Αστρολογία Απριλίου 2014

astrologia-aprilios-2014-zodia

Κοινοποίηση:

Ο Απρίλιος του 2014 θα είναι ένας αρκετά έντονος μήνας, αστρολογικά μιλώντας! Θα έχουμε δύο εκλείψεις σε ακριβές τετράγωνο με τον ουρανό και τον Πλούτωνα και ένας μεγάλος σταυρός θα ενεργοποιηθεί όταν οι άλλοι πλανήτες πυροδοτήσουν τον τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα. Ο Ήλιος, ο Ερμής, ο Άρης και ο Δίας θα επηρεάσουν την συγκεκριμένη όψη. Ο Κριός, ο Ζυγός, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από ξαφνικές αλλαγές κατεύθυνσης, αναπάντεχες εξελίξεις, μεγεθυμένη φιλοδοξία και εξέλιξη. Προσωπικά και συλλογικά, οι πλανητικές ενέργειες θα είναι ενεργές και ευμετάβλητες αυτό το μήνα. Να περιμένετε αλλαγές ή τουλάχιστον πίεση σε πράγματα που δεν λειτουργούν πια.

 

11 έως 12/4/2014: Η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει σύνοδο στους Ιχθύες, και ταυτόχρονα ένα αρμονικό τρίγωνο με τον επεκτατικό Δία στο ζώδιο του καρκίνου. Η συμπόνια, η φαντασία, το ένστικτο και η ίαση μεγεθύνονται αυτή τη περίοδο.

 

14/4/2104: Ο Πλούτωνας ολοκληρώνει την ανάδρομη πορεία του

zodia-zvdia-22

Αυτό θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα, ολοκλήρωση και ξεκινήματα, μετασχηματισμό και κάθαρση από οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί τις προθέσεις μας. Ο Κριός, ο Ζυγός, ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως θα επηρεαστούν έντονα από αυτή τη στάση του Πλούτωνα.

 

15/4/2014: Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού

 

21/4/2014: Ο Ουρανός στο ζώδιο του Κριού σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω

Αυτό είναι το πέμπτο από τα 7 τετράγωνα που πρόκειται να σχηματιστούν ανάμεσα στους δύο αυτούς πλανήτες. Οι όψεις αυτές ξεκίνησαν το 2012 και θα ολοκληρωθούν το 2015. Αυτή η πατέντα έχει να κάνει με την αναδιοργάνωση του εαυτού μας, την ραγδαία αλλαγή και την επανάσταση. Οι αλλαγές είναι αναπόφευκτες και η καθημερινότητα θα είναι γεμάτη ξαφνικά γεγονότα, προθέσεις, ανακαλύψεις και ίσως και κατάρρευση.

 

20 έως 23/4/2014: Ο Άρης πυροδοτεί το τετράγωνο Ουρανού –Πλούτωνα

Οι άνθρωποι που ανήκουν στα ζώδια του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω, θα ενσωματώσουν κάποιες αντικρουόμενες ενέργειες και θα τις κάνουν να λειτουργήσουν μαζί για να επηρεάσουν την αλλαγή σε πολλά επίπεδα. Η θέληση και η επιθυμία για ελευθερία είναι αυτό που θα δώσει το κίνητρο.

 

29/4/2014: Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου

Όταν η ισορροπία του φωτός του Ήλιου και του φωτός της Σελήνης επηρεάζονται σημαντικά, μπορούμε να περιμένουμε επιρροή στις σχέσεις μας, και στις προσωπικές και στις συλλογικές. Σε προσωπικό επίπεδο, αυτό εξαρτάται από την θέση της έκλειψης στον γενέθλιό μας χάρτη.

 

Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού μεγεθύνει την αντίθεση ανάμεσα στον Ζυγό και στον Κριό, προτείνοντας θέσεις ειρήνης και πολέμου, συνεργασίας και επανάστασης, διπλωματίας, νομικών ζητημάτων, διαλογισμού, σχέσεων, συμβολαίων, συμμαχιών.

 

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, θα επηρεάσει τα θέματα που κυβερνά ο Ταύρος, όπως είναι η Γη, ο καιρός, τα οικονομικά και τη γεωργία.

 

Η επιρροή των εκλείψεων μπορεί να κρατήσει 3 μήνες πριν το συμβάν και άλλους 3 μήνες μετά. Επίσης, όταν μία έκλειψη επηρεάζεται αργότερα από άλλους πλανήτες, τότε παρατηρούμε εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την έκλειψη. Και πάλι, όλα εξαρτώνται από τον γενέθλιο χάρτη μας.