Αστρολογία 2ο Δεκαημερο Ιουνίου

zwdia-ζωδια-zwdio-αστρολογια

Κοινοποίηση:

Αστρολογία Ιουνιος 2018

Ο Ερμής μπαίνει στον Καρκίνο στις 12 Ιουνίου, κάτι που μερικοί θα καλωσορίσουν μ’ανοιχτές αγκάλες.

Στο ζώδιο του Καρκίνου, ο Ερμής αισθάνεται περισσότερο από ότι σκέφτεται, έχει πιο ισχυρή διαίσθηση και επικοινωνεί με προσοχή.

Κατά την είσοδό του στον Καρκίνο, θα κάνει αντίθεση με τον αστεροειδή Εστια.

zodia-zvdia-22

Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, η πνευματική μας οξύτητα μπορεί να είναι λιγότερο έντονη από το κανονικό και μπορεί να νιώθουμε ασαφείς ή ανέκφραστοι. Με τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον αστεροειδή Ηρα την ίδια μέρα, ίσως κάποιες από τις ασάφιες του προηγούμενου διαστήματος, να μας κάνουν έντονα συναισθηματικούς και ν’αφήσουμε πίσω μας κάποιες αψιμαχίες.

Η 13η Ιουνίου, είναι μια από τις πιο πολυσύχναστες μέρες του μήνα -αστρολογικά μιλώντας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, με τον Ερμή τον κυβερνήτη της, που πρόσφατα έκανε την είσοδό του στον Καρκίνο σε εξάγωνο με τον Ουρανό, προσθέτουν μία οκτάβα στην εφευρετικότητα, στις σκέψεις και τις επικοινωνίες.

zwdia-taro-astra

Ο υπόλοιπος αστρολογικός χάρτης είναι μεικτός. Ειδικά για τις σχέσεις.

Ενώ ο Ήλιος και η Σελήνη κάνουν υπέροχες όψεις με την Ηρα (συνεργασίες) και την Δημητρα(καλλιέργεια), υπάρχει επίσης ένα τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού, που δημιουργεί ταραχές στις σχέσεις.

Επιπλέον ένα νέο μεγάλο Τρίγωνο από τα ζώδια του νερού ανάμεσα σε Δία/ Ποσειδώνα/ Αθηνά, αυξάνει τις ψυχικές ευαισθησίες και δίνει ευκαιρίες στο όνειρο.

Αυτό το μεγάλο Τρίγωνο, θα είναι ενεργό μέχρι τις 20 Ιουνίου και είναι πιθανότερο να ωφελήσει όσους έχουν πλανήτες ή ζώδια, στις μεσαίες μοίρες των ζωδίων του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς).

Την ίδια ημέρα, η Εστία μπαίνει ανάδρομη στον Τοξότη, όπως και η Αφροδίτη στον Λέοντα. Η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι μία φιγουρατζού.

zwdia

Αστρολογία Ιουνιος 2018

Δυναμικά επιδεικτική για τους έρωτές της, η Αφροδίτη στο Λέοντα είναι περήφανη για τους εραστές της.

Ωστόσο, δεν είναι όλα παράσταση – η Αφροδίτη στον Λέοντα ενεργεί επίσης με βαθιά, εγκάρδια ακεραιότητα. Όποιες και αν είναι οι στιγμιαίες τάσεις εγωκεντρισμού που μπορεί να έχει η Αφροδίτη στον Λέοντα, τελικά συγχωρείται.

Γιατί είτε σε γενέθλιο χάρτη ή από διέλευση, είναι όσο πιο κοντά γίνεται, στην εικόνα του παροιμιώδη ιππότη με τη λαμπερή πανοπλία.

Στην εποχή του εγωκεντρισμού, η Αφροδίτη στον Λέοντα αποδεικνύει ότι ο ρομαντισμός και η ιπποσύνη δεν είναι εντελώς νεκρά.

zwdia shmera

Η διέλευση της Εστίας απο τονΤοξότη  είναι πιθανό να σπρώχνει τον πνευματικό σπουδαστή μέσα μας, προς αναζήτηση υψηλότερων ιδανικών. Το κομμάτι του αστρολογικού χάρτη, απ’όπου περνά η Εστία, μπορεί να γίνει μια νέα περιοχή ανώτερων, εσωτερικών αναζητήσεων, αφήνοντας πίσω τα τετριμμένα για κάποιες λυπημένες ψυχές.

 

Μεταξύ 14 Ιουνίου και 15 Ιουνίου, το προβληματικό τετράγωνο Αφροδίτης/Ουρανού, που θα ταλαιπωρήσει τα ερωτικά κατά τη διάρκεια της Νέας Σελήνης, δίνει τη θέση της σε ένα θεραπευτικό Τρίγωνο Αφροδίτης/Χείρωνα. Οποιοδήποτε δυσκολία σε αγάπη και χρήμα, έχει μια νέα ευκαιρία για αποσυμφόρηση.

Τα πράγματα γίνονται σοβαρά – ή τουλάχιστον, μπορεί να φαίνονται έτσι. Στις 15 Ιουνίου όταν ο Ερμής κάνει αντίθεση με τον Κρόνο. Το ποτήρι είναι μισό- άδειο ή δεν υπάρχει καθόλου.

zodia-zvdia-yy

Αστρολογία Ιουνιος 2018

Περισσότερο θετικές, οι όψεις Ερμή/Κρόνου -ακόμη και οι σκληρές- γιατί μπορούν να χρησιμοποιηθούν για πειθαρχία και διακρίσεις.

Αν βρίσκεστε σε δημιουργική φάση, θα μπορούσε να είναι εξαιρετική όψη, για να επιτρέψετε στο εξεταστικό βλέμμα του Κρόνου να κρίνει την πρόοδό σας. Οποιαδήποτε αναστάτωση έχει δημιουργηθεί, θα βρει παρηγοριά στα ερωτικά, από το εξάγωνο Ήλιου/Δημητρας, στις 16 Ιουνίου, δίνοντάς σας την αίσθηση του “ το θέλω, θα το κάνω”.

Υπάρχη και η ανάδρομη κίνηση του Ποσειδώνα από 18 Ιουνίου έως 25 Νοεμβρίου φέτος. Όταν ο Ποσειδώνας είναι ανάδρομος, οι εκτυφλωτικές του επιδράσεις τίθενται προσωρινά σε παύση και η συνήθης ομίχλη, αρχίζει να διαλύεται σιγά-σιγά.

Η σαφήνεια που επιδιώκατε, μάταια μπορεί τώρα να επιτευχθεί.

zodia-zvdia-oroskopio-11

Αστρολογία Ιουνιος 2018

Ο Ποσειδώνας σχετίζεται με τη θεραπεία, την πνευματικότητα και την υπέρβαση.

Οι λιγότερο ρόδινες όψεις του, συμπεριλαμβάνουν την εξαπάτηση, τις ψευδαισθήσεις και τις αυταπάτες. Τώρα είναι η στιγμή να πάρετε μια γεύση από την πραγματικότητα, πριν αρχίσει να επανέρχεται η ομίχλη.

Τόσο η 19η Ιουνίου όσο και η 20η Ιουνίου είναι εξαιρετικές μέρες για τις επιδιώξεις του Ερμή. Επικοινωνία, συγγραφή, ταξίδια, πωλήσεις και διαπραγματεύσεις- για να αναφέρουμε μόνο μερικές απ’αυτές.

Στις 19 Ιουνίου, ο Ερμής σε Τρίγωνο με τον Δία, σας επιτρέπει να λάβετε υπόψιν μικρές λεπτομέρειες (Ερμής) και να τις παντρέψετε, με μεγάλα σχέδια (Δίας).

zodia-taro-zwdia

Θα δίνετε επίσης την εντύπωση, του εξαιρετικά δίκαιου και σοφού.

Με τον Ήλιο απέναντι από την Εστια την ίδια μέρα, μπορεί να αμφιβάλλετε αν μπορείτε να τα καταφέρετε.Αλλά οι όψεις του Ερμή και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό, διαφωνούν.

Στις 20 Ιουνίου το Τρίγωνο του Ερμή με τον ανάδρομο Ποσειδώνα, προσφέρει ανοίγματα στη δημιουργική έμπνευση.

Δημιουργείαι ένα ακόμα μεγάλο Τρίγωνο στα ζώδια του νερού (Ναι! το τρίτο του μήνα!) Μεταξύ του Δία, του Ποσειδώνα και του Ερμή, που θα είναι ενεργό μέχρι τις 22 Ιουνίου.

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot