τις συναισθηματικές επιδείξεις.

Το πρόβλημα είναι ότι μπορείτε να τρέξετε μέχρι ενός σημείου και τα συναισθήματα συνήθως σας προφταίνουν εκεί που δεν το περιμένετε. Η καρδιά σας ταξιδεύει στις θάλασσες της αποπλάνησης και της υποκειμενικότητας τώρα, και εσείς μπορείτε είτε να αποφασίσετε να αφεθείτε στη ροή είτε να αρνηθείτε να κολυμπήσετε.

Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: η άρνηση και η καταπίεση μόνο ενισχύουν την θαμμένη αλήθεια. Ότι είναι κρυμμένο, μπορεί να παραμείνει κρυμμένο, αλλά τα μυστικά έχουν ένα κόστος. Η απομόνωση σας κρατά ασφαλείς, αλλά όχι ικανοποιημένους. Οι τοίχοι αφήνουν την αγάπη απ’ έξω.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 18/11 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

taro-zodia-76

Το κάλεσμα του φοίνικα:

Δρα σαν καθαρτική συναισθηματική αποτοξίνωση το φως στις σκοτεινές γωνιές του υποσυνείδητού σας, ειδικά αν μετά από αυτό το ταξίδι στην ψυχή σας αποκτήσετε γνώση και συγχώρεση. Βουτήξτε βαθιά στα αχαρτογράφητα νερά, εξερευνήστε όλες τις σπηλιές και τις χαραμάδες, αντιμετωπίστε τα τέρατα και τους αγγέλους που συναντάτε με θάρρος και περιέργεια.

Αγκαλιάστε τις αδυναμίες σας, τους φόβους και τις ανησυχίες σας, καθώς αφήνετε τα συναισθήματά σας να σας κατακλύσουν και δώστε στον εαυτό σας την άδεια και την ιδιωτικότητα να κλάψει ή να φωνάξει μέχρι να αδειάσει. Η αντιμετώπιση του πόνου θα ανοίξει την πόρτα προς την πραγματική επούλωση. Δεν μπορείτε να γεννηθείτε από τη στάχτη σας χωρίς να υπάρξει φωτιά.

Θυμηθείτε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας και με τους άλλους, ειδικά όταν βιώνετε συναισθηματικές ακρότητες. Η διάθεση είναι παροδική, αλλά οι πράξεις και τα λόγια σας είναι μόνιμα. Κρατήστε το σωσίβιο σας κοντά κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης, καθώς τα παλιρροϊκά κύματα της ανάλυσης μπορεί να σας παρασύρουν σε ένα ταξίδι εμμονής ή αυτολύπης, αν ξεχάσετε ότι ο προορισμός σας είναι η προσωπική σας ανάπτυξη.

taro-zodia-098

Το μυστικό είναι να ξέρετε πότε πρέπει να επιστρέψετε στις σφαίρες της λογικής. Η πνευματική εξερεύνηση μπορεί να σας αλλάξει τη ζωή, αλλά μόνο αν κάνετε πράξη αυτά που μάθατε. Αυτές είναι μερικές ιδέες για να ξεκινήσετε στην προσωπική σας μεταμόρφωση. Διαλέξτε μία ή περισσότερες για να εστιάσετε στον διαλογισμό σας ή στην καθημερινή σκέψη σας. Κάντε τη δική σας λίστα, σαν μια άσκηση που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που θέλετε να αλλάξετε στον κόσμο. Η εκδήλωση ξεκινά από το μυαλό.

11 Μεταμορφώσεις κατά τη Νέα Σελήνη:

Μεταμορφώστε την απάθεια σε κατανόηση. Μεταμορφώστε την άγνοια σε γνώση. Μεταμορφώστε τον θυμό σε φιλοδοξία. Μεταμορφώστε τον φόβο σε περιέργεια. Μεταμορφώστε την απληστία σε γενναιοδωρία. Μεταμορφώστε την ευαισθησία σε δύναμη. Μεταμορφώστε το μίσος σε αγάπη. Μεταμορφώστε τον πόνο σε συμπόνια. Μεταμορφώστε την λύπη σε ευγνωμοσύνη. Μεταμορφώστε την μετάνοια σε συγχώρεση. Μεταμορφώστε τα όνειρα σε πράξεις.

Αυτή η παθιασμένη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό προσφέρει μία δυνατή ώθηση προς την αυτοκριτική και την προσωπική αναγέννηση. Σπείρετε τους σπόρους της πρόθεσής σας και έπειτα αφιερώστε κάθε κύτταρο τους σώματός σας στην διαδικασία της αλλαγής.

zodia-zvdia-22

Αστρολογια ζωδια Κριός

Η έλξη της ελευθερίας σας τραβά σαν χαρταετό στον άνεμο σε αυτή την Νέα Σελήνη, αλλά η καρδιά σας δεν μπορεί να αρνηθεί την σπουδαιότητα που έχουν οι σχέσεις για την ευτυχία σας. Μπορεί να χρησιμοποιείτε τον θυμό ως όπλο για να κρατήσετε τους άλλους σε απόσταση, και ίσως να είναι πιο ασφαλές να μείνει κάποιος μακριά από το μονοπάτι της οργής σας αυτή τη στιγμή.

Δυστυχώς, το να φτύνετε φωτιά σε όποιον νοιάζεται αρκετά για να μείνει δίπλα σας και να δει αν μπορεί να σας βοηθήσει είναι μια στρατηγική που δεν σας βοηθά. Σταματήστε να αφήνετε τον φόβο σας για οικειότητα και όλες τις παγίδες που κρύβει να σταθούν εμπόδιο στο δρόμο μιας πιο σημαντικής σύνδεσης. Το να αποκαλύψετε ένα μυστικό ή ένα όνειρό σας σάς επιτρέπει να δοκιμάσετε το νερό χωρίς να βραχείτε. Οι δικοί σας σπόροι: ευαισθησία και συμπόνια.

zwdia-tarw-1

Αστρολογια ζωδια Ταύρος

Μπορεί να νιώθετε ότι τα συναισθήματα των άλλων υπονομεύουν τα σχέδια σας για το μέλλον, αλλά η αλήθεια είναι ότι μάλλον κάποιος δρα ως αντανάκλαση σας αυτή τη στιγμή. Είστε οι πρώτοι που παραδέχεστε ότι δεν απολαμβάνετε το κολύμπι στα βαθιά συναισθηματικά νερά και ειδικά όταν υπάρχει μεγάλο κοινό.

Σε αυτήν τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό, αφήστε στην άκρη την στοϊκότητα σας και ζητήστε βοήθεια αν τη χρειάζεστε. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι τρομακτικό μόνοι σας, όταν έχετε ένα καλό σύστημα υποστήριξης. Η αντίσταση είναι σπατάλη της ενέργειάς σας, όταν υπάρχουν τόσες πολλές θετικές αλλαγές που περιμένουν από εσάς να τις δεχτείτε. Οι δικοί σας σπόροι: εμπιστοσύνη και πίστη.

zwdia-zodia-astrologia-65

Αστρολογια ζωδια Δίδυμοι

Το να κάνετε μια απλή ερώτηση είναι σαν βασανιστική πρόκληση σε αυτήν τη Νέα Σελήνη, καθώς τα δράματα κρύβονται λίγο κάτω από την επιφάνεια. Δεν θέλετε τίποτα άλλοι από το να βρείτε έναν τρόπο να αποφύγετε την ένταση και να κρατήσετε τους πάντες ευχαριστημένους, αλλά κάποιος μπορεί να σας φτάσει στα όριά σας, αν παραμείνετε απρόθυμοι να εξετάσετε τα συναισθήματά σας.

Επανεξετάστε τη ρουτίνα σας, τα τελετουργικά σας και τα ρίσκα που παίρνετε, για να ανακαλύψετε που πρέπει να γίνουν βελτιώσεις. Η δουλειά σας είναι αυτό που σας σώζει, καθώς δίνει σταθερότητα και δομή στον κόσμο σας. Οι δικοί σας σπόροι: υγιείς συνήθειες.

Αστρολογια ζωδια Καρκίνος

Είστε πιο ευτυχισμένοι όταν μπορείτε να δείχνετε αυτό που νιώθετε χωρίς δισταγμό. Σας δίνει μεγάλη χαρά όταν μπορείτε να δείχνετε την στοργή σας με μυριάδες τρόπους κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης στον Σκορπιό. Κάντε καντάδα, ζωγραφίστε τα συναισθήματά σας ή γράψτε ένα ποίημα για έναν φίλο.

Σας χαρίζει τέτοια χαρά να εκφράζετε τα συναισθήματά σας, που μπορεί να μην το παρατηρήσετε όταν περάσετε το όριο που χωρίζει την πραγματικότητα από την φαντασία. Η θέληση που έχετε να είστε εκεί για τους άλλους είναι καταπληκτική, αλλά βεβαιωθείτε ότι ικανοποιείτε την δική σας ανάγκη για αυθορμητισμό και περιπέτεια. Οι δικοί σας σπόροι: δημιουργική τόλμη.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 18/11 αναλυτικα  για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-astra-tarot