Μεγάλο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 Β

zwdia

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη θα αναδυθεί στον Ταύρο και τις πιο ιδιωτικές πτυχές του χάρτη σας, αγαπητοί Ζυγοί. Μην εκπλαγείτε αν βρεθείτε εν μέσω πολλών εκκεντρικών καταστάσεων, που θα καταφέρετε να επιλύσετε με επιδεξιότητα.

Το σύμπαν θα σας οπλίσει με αντοχή για να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας, να απαλλαγείτε από καθετί περιττό και να βάλετε τις σχέσεις και τα οικονομικά σας σε πιο στέρεα πορεία.

zodia-zvdia-22

Αυτές οι κινήσεις θα σας προωθήσουν και σε επαγγελματικό επίπεδο, ακόμα κι αν νιώθετε ότι οι αλλαγές συντελούνται μόνο στο περιβάλλον του σπιτικού σας!

Η κυβερνήτης σας η Αφροδίτη ηγείται αυτής της Νέας Σελήνης. Αυτό το γεγονός θα σας επιτρέψει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στις πιο στενές σας σχέσεις, όπως και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας χάρη στη δημοφιλία σας.

Ίσως να σας δυσκολέψουν λίγο κάποια λογιστικά ή γραφειοκρατικά θέματα, είτε κάποιες μετακινήσεις. Ίσως οι επικείμενες αλλαγές να απαιτούν να αντιμετωπίσετε κάποιες σκληρές αλήθειες. Το γεγονός είναι ότι θα βγείτε νικητές από όλες αυτές τις δοκιμασίες!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Σκορπιός

Αυτή η Νέα Σελήνη θα επηρεάσει όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Θα είναι μια σημαντική ευκαιρία για να διαμορφώσετε και να κάνετε νέες εκκινήσεις, τόσο στις ρομαντικές όσο και τις επαγγελματικές σας συμπράξεις. Τα οικονομικά σας θέματα θα είναι επίσης στο προσκήνιο, καθώς θα κληθείτε να αποφασίσετε πώς θα επενδύσετε πιο αποδοτικά τις πηγές σας. Ίσως εσείς και το ταίρι σας να πρέπει να μειώσετε τις δαπάνες σας, προκειμένου να αξιοποιήσετε καλύτερα τους πόρους σας.

Αυτή την περίοδο θα είστε εσείς η φωνή της λογικής. Όσο κι αν δυσκολευτείτε να πείσετε τους «συνεργούς» σας για την καινούργια πορεία που πρέπει να χαράξετε, πρέπει να επιμείνετε προς αυτή την κατεύθυνση. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να επιφέρετε την απαραίτητη σταθερότητα στη ζωή σας, αξιολογώντας ανάλογα και τους ανθρώπους που έχετε στο περιβάλλον σας!

zwdia - love

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Τοξότης

Αυτή η Νέα Σελήνη θα κεντρίσει τη ζώνη της εργασίας και της υγείας σας, αγαπητοί Τοξότες. Έχει φτάσει η στιγμή να πάψετε να μιλάτε για τα οράματά σας και να χάνεστε μέσα σε αμέτρητες πιθανότητες. Τώρα καλείστε να περάσετε στη δράση, ώστε να πραγματώσετε όσα έχετε πει! Χρειάζεται να κάνετε μικρά αλλά αποφασιστικά και καίρια βήματα μπροστά, να βελτιώσετε την αποδοτικότητά σας ή να αλλάξετε εργασιακό περιβάλλον, να επενδύσετε σε μια καινούργια και υγιή καθημερινότητα.

Θα λάβετε κάποια οικονομική βοήθεια από ανέλπιστες πηγές, που θα σας επιτρέψει να προοδεύσετε τις ιδέες και τα μέσα που διαθέτετε. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, εξαρτάται από την αποφασιστικότητά σας και μόνο να διαμορφώσετε τη ζωή σας και τον εαυτό σας όπως θέλετε. Μην επηρεαστείτε από γνώμες άλλων, πάρτε τα ηνία και κινηθείτε ουσιαστικά προς τους δικούς σας στόχους!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Αιγόκερως

Ο Ταύρος είναι ένας πολύ αίσιος εταίρος για εσάς, καθώς αφορά τον τομέα της αγάπης και της χαράς του χάρτη σας. Άρα αυτή η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ένας σύμμαχός σας, που σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου ευτυχίας. Μπορεί να αφορά μια θερμή ερωτική σχέση, την σπορά για ένα δημιουργικό καινούργιο εγχείρημα, είτε την απόκτηση απογόνων.

Η αντίθεση του Ταύρου με τον Κρόνο – που είναι κυβερνήτης σας – σημαίνει ότι η ενέργεια της Νέας Σελήνης θα είναι μια οικεία εμπειρία για εσάς. Όμως, τώρα ο Κρόνος σας καλεί να πάρετε μαθήματα από το παρελθόν και να απαλλαγείτε από τα περιττά βάρη σας, προκειμένου να αρχίσετε να απολαμβάνετε τη ζωή περισσότερο. Το μόνο που χρειάζεται για να χαρείτε την αγάπη και την ευτυχία, είναι να αλλάξετε τις διαδρομές που κινιόσασταν ως τώρα!

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη στον Ταύρο

Υδροχόος

Αυτή η Νέα Σελήνη αναδύεται με πρόθεση να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή, στο σπιτικό σας και την οικογενειακή σας ζωή. Αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία για να διασφαλίσετε τα θεμέλιά σας, τόσο όσο αφορά τα οικονομικά σας όσο και τις αξίες που τιμάτε σε όλη την πορεία σας. Ίσως να υπάρχουν κάποια θέματα που αφορούν τα χρήματά σας ή ένα ακίνητα, για τα οποία καλείστε να δώσετε περισσότερη σημασία και να δράσετε με τρόπο που να ωφεληθείτε μακροπρόθεσμα!

Αν προκύψουν κάποια προβλήματα μέσα από τον κοινωνικό σας κύκλο, αντιμετωπίστε τα με υπευθυνότητα και ακεραιότητα. Μην αμελήσετε τους ανθρώπους που αγαπάτε αυτή την περίοδο. Ακόμα κι αν δυσκολευτείτε κάπως στην πορεία, με τη σωστή οπτική και την προθυμία που σας διακρίνει θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε και να βγείτε νικητές!

zodia-zvdia-yy

Ιχθύες

Αυτή η Νέα Σελήνη έχει τη δυναμική να σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ποια είναι η θέση σας στον στενό σας κύκλο. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να χαράξετε μια νέα πορεία, που θα θεραπεύσει τα προβλήματα στις σχέσεις σας με τα άτομα της καθημερινότητάς σας. Η δημοτικότητά σας αυτή την περίοδο, θα αποτελέσει θετικό εργαλείο για να στήσετε πιο γερά θεμέλια στο υποστηρικτικό δίκτυο που έχετε ανάγκη.

Ο Κρόνος βρίσκεται στην κορυφή του χάρτη σας αυτή την εποχή, με πρόθεση να ενισχύσει την υπευθυνότητά σας και να σας βοηθήσει να χαράξετε την επαγγελματική πορεία που θέλετε. Πολλοί θα είναι αυτοί που θα παρακολουθούν την κάθε σας κίνηση, γι’ αυτό πρέπει να ανταποκριθείτε στην πρόκληση. Απλοποιήστε την επικοινωνία σας με τους άλλους, για να αντεπεξέλθετε στις αυξανόμενες ευθύνες και να χειριστείτε ώριμα τα όποια οικονομικά προβλήματα προκύψουν.

Διαβαστε στο Ωροσκόπιο Ν Σελήνη 15/05 τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot