Αστρολογια 1ο Δεκαημερο Δεκεμβριου 2017

ερωτικη-αστρολογια-zwdia-ερωτοσκοπιο-zodia

Κοινοποίηση:

Αστρολογικές Όψεις από 1η έως 9 Δεκεμβρίου, 2017

Ο Δεκέμβριος φέρνει δύο βασικές αστρολογικές κινήσεις, απ’ τις οποίες η μια μας ευλογεί με την παρουσία της (και πιθανότατα θα μας κάνει να ντραπούμε για την παρουσία μας) νωρίς μέσα στο μήνα: Ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη, ο κύκλος του οποίου ξεκινά στις 3 Δεκεμβρίου.

Ανάλογα με τη δική σας οπτική, ο ανάδρομος Ερμής στον Τοξότη είναι είτε ένα τραγούδι σειρήνας είτε ένα αργοπορημένο αντίο στον Κρόνο που πέρασε από τον Τοξότη, ο οποίος δοκίμαζε την πίστη μας από τον Σεπτέμβριο του 2015.

zodia-zvdia-22

 

Οπότε, προσέξτε, ότι θέματα προκύπτουν κατά τον ανάδρομο κύκλο του Ερμή δεν είναι τυχαία, ούτε είναι απλώς ταλαιπωρίες, είναι μια απευθείας κλήση από τον ίδιο τον Κρόνο. Περιμένετε σοβαρότητα, όρια και περιορισμούς να σταθεροποιηθούν, να κωδικοποιηθούν και να συγκεκριμενοποιηθούν. Ότι τοποθετηθεί στα σκουπίδια, δεν θα ξαναέρθει εύκολα στη ζωή, αν και πιθανότατα θα επανεξεταστεί.

Επιπλέον, ο μήνας ξεκινά όπως θα συνεχίσει, με μια αντίθεση μεταξύ του Άρη και του Ουρανού την 1η Δεκεμβρίου. Καθώς ο Άρης τροχίζει το σπαθί του πάνω στην πέτρα του Ουρανού, να περιμένετε σπίθες να πεταχτούν στον αέρα και συναισθήματα να εκραγούν: επιλέξτε τα λόγια και τις μάχες σας προσεκτικά.

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

 

Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο Άρης στον Ζυγό θα παρήγαγε περισσότερο παθητικό υλικό για να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα, αλλά καθώς όσοι έχουν πλανήτες στις τελευταίες μοίρες του Κριού (όπως επίσης και του Καρκίνου, του Αιγόκερου και του Ζυγού) έχουν λάβει μια σοκαριστική άσκηση από τον Ουρανό, να αλλάξουν τα πάντα, τους τελευταίους έξι μήνες, μπορεί να βρεθούμε μπροστά σε μια κατάρρευση υπό αυτή την πίεση.

Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα μπει στα ελεύθερα εδάφη του Τοξότη μετά από μια αδύναμη μετάβαση στις κατακόμβες του Σκορπιού. Ενώ τα ερωτικά θέματα σίγουρα θα ελαφρύνουν, δεν θα γίνουν απαραίτητα περισσότερο σοβαρά. Ο Τοξότης λατρεύει το μακρύ λουρί και τον ανοικτό δρόμο, έτσι κρατήστε τις βαλίτσες σας έτοιμες και τους ορίζοντές σας ανοικτούς, μέχρι να μπει η Αφροδίτη στον Αιγόκερω την ημέρα των Χριστουγέννων.

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Κάτι απόκοσμο και κινητήριο μπορεί να βρεθεί στην πόρτα μας στις 2 Δεκεμβρίου, όταν το πρώτο από τα τρία τρίγωνα μεταξύ του Δία και του Ποσειδώνα συμβεί στον Σκορπιό και στους Ιχθύες. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας καλός συνδυασμός: Ο Δίας δημιουργεί αύξηση, το τρίγωνο φέρνει αρμονία και ο Ποσειδώνας δίνει μια ρόδινη οπτική.

Ως αποτέλεσμα, μπορεί να νιώθουμε ιδιαίτερα γενναιόδωροι και συμπονετικοί ή να βρεθούμε ακόμα βαθύτερα στις θεραπευτικές και δημιουργικές αναζητήσεις.

Απ’ την άλλη πλευρά, πρέπει επίσης να πούμε ότι η επεκτατική οπτική του Δία και η θολή οπτική του Ποσειδώνα έχουν και την άσχημη πλευρά τους. Ο κίνδυνος είναι να τρέξουμε για να κάνουμε πράξη τις πιο τρελές μας ιδέες, πριν μπορέσουμε να αναλογιστούμε αν είναι καλό να το κάνουμε. Η Δήμητρα βρίσκεται σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό την ίδια μέρα και δίνει έμφαση στην έννοια της ενίσχυσης του οράματος. Καθώς, όμως, αυτή είναι η μέρα πριν από την αναδρομή του Ερμή, μια στιγμή που τίποτα δεν είναι σίγουρο και όλα είναι στον αέρα, ότι κι αν κάνετε τώρα είναι πιθανό να ξαναδουλευτεί μετά τον ανάδρομο κύκλο.

zwdia

Η 3η Δεκεμβρίου είναι η μέρα που κάνει ανάδρομη στάση ο Ερμής, όπως και η Πανσέληνος στους Διδύμους. Ο Ερμής δρα ως αντισυμβατικός μάνατζερ αυτής της Πανσελήνου, το βράδυ που μένει ευνοϊκά στάσιμος στον ουρανό. Η Πανσέληνος στους Διδύμους είναι θολή και αόριστη, με τον Ήλιο και με την Σελήνη σε μια δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα: ό,τι κι αν ειπωθεί, μπορεί να προκύπτει από πραγματική πρόθεση, αλλά πιστεύω πως καθώς ξετυλίγεται αυτή η Πανσέληνος (μια διαδικασία που μπορεί να πάρει μερικές μέρες, δύο εβδομάδες ή 5 με 6 μήνες), θα δούμε ποιες υποσχέσεις δόθηκαν πραγματικά και ποιες δόθηκαν για να αθετηθούν.

Ένα τετράγωνο ανάμεσα στον Ουρανό και την Ήρα την ίδια ημέρα, μπορεί να εκδηλωθεί ως αναπάντεχος τσακωμός με έναν σύντροφο και με τον Άρη σε αντίθεση με την Αθηνά, η σεξουαλική απογοήτευση μπορεί να προκύψει ως αποτέλεσμα.

Ότι προσπάθεια είχατε κάνει για τον τομέα της θεραπείας, μπορεί να αρχίσει να κλείνει τον κύκλο της όταν ο Χείρωνας σταθεροποιηθεί σε ορθή πορεία στις 5 Δεκεμβρίου.

zvdia-00

Αν βιώσατε την αντίθετη πλευρά του Χείρωνα, το τραύμα, μπορεί να κληθείτε για άλλη μια φορά να μελετήσετε με συμπόνια τους πιο καταπιεστικούς πόνους σας. Το τετράγωνο Ήρας – Αθηνάς την ίδια ημέρα μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε τι ρόλο παίζει το ταίρι σας ή δεν μπορεί/ δεν θέλει να παίξει στην θεραπευτική διαδικασία σας.

Ο ανάδρομος Ερμής επαναλαμβάνει την πρόσφατη σύνοδό του με τον Κρόνο στον Τοξότη στις 6 Δεκεμβρίου. Με τον ίδιο τρόπο, κάτι σοβαρό μπορεί να φτάσει πιο κοντά στην μονιμοποίηση. Καθώς ο Ερμής είναι ανάδρομος, ωστόσο, δεν μπορούμε να υποθέσουμε πως ότι αποφασιστεί σήμερα θα είναι και οριστικό, ακόμα κι αν το νιώθουμε έτσι. Άλλες όψεις ανάμεσα στον Ερμή, τον Άρη και τον Κρόνο θα παρέχουν τον διάλογο, την ορμή και την πειθαρχία που απαιτείται για να συνεχίσουμε να προχωράμε προς την σαφήνεια.

Η 8η Δεκεμβρίου είναι υπέροχη, επειδή τα πάντα επιταχύνουν προς το ευρύτερο καλό. Με την Εστία να σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το συλλογικό πηγάδι της καλοσύνης και να την μετατρέψουμε σε εξυπηρέτηση προς αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα παρέχει την καλή αίσθηση που έρχεται από την καλή πράξη.

zwdia-zodia-tarw

Στις 9 Δεκεμβρίου ο Άρης μπαίνει στον Σκορπιό μετά από ένα άβολο πέρασμα από τον Ζυγό, ένα από τα ζώδια που τον κάνουν αδύναμο. Κάποιοι αρχαίοι αστρολόγοι πίστευαν πως ο Άρης είναι πιο δυνατός όταν είναι στον Σκορπιό: αν και ο Άρης είναι εξίσου ικανός στον ευχάριστο Κριό, στον Σκορπιό ο Άρης συνδυάζει την φυσική τάση του προς την σκληρότητα με την προσέγγιση ότι ο κερδισμένος τα παίρνει όλα. Μπορείτε να βασιστείτε στους ρυθμούς να κατευνάσουν ένα αργό κάψιμο και στο ότι μια σιωπηλή, αλλά θανατηφόρα στρατηγική θα εκτυλιχτεί.

Η σημερινή ημέρα μπορεί επίσης να παρέχει μια στιγμιαία λάμψη υπεροχής, καθώς η Αθηνά επανασυνδέεται με τον ανάδρομο Ερμή, αναζωπυρώνοντας τις δημιουργικές τάσεις τις οποίες ξύπνησε στις 27 Νοεμβρίου. Το μυαλό σας μπορεί να είναι γρήγορο και ικανό, καθώς επανεξετάζει παλιά ερωτήματα και τα λύνει ένα ένα.

Στις 9 Δεκεμβρίου περιμένουμε επίσης και ένα τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο στον Τοξότη και στην Δήμητρα, τον αστεροειδή της μητρότητας, της φροντίδας και της αξίας του εαυτού. Καθώς η ορμή σας φτάνει σε νέα ένταση (Άρης στον Σκορπιό) και το μυαλό σας ακολουθεί (ο Ερμής σε τρίγωνο με την Αθηνά) μπορεί να νιώσετε ευχαριστημένοι με τον εαυτό σας, μια καθόλου κακή αρχή για το μήνα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22