Μεγαλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Καλοκαίρι 2018 α

αστρολογια-Ιουλιος-2014-astrologia-zwdia-zodia

ωροσκόπιο καλοκαίρι

ζώδια κριός

Το φετινό καλοκαίρι θα σας περιορίσει κάπως, εστιάζοντας την προσοχή σας στην επίλυση οικονομικών θεμάτων και υποθέσεων που αφορούν την οικογένεια ή τον ευρύτερο συγγενικό σας κύκλο.

Δεν πρέπει να σας τρομάζει αυτή η προοπτική, γιατί θα κυλήσει ήρεμα και χωρίς δυσκολίες. Κυρίως θα σχετίζεται με τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, για την εξέλιξη κάποιων γεγονότων ή σχεδίων που έχουν ανακοπεί από απρόβλεπτες τροπές.

zodia-zvdia-22

Χρειάζεται να προσέξετε λίγο ό,τι αφορά τα χρήματά σας, τα περιουσιακά σας ή τα θέματα ακινήτων, όπως και κάθε πρόσθετη πηγή εισοδημάτων. Ίσως και να εγκαταλείψετε κάποια ιδέα σας, που ελπίζατε να σας αποφέρει κέρδη.

Σε κάποιες περιπτώσεις θα σας απασχολήσουν οι εντάσεις που θα προκύπτουν με άτομα του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Να είστε σε επαγρύπνηση, για πιθανή απάτη ή χειραγώγησή σας από έναν άντρα. Κατ’ ακρίβεια, θα πρόκειται για το υποχείριο κάποιου άλλου.

Αν προκύψει ένα πρόβλημα υγείας σε κάποιο κοντινό σας άτομο, να ξέρετε ότι θα είναι παροδικό και θα έχει αίσια κατάληξη.

zwdia - love

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο καλοκαίρι

Το φετινό καλοκαίρι σας επιφυλάσσει μια συναισθηματική εμπειρία που θα σχετίζεται με το παρελθόν σας. Πιο πιθανό είναι να αφορά ειδήσεις ή απρόβλεπτες συναντήσεις, παρά μια αναβίωση καταστάσεων. Παράλληλα, σας αναμένουν ενδιαφέρουσες διαδρομές με πολλά γεγονότα και συναισθήματα. Κάποια από αυτά, θα γίνουν η αφορμή για να κάνετε μια μεγάλη αλλαγή που θα βελτιώσει ανέλπιστα το μέλλον σας!

ζώδια ταύρος

Το φετινό καλοκαίρι θα σας φέρει πολλές χαρές με τη μορφή ειδήσεων ή γεγονότων, ακόμα και με επισκέπτες που θα έχετε στο σπίτι σας. Δεν αποκλείεται να ενέχουν τη γέννηση ενός παιδιού ή και έναν γάμο στο στενό σας περιβάλλον.

Αν είστε αδέσμευτοι, η προσωπική σας ζωή θα πάρει ανέλπιστες ευχάριστες τροπές. Είναι η ιδανική περίοδος για να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να περιορίζετε τις επιλογές σας στα έως τώρα πρότυπά σας… Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχετε ανέφικτες προσδοκίες, όπως έναν γάμο. Δώστε χρόνο στα άτομα που θα σχετιστείτε, για να τα γνωρίσετε καλύτερα. Το ευχάριστο σε σχέση με τα προσωπικά σας, είναι ότι οι καταστάσεις θα εξελίσσονται αυτόνομα – ίσως και διαφορετικά από τις προθέσεις και τις επιθυμίες σας, με την καλή έννοια!

zwdia shmera

ωροσκόπιο καλοκαίρι

Κατά την θερινή περίοδο ενδέχεται να βιώσετε μια απογοήτευση ή πικρία από την υπέρμετρη κακία ενός ατόμου, που δεν έχει αίσθηση της ευθύνης ή των τρόπων καλής συμπεριφοράς. Επίσης, ίσως να υπάρξουν προβλήματα με συσκευές ή αντικείμενα που αγοράσατε ή επισκευάσατε πρόσφατα. Θα προκύψουν απρόβλεπτες δαπάνες για ένα άτομο του οικογενειακού σας κύκλου ή για δικές του οικονομικές υποχρεώσεις. Παράλληλα, θα ευνοηθείτε από ένα συμβόλαιο ή μια συμφωνία που θα επιφέρει ένα καλό εισόδημα στο σπίτι σας για αρκετό καιρό στο μέλλον!

Οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, θα χαρούν με μια αγορά ή ένα καινούργιο απόκτημα. Ίσως να μην κάνετε διακοπές ή ταξίδια, όμως θα περάσετε θαυμάσιες στιγμές με το ταίρι σας ή άλλα άτομα του στενού σας κύκλου.

Οι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου να αναμένουν ένα καλοκαίρι με πολλές επιτυχίες, αρκεί να αξιοποιήσουν την κάθε ευκαιρία που θα τους προκύψει και να μην αφήνουν εκκρεμότητες στις υποχρεώσεις ή τις υποσχέσεις τους.

zwdia-zodia-astrologia-65

ωροσκόπιο καλοκαίρι

ζώδια δίδυμοι

Το φετινό καλοκαίρι θα σας δώσει μεγάλη χαρά ένα ιδιαίτερο γεγονός στη ζωή ενός φιλικού ή συγγενικού σας ατόμου, που θα σας κάνει περήφανους για την επιτυχία του. Θα σας εκπλήξουν ευχάριστα και ειδήσεις για ένα παιδί του ευρύτερου κύκλου σας. Να αναμένετε μια συνάντηση με ένα κορίτσι ή νεαρή γυναίκα, που θα ταξιδέψει για να σας επισκεφθεί. Επίσης, θα σας προβληματίσει ένας άντρας του στενού σας περιβάλλοντος.

Αν έχετε σε εκκρεμότητα κάποια νομική υπόθεση, ενδέχεται να πάρει απρόβλεπτη τροπή εξαιτίας διαφωνιών ή ασυμφωνίας στις προσδοκίες που τρέφετε.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Στη διάρκεια του καλοκαιριού θα σας γίνει μια εξαιρετικά δελεαστική πρόταση από ένα φιλικό σας άτομο, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε και να πάρετε συναισθηματικές αποφάσεις.

Σε αυτή τη σημαντική στιγμή, θα έχετε καίρια στήριξη και συμβουλές από ένα άτομο που εμπιστεύεστε.

Οι γυναίκες που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, θα εκπληρώσουν πολλούς από τους στόχους τους με τη βοήθεια της τύχης! Αν τη διαχειριστείτε με σύνεση, ενδείκνυται να παίξετε κάποιο τυχερό παιχνίδι.

Οι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο των Διδύμων, θα έχουν την εύνοια της τύχης στη διάρκεια ενός ταξιδιού… Θα συνοδεύεται από ειδήσεις, που θα σας δώσουν μεγάλη χαρά και θα αναπτερώσουν τις ελπίδες σας!

zodia-zvdia-yy

ωροσκόπιο καλοκαίρι

ζώδια καρκίνος

Το φετινό καλοκαίρι θα αναπτερωθούν όλες οι ελπίδες και οι προσδοκίες σας, με τη βοήθεια και τη στήριξη των φιλικών σας ατόμων! Ο κύκλος των γνωριμιών σας θα διευρυνθεί και θα σας χαρίσει πολλές ιδιαίτερες εμπειρίες, τόσο σε προσωπικό όσο και σε

επαγγελματικό επίπεδο. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να συναντήσετε και ανθρώπους με διαφορετική κουλτούρα, που θα θελήσετε να την εξερευνήσετε!

Αν βρίσκεστε στο στάδιο αλλαγών της ζωής σας, να ξέρετε ότι θα καταφέρετε να ξεπεράσετε πολλούς δυσχερείς παράγοντες. Αν έχετε παραχωρήσει μέρος της κινητής ή ακίνητης περιουσίας σας για χρήση από ένα συγγενικό σας άτομο, να είστε προετοιμασμένοι για προβληματικές αντιπαραθέσεις. Παρά την συγκινησιακή φόρτιση, στη διάρκεια του θερινού τριμήνου θα αντεπεξέλθετε σε όλες τις προκλήσεις.

taro-oroskopio-54

Αίσια εξέλιξη θα έχουν οι νομικές υποθέσεις ή υποχρεώσεις σας. Φροντίστε να προετοιμάσετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αφορούν μια κληρονομιά, μια διαθήκη, μια ασφαλιστική αποζημίωση ή κάλυψη. Αποφύγετε αυτή την περίοδο να προβείτε σε κοστοβόρες αγορές, αν δεν είναι απολύτως απαραίτητες.

Αυτό το καλοκαίρι θα σας συντροφεύσουν πολλά ανεξήγητα και ιδιόρρυθμα όνειρα. Με τη διαίσθησή σας σε έξαρση, η πρόθεση του σύμπαντος θα είναι να σας δώσει πληροφορίες για το μέλλον σας ή κάποιο τρέχον πρόβλημα. Αν νιώσετε κάποια ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα οφείλονται σε εξωγενείς παράγοντες – όπως «φίλους» ή άλλους συγγενείς…

Οι άντρες που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, θα περάσουν μια εντατική θερινή περίοδο με πολλές επιτυχίες σε επαγγελματικό επίπεδο. Σε αυτό θα συμβάλλει και μια καινούργια παρουσία στον εργασιακό τους χώρο, που μπορεί να είναι πελάτης ή νέος συνεργάτης.

Διαβαστε στο Ερωτικο Ωροσκόπιο Καλοκαιρι ΄18 τις αναλυτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot