Ωροσκόπιο 16/05-13/08 Μια Νεα Εποχη

καρμα-σχεσεις

Ωροσκόπιο ο Άρης στο ζώδιο του  Υδροχόου, Μάιος 2018

ζώδια Κριός

Με τον κυβερνήτη σας να βγαίνει στο πεδίο της μάχης, ετοιμαστείτε για πολλή δραστηριότητα στον κοινωνικό τομέα σας. Μπορεί να αποφασίσετε να αφήσετε τον μαχητή που υπάρχει μέσα σας να βγει στην επιφάνεια για να υπερασπιστεί έναν σημαντικό σκοπό.

Προσπαθήστε να μην είστε πολύ θερμόαιμοι με τους φίλους και τους γνωστούς σας, αλλιώς μπορεί να βρεθείτε σε πολλές διαφωνίες. Ώρα να ενωθείτε με τους επαναστάτες!

zodia-zvdia-22

ζώδια Ταύρος

Ο Άρης ενεργοποιεί την καριέρα σας και σας ζητά να δοκιμάσετε κάτι καινούριο! Επιδείξτε την επαγγελματική πρωτοτυπία σας και κυνηγήστε κάτι πιο ασυνήθιστο. Η ιδανική στιγμή για να κάνετε πρόοδο, ειδικά αν δουλεύετε στην τεχνολογία ή σε κάποιον άλλο καινοτόμο και αντισυμβατικό τομέα. Πόσο εκκεντρικοί είστε; Ώρα να το ανακαλύψει ο κόσμος!

ζώδια Δίδυμοι

Έχετε τα ταξίδια στο μυαλό σας; Μπορεί να θέλετε να φύγετε για λίγο μόνοι και να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Ή μπορεί να έχετε χειρόγραφα, εξετάσεις ή γραπτά να παραδώσετε. Κάντε τα εγκεφαλικά κύτταρά σας να πάρουν φωτιά και σκεφτείτε καινοτόμες και επαναστατικές ιδέες! Το μυαλό σας είναι κρύο σαν ατσάλι και κοφτερό σαν ξυράφι αυτή τη στιγμή. Και δουλεύει με πολλαπλούς κινητήρες. Χρησιμοποιήστε το!

xartomanteia

Ωροσκόπιο ο Άρης στο ζώδιο του  Υδροχόου, Μάιος 2018

 

ζώδια Καρκίνος

Οι στενές σχέσεις μπαίνουν σε διαφορετικό ρυθμό, καθώς κάποιος που είναι κοντά σας χρειάζεται περισσότερο χώρο απ’ ότι συνήθως για να κινηθεί. Μπορεί απλώς να πρέπει να τους εμπιστευτείτε. Αν βρεθείτε εν μέσω δύσκολων κοινών οικονομικών, είναι ώρα να το σκεφτείτε καθαρά και να βρείτε επαναστατικές λύσεις. Είναι επίσης πιθανό να ανάψουν τα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα. Μην διστάσετε να δοκιμάσετε κάτι νέο!

ζώδια Λέων

Οι σχέσεις ανεβάζουν θερμοκρασία καθώς μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα κάνει το αίμα σας να βράσει! Αν είστε ήδη σε σχέση, τα πράγματα θα θερμανθούν με το άλλο σας μισό. Οι άλλοι θα παίρνουν τις αποφάσεις τώρα και μπορεί να είναι δύσκολο για εσάς να ξέρετε πού στέκεστε –ειδικά αν το παίζουν άνετοι και μυστήριοι. Το κλειδί μπορεί να είναι να τους δώσετε πολύ χώρο να κινηθούν. Αλλά μην τους αφήσετε να σας περιπαίζουν.

zwdia - love

Ωροσκόπιο ο Άρης στο ζώδιο του  Υδροχόου, Μάιος 2018

 

ζώδια Παρθένος

Δουλειά, δουλειά και πολλή δουλειά σας περιμένει, αγαπητοί Παρθένοι, καθώς ο Άρης στον τομέα της εργασίας σας θα σας κρατήσει απασχολημένους καθ’ όλη τη διάρκεια. Ευτυχώς, σε εσάς τους Παρθένους αρέσει η δραστηριότητα… Φροντίστε να έχετε σύστημα για τις προσπάθειές σας και να βρείτε καινοτόμους τρόπους να χρησιμοποιείτε τον χρόνο σας πιο αποτελεσματικά. Μπορείτε να αφήσετε το σημάδι σας βρίσκοντας αυθεντικές λύσεις στα μικρά και ενοχλητικά προβλήματα της ζωής. Ένα ζήτημα υγείας μπορεί να απαιτήσει την προσοχή σας τώρα, έτσι φροντίστε να ξεκουράζεστε αρκετά και να μην περιπλέκετε πολύ τον εαυτό σας.

ζώδια Ζυγός

Αχ, όλα έχουν να κάνουν με τον έρωτα και τον ρομαντισμό για εσάς, αγαπητοί Ζυγοί, καθώς ο Άρης είναι στην παιδική χαρά και το παιχνίδι αρχίζει! Βγάλτε όλα τα παιχνίδια σας και γεμίστε διασκέδαση και απόλαυση… Απλώς κάντε ό,τι σας φέρνει χαρά! Μπορείτε να βάλετε όλη την ενέργειά σας σε ένα δημιουργικό πρότζεκτ και να βγάλετε κάτι πραγματικά εντυπωσιακό. Αν έχετε οικογένεια, τα παιδιά σας θα απαιτήσουν την αμέριστη προσοχή σας. Φροντίστε να βρείτε αρκετό χρόνο για τον εαυτό σας και να αφήσετε το παιδί που κρύβεται μέσα σας να βγει και να παίξει!

zodia-098

Ωροσκόπιο ο Άρης στο ζώδιο του  Υδροχόου, Μάιος 2018

 

ζώδια Σκορπιός

Θέματα του σπιτιού και της οικογένειας θα απαιτήσουν την προσοχή σας κατά τη διάρκεια των διακοπών και μέχρι το νέο έτος. Ανακαινίσεις και έργα που έχουν να κάνουν με την ακίνητη περιουσία σας θα πάρουν πολύ από τον χρόνο σας και θα χρειαστείτε ευρηματικές λύσεις ή νέες τεχνολογίες για να λύσετε τα προβλήματα. Απ’ την άλλη πλευρά, προσπαθήστε να αποφύγετε τακτικές εκφοβισμού –είτε ο θηρευτής είστε εσείς είτε κάποιος άλλος. Αν προκύψουν διαφωνίες, ενώστε τις δυνάμεις σας και δείτε την ευρύτερη εικόνα!

ζώδια Τοξότης

Μπαίνετε σε μια φάση μεγάλης κίνησης, ταξιδιών, επικοινωνιών και συνδιαλλαγών. Ώρα να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και να δοκιμάσετε νέες ιδέες. Ετοιμαστείτε, γιατί ο κόσμος θα ζωντανέψει και θα γίνει πιο εκκεντρικός… Μπορεί να βρεθείτε εν μέσω αλλόκοτων γεγονότων και να περνάτε τέλεια –γι’ αυτό αγκαλιάστε τα ενεργά και περάστε καλά! Αν εμπλέκεστε με το γράψιμο και τις επικοινωνίες ή αν θέλετε να ξεκινήσετε ένα μπλογκ, τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε μια δοκιμή και να αφήσετε τη μοναδική φωνή σας να ακουστεί.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη  τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ζώδια Αιγόκερως

Η περίοδος έχει να κάνει με τα οικονομικά για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι, και μπορεί να διαπιστώσετε ότι τα έξοδα αυξάνονται ή ότι μπορεί να χρειάζεται να επενδύσετε σε κάποιο μηχάνημα. Είναι η ιδανική στιγμή να επενδύσετε σε νέες τεχνολογίες ή να περάσετε το ψυχρό μαχαίρι της λογικής μέσα από άχρηστα έξοδα και να βρείτε ριζοσπαστικές οικονομικές λύσεις. Είναι επίσης ιδανική στιγμή για να ακονίσετε τις τεχνικές δεξιότητές σας ή να ανακαλύψετε ένα ταλέντο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη δουλειά σας.

Ωροσκόπιο ο Άρης στο ζώδιο του  Υδροχόου, Μάιος 2018

 

ζώδια Υδροχόος

Με τον Άρη στο ζώδιό σας, αγαπητοί Υδροχόοι, κρατάτε όλα τα φύλλα! Όλοι περιμένουν από εσάς να τους δώσετε κάτι νέο και αυθεντικό και να τους δείξετε πώς γίνονται τα πράγματα! Ο Άρης δίνει ενέργεια στο διαστημόπλοιο σας και τώρα μπορείτε να πιάσετε ταχύτητα φωτός προς τον στόχο της επιλογής σας. Είστε τώρα στα πιο σέξι σας, με τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πιο εντυπωσιακοί από ποτέ και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο σας! Μείνετε άνετοι και προσπαθήστε να μην δίνετε πολλές διαταγές στους άλλους. Η δύναμη είναι μαζί σας…

ζώδια Ιχθύες

Μπορεί να είναι μια περίεργη εποχή για εσάς, Ιχθύες. Μπορεί να νιώθετε ότι μερικά πράγματα δεν είναι σωστά ή ότι είναι τελείως περίεργα! Μπορεί κάποιος να ενεργεί παρασκηνιακά ή απλώς να αλλάζουν τα πράγματα και εσείς να το νιώθετε, εξ ου και η ανησυχία σας… Η καλύτερη πορεία δράσης για εσάς είναι να απομακρυνθείτε από την αναστάτωση και να παραμείνετε στη φωλιά σας για πολύ αναγκαία ξεκούραση και χαλάρωση. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αφήστε τις δυνάμεις να κάνουν τη δουλειά τους, ενώ εσείς επαναφορτίζετε τις μπαταρίες σας κατά τη διάρκεια του επόμενου Σαββατοκύριακου.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη  τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

 

zodia-zvdia-yy