Αστρολογία, 19/05 Αφροδίτη στον Καρκίνο. Ερωτικές εξομολογήσεις από το παρελθόν!

zodia-oroskopos

Αστρολογία, 19/05 Αφροδίτη στον Καρκίνο. Ερωτικές εξομολογήσεις από το παρελθόν!

Αστρολογία Σίγουρα μια μπερδεμένη Αφροδίτη φεύγοντας από τον οίκο των Διδύμων, και περνώντας στον μόνιμα εσωστρεφή Καρκίνο έως και 14/06, θα δώσει λύσεις μόνιμες σε όλες τις αισθηματικές ιστορίες.

Πιο αναλυτικά:

Κριός: Με όλα αυτά τα περίεργα που συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή, εσείς σίγουρα έχετε πια κουραστεί. Από την αρχή του Ιουνίου, πολλές και οι καταστάσεις που θα λυθούν με την πρωτοβουλία του συντρόφου σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 20 Μαΐου και 10 Ιουνίου

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Δεν υπάρχει χρόνος, για να μπείτε και πάλι σε διαδικασίες, του να εξηγείτε και να παρακαλάτε τον πρώην σας, για σας δώσει χρόνο για να του μιλήσετε και να τον δείτε. Λάθος στρατηγική.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 22 Μαΐου και 11 Ιουνίου

Δίδυμοι: Όλοι οι δρόμοι είναι απλά ανοιχτοί μπροστά σας. Εσείς μην κάνετε πάλι την αισθηματική επιλογή, αλλά μόνο την σωστή. Η προσοχή σας άλλωστε θα είναι πάνω στα ανοδικά και ανθηρά οικονομικά σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 28 Μαΐου και 12 Ιουνίου

Αστρολογία, 19/05 Αφροδίτη στον Καρκίνο

 

chartomantia-087

Καρκίνος: Σίγουρα με την Αφροδίτη μέσα στον υδάτινο σας οίκο, όλα θα αλλάξουν, έτσι ξαφνικά. Οι έρωτες που έχουν διακοπεί για τον οποιονδήποτε λόγο, με πρωτοβουλία αυτού που έφυγε, πάλι να επανενωθούν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 25 Μαΐου και 10 Ιουνίου

Λέων: Συγκλίνουν όλα τα στοιχεία που μαζεύετε για τον άνθρωπο σας, ότι μάλλον είστε δύο αταίριαστοι χαρακτήρες που ταλαιπωρεί ο ένας τον άλλον. Το ένστικτο σας, σίγουρα σας λέει πολλά και αληθινά.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 31 Μαΐου και 05 Ιουνίου

Παρθένος: Μην είστε τόσο απλοχέρηδες στην αγάπη και την αισθηματική παθητικότητα, μόνο και μόνο για να δείχνετε καλοί στον σύντροφο σας, που μέχρι στιγμής αυτό, ούτε καν το εκτιμά.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 27 Μαΐου και 07 Ιουνίου

taro-zodia-76

Αστρολογία, 19/05 Αφροδίτη στον Καρκίνο

Ζυγός: Οι μέρες περί τα τέλη του μήνα, σας δίνουν πολλές και συμφέρουσες οικονομικές – επενδυτικές δράσεις, που θα στρώσουν και τα χαλιά για να μπορέσετε να κάνετε και τα επόμενα σας βήματα, με το ταίρι σας.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 28 Μαΐου και 07 Ιουνίου

Σκορπιός: Τις διπλωματικές – προειδοποιητικές σας βολές τις έχετε ήδη ρίξει στον σύντροφο σας. Του έχετε δώσει και ένα μικρό πιστωτικό χρονικό όριο, για να φέρει κάποια λύση στην μεταξύ σας μόνιμη κόντρα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 25 Μαΐου και 02 Ιουνίου

Τοξότης: Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, πολλά ζητήματα θα βρουν τις λύσεις τους, ίσως και χωρίς πια την δική σας άμεση παρέμβαση. Οικονομικά και ερωτικά θέματα, σας δικαιώνουν περίτρανα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 22 Μαΐου και 03 Ιουνίου

zodia-88

Διαβαστε στο  Ωροσκόπιο  Άρης στον Υδροχόο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Οι εντάσεις και οι απομακρύνσεις, θα λήξουν μέσα στα ζευγάρια καθώς οι αποφάσεις που θα παρθούν θα είναι πια κοινές. Σίγουρα και οι ανοδικές τάσεις των οικονομικών, θα παίξουν τον ρόλο τους.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 24 Μαΐου και 08 Ιουνίου

Υδροχόος: Βρείτε τρόπους να γεμίσετε την μέρα σας, και σίγουρα μην κυνηγάτε – κατασκοπεύετε τον άνθρωπο σας, που ήδη το έχει καταλάβει, και δεν του αρέσει καθόλου.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 31 Μαΐου και 01 Ιουνίου

Ιχθείς: Έχετε ήδη δείξει το σκληρό σας πρόσωπο στον σύντροφο σας. Τώρα που έχει καταλάβει ότι πιθανόν και να ρισκάρει να σας χάσει, ίσως και να ενεργοποιηθεί για πολλά πράματα.
Ευνοϊκές ημερομηνίες: 26 Μαΐου και 06 Ιουνίου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66