Μεγάλο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 Α Δωστε Υποσταση στα ονειρα σας

σχεσεις-συντροφος-zwdia-astrologia

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Η Νέα Σελήνη αναμένεται να αναδυθεί την Τρίτη 15 Μαΐου μέσα από τον Ταύρο.

Κάθε καινούργιο φεγγάρι συμβολίζει τα καινούργια ξεκινήματα, γι’ αυτό είναι ευνοϊκό προς όλες τις ιδέες σας.

Αυτό το κλίμα ενισχύεται περαιτέρω, όταν σχηματίζεται σε ένα πρακτικό ζώδιο της Γης!

zodia-zvdia-22

Με μια Νέα Σελήνη στον Ταύρο, καμία ιδέα ή δυνατότητα δεν έχει αξία αν δεν κάνετε στιβαρά βήματα για την υλοποίησή της. Εξαρτάται από τον καθένα ατομικά να πάρει τις αποφάσεις του και να προχωρήσει. Τώρα είναι η στιγμή για να «ιδρώσετε τη φανέλα», για να δώσετε υπόσταση σε όλα τα όνειρά σας!

Η Σελήνη είναι πιο ισχυρή μέσα στον Ταύρο, κάτι που διασφαλίζει και η ταυτόχρονη είσοδος του Ουρανού στο ίδιο ζώδιο. Αυτό που χρειάζεται, είναι να αντεπεξέλθετε στις προκλήσεις που φέρνει… Κάθε καινούργια έναρξη απαιτεί δουλειά, με ρεαλιστικό πνεύμα και αφοσίωση!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Ευνοϊκές κινήσεις με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Όσοι είστε γεννημένοι προς το τέλος του Ταύρου – επίσης οι Λέοντες, οι Σκορπιοί και οι Υδροχόοι – θα επηρεαστείτε πιο έντονα από αυτή τη Νέα Σελήνη. Μην διστάσετε να καταθέσετε όλο τον κόπο που χρειάζεται, για να δώσετε κίνηση σε όλες τις ιδέες σας και να εξελίξετε τα σχέδιά σας!

Υπό τις ακτίνες της Νέας Σελήνης, πρέπει όλοι να πατήσετε γερά τα πόδια σας στο εδώ και τώρα, να αφοσιωθείτε ολοκληρωτικά στα τρέχοντα εγχειρήματά σας. Καταμετρήστε όλα τα μέσα που έχετε στη διάθεσή σας και επανακαθορίστε τη θέση σας στο ρεαλιστικό περιβάλλον.

Σε αυτό θα σας βοηθήσει η απομάκρυνση κάθε περιττού βάρους, που μείωνε ως τώρα την ταχύτητά σας. Παράλληλα, μελετήστε την οικονομική σας κατάσταση. Μια νέα οργάνωση των εσόδων και εξόδων σας θα αποτελέσει την καινούργια σας εκκίνηση, με στόχο τη βελτίωση της ευημερίας σας!

chartomantia-087

Δώστε μεγαλύτερη σημασία στο σώμα σας, στα υπέρ και τα κατά της κατάστασής σας. Τι μπορείτε να κάνετε, ώστε να γίνει πιο ευχάριστη η παρουσία σας στη Γη και η σχέση που έχετε με το σώμα σας; Το ζώδιο του Ταύρου κυβερνά την περιοχή του λαιμού, γι’ αυτό καλείστε να μιλήσετε – να φροντίσετε να ακουστείτε! Διαφορετικά θα διατηρείτε αυτή την αίσθηση ότι πνίγεστε. Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα εκφράζεστε όποτε το έχετε ανάγκη.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να ανασυγκροτηθείτε, καθώς ο Ταύρος αφορά τη σταθερότητα, την ασφάλεια, την περιφρούρηση και επικέντρωση κάθε προσπάθειας. Αξιοποιήστε την ευκαιρία για να θεμελιώσετε τις ιδέες και τα σχέδιά σας, δίνοντάς τους πιο ξεκάθαρο σχήμα για να γίνουν πιο κερδοφόρα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Νέα Σελήνη στον Ταύρο, Νέες Διαδρομές Ζωής!

Κριός

Τα χρήματά σας αποκτούν περισσότερη αξία, με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και τον οικονομικό τομέα σας. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να φυτέψετε εκείνους τους σπόρους, από τους οποίους θέλετε να θερίσετε ένα σταθερό εισόδημα. Η δυναμική ενέργεια της Νέας Σελήνης δεν αρκείται σε μέσες λύσεις: απαιτεί αξιολόγηση των πηγών σας, εξισορρόπηση των εσόδων και των εξόδων σας, αξιοποίηση των ταλέντων σας.

Αδράξτε τη συγκυρία για να απαλλαγείτε από όσα σας βαραίνουν, χωρίς να σας αποφέρουν κανέναν όφελος. Μπορεί να είναι αχρείαστες δαπάνες, μια σχέση που έχει κλείσει τον κύκλο της εδώ και καιρό, τα κιλά που θέλετε να χάσετε. Ίσως κάποια νομικά ή διαδικαστικά θέματα να σας πιέζουν προς την αντίθετη κατεύθυνση από την επιθυμητή, ίσως να έχετε ηθικές αναστολές για κάτι που επιδιώκετε… Τώρα πρέπει να βρείτε τις διεξόδους σας, γιατί αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία σας για όλη τη χρονιά. Θέστε τις βάσεις για τα μελλοντικά οικονομικά κέρδη και τη βελτίωση της καριέρας σας!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Ταύρος

Αυτή είναι η αφετηρία για μια καινούργια αρχή, σε όλους τους τομείς της ζωής σας! Η Νέα Σελήνη αναδύεται στο ζώδιό σας μόνο μία φορά τον χρόνο, γι’ αυτό αποτελεί την ευκαιρία να διαμορφώσετε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε – και μόνο εσείς. Τι λαχταρά η ψυχή σας; Τι θέλετε να πετύχετε, ποιοι θέλετε να είστε; Αυτά είναι ερωτήματα που θα πρέπει να απαντήσετε, για να διοχετεύσετε όλη σας την ενέργεια προς τους στόχους που θα θέσετε. Επίσης, η στιγμή είναι ιδανική για να υιοθετήσετε νέες διατροφικές συνήθειες και ένα πρόγραμμα εξάσκησης, να περιποιηθείτε τα μαλλιά και το σώμα σας, να ανανεώσετε όλη την εικόνα σας!

Η δυναμική της Νέας Σελήνης δεν αποτελεί πρόβλημα για τη δραστήρια ιδιοσυγκρασία σας, παρά το γεγονός ότι θα απαιτήσει όλη την ενέργειά σας για να χαράξετε τη νέα πορεία σας. Ίσως να σας δυσκολέψουν κάποιοι άνθρωποι, ίσως πρέπει να ελιχθείτε στις νομικές ή λογιστικές ή προσωπικές σας επικοινωνίες. Να ξέρετε ότι εσείς κρατάτε τα κλειδιά της επιτυχίας σας στο τέλος… Ξεκινήστε, πάρτε τα ηνία της ζωής σας και δώστε της τη μορφή που θέλετε!

taro-tarw

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Δίδυμοι

Το γεγονός ότι το ζώδιο του Ταύρου είναι πριν από το δικό σας, σημαίνει ότι τώρα δίνεται έμφαση σε όσα βρίσκονται έξω ή πέρα από τη συνείδησή σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο, μπαίνετε σε μια φάση που πρέπει να παραμερίσετε τις ανησυχίες του εγώ σας και να αφήσετε το σύμπαν να σας καθοδηγήσει. Δεν πρόκειται για κάποια αυτοθυσία, πρόκειται για την αποδοχή της δύναμης του σύμπαντος και του Θεού προκειμένου να λάβετε τα δώρα που επιφυλάσσονται για εσάς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να αφεθείτε!

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να απλοποιήσετε τη ζωή σας και να απαλλαγείτε από το κάθε περιττό βάρος που κουβαλάτε εδώ και καιρό. Μόνο έτσι θα νιώσετε παρόντες στο εδώ και τώρα, θα φροντίσετε το πνεύμα σας. Αρχίστε να δίνετε χωρίς να περιμένετε ανταπόδοση, για να αφυπνίσετε την αφθονία του σύμπαντος που σας περιβάλλει. Ακόμα κι αν κάποια άτομα του στενού σας κύκλου έχουν απαιτήσεις από εσάς και σας πιέζουν να συμβιβαστείτε, έχει σημασία να εμπιστευθείτε τους νόμους του σύμπαντος. Θα φροντίσει για την ικανοποίηση των αναγκών σας, αρκεί να το επιτρέψετε!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-1

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Καρκίνος

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα σας αφυπνίσει, όσο αφορά τον πλούτο των ανθρώπων που υπάρχουν στο περιβάλλον σας. Οι φίλοι, το ταίρι σας, η οικογένεια, οι κοινωνικοί και επαγγελματικοί κύκλοι σας, αποτελούν τις πηγές σας και μοιράζονται την οπτική σας για τον κόσμο. Αυτή είναι η στιγμή να γονιμοποιήσετε και να κεφαλαιοποιήσετε όλες αυτές τις πηγές. Με απλά λόγια, είναι η ιδανική ευκαιρία να τις αξιολογήσετε και να κάνετε εσείς κάτι για όλους αυτούς τους θαυμάσιους ανθρώπους που σας

περιβάλλουν!

Παράλληλα, τώρα καλείστε να δώσετε υπόσταση στις φιλοδοξίες σας για το μέλλον και να ξεκινήσετε να τις πραγματώνετε. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είστε αρκετά δημοφιλείς και μπορείτε να κάνετε πολλά για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Διευρύνετε τα δίκτυά σας, ακόμα κι αν συναντήσετε ανταγωνισμό ή εμπόδια. Αν είστε υπό πίεση για τα επαγγελματικά σας, ίσως ξεχνάτε τις ελπίδες και τα όνειρά σας. Το σημαντικό αυτή την περίοδο είναι να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, παρακάμπτοντας όλες τις ανασφάλειές σας!

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Λέων

Αυτή η Νέα Σελήνη θα σας ανοίξει πολλές επαγγελματικές πόρτες, καθώς θα γονιμοποιήσει το χώμα στον τομέα της καριέρας σας, της κατεύθυνσης ζωής και τις διακρίσεις. Είναι η ιδανική στιγμή για να κάνετε μια στιβαρή νέα εκκίνηση στα εργασιακά σας θέματα, να αρχίσετε να κάνετε πράξη τις υποσχέσεις προς τον εαυτό σας και τους άλλους. Με άλλα λόγια, καλείστε να δράσετε για να φτάσετε τη θέση που θέλετε να έχετε!

Είναι πιθανό να νιώθετε κάποια ανασφάλεια ή έλλειψη αυτοπεποίθησης, στη διεκδίκηση όσων λαχταρά η καρδιά σας. Αν τα παραβλέψετε όλα και επιστρατεύσετε τη δύναμη της ιδιοσυγκρασίας σας, αυτή η Νέα Σελήνη έχει τη δυναμική να στρέψει το πηδάλιο της ζωής σας προς την κατεύθυνση που θέλετε. Καταβάλετε τις προσπάθειες που απαιτούνται, επωμιστείτε το βάρος της αλλαγής πορείας και θα πορευτείτε σε μια διαδρομή που θα έχει μόνο επιτυχίες!

zodia-zvdia-yy

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Παρθένος

Αυτή η Νέα Σελήνη στον Ταύρο, θα αφυπνίσει μέσα σας την ανάγκη να θέσετε την πυξίδα σας στο μέλλον. Πρέπει να ακολουθήσετε τις δικές σας πεποιθήσεις και αρχές, αντί να είστε ακόλουθοι στα οράματα άλλων. Αυτή είναι η ιδανική στιγμή να ορίσετε τη θέση σας σε κάθε τομέα που σας ενδιαφέρει, να κάνετε την νέα εκκίνησή σας για επέκταση της βάσης που λειτουργείτε.

Οι δονήσεις της Νέας Σελήνης θα είναι έντονες και δύσκολες στον χειρισμό. Όμως είστε επιδέξιοι πηδαλιούχοι και έχετε ανθρώπους που εμπιστεύεστε στο πλευρό σας, γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία να σημειώσετε πρόοδο προς όσα λαχταρά η καρδιά σας. Αν νιώσετε να σας εμποδίζουν κάποια οικογενειακά θέματα, χρειάζεται να διευρύνετε την οπτική σας για να βρείτε πιο εξισορροπητικές λύσεις. Είστε εργατικοί και επιμελείς, γι’ αυτό θα καταφέρετε να ακολουθήσετε την πορεία που έχει χαράξει η εσωτερική σας πυξίδα!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia