αστρολογια: η επιστροφή του ηλιου και η μαγεια των γενεθλιων

zwdia-αστρολογια-zodia-ζωδια-astrologia

αστρολογια: η επιστροφή του ηλιου και η μαγεια των γενεθλιων

 

Μία φορά το χρόνο, ο ηλιος επιστρέφει στην ίδια θέση που βρισκόταν την ημέρα που γεννηθήκατε. Σύμφωνα με την αστρολογια, ο ηλιος μας δίνει ζωτικότητα, θέληση και δύναμη, καθώς και όλα τα στοιχεία που μας κάνουν μοναδικούς. Έτσι, είναι φυσικό να έχει μεγάλη σημασία για εμάς αυτή η μέρα, να μετράμε όλα τα αγαθά που έχουμε, να γιορτάζουμε και να επιτρέπουμε και στους άλλους να χαίρονται με την παρουσία μας. Σύμφωνα με την αστρολογια, τα γενέθλια φέρνουν περισσότερα από ένα χρόνο ακόμα στην ηλικία μας.

 

Κατά τη διάρκεια των ημερών γύρω από τα γενέθλιά μας, οι συνειδητές μας ευχές και προθέσεις είναι περισσότερο πιθανές από ότι συνήθως. Αυτό οφείλεται στον ήλιο, καθώς ο πλανητης της θέλησης και της ζωτικότητας, υποστηρίζεται απόλυτα στο σύμπαν. Τα γεγονότα και οι δραστηριότητες αυτές τις ημέρες, κουβαλούν πολλών ειδών πληροφορίες για το χρόνο που έρχεται.

 

Η ερμηνεία της επιστροφής του ήλιου, μας βοηθά να κατανοήσουμε που χρειάζεται να αφιερώσουμε ενέργεια και προσοχή τον επόμενο χρόνο. Φανταστείτε πως έχετε τις παρακάτω ευχές για τα γενέθλιά σας: να τελειώσετε ένα βιβλίο, να ανακαινίσετε το σπίτι, να έχετε μία καλύτερη οικογενειακή ζωή… Ξέρετε πως πρέπει να τακτοποιήσετε όλα αυτά τα ζητήματα, αλλά έχετε περιορισμένο χρόνο και χρήμα και δεν είστε σίγουροι τι να πρωτοκάνετε και πως. Αν η επιστροφή του ηλίου δημιουργεί μία ισχυρή όψη με τον ερμή, και από πίσω υπάρχει τετράγωνο σεληνης – πλούτωνα, τελειώστε αυτό το βιβλίο πρώτα. Η συναισθηματική κατάσταση αυτό το χρόνο θα περιλαμβάνει δύσκολες οικογενειακές δυναμικές, αλλά δεν θα είναι τόσο πιεστικές όσο νομίζετε.

zodia-zvdia-22

 

Τα γενέθλια είναι μία ισχυρή περίοδος για να ξεκινήσουμε το πνευματικό μας ταξίδι, ενώ οι ημέρες πριν τα γενέθλιά μας, να αφήσουμε πίσω μας οτιδήποτε παλιό. Τα γενέθλια είναι σημαντικά. Ο ήλιος επιστρέφει δίνοντάς μας έμπνευση για νέες σκέψεις, ιδέες και μαγεία για το χρόνο που έρχεται. Τα γενέθλιά μας είναι μία ημέρα που μπορούμε να ανανεώσουμε την δέσμευσή μας απέναντι στον εαυτό μας και να αναπτυσσόμαστε μέχρι να φτάσουμε στο ανώτερο σημείο.

ζωδια-ζωδιο

 

αστρολογια διαβαστε επίσης

 

 

Θέλεις και εσύ μια προσωπική και εξειδικευμένη πρόβλεψη για το ερωτικό η το επαγγελματικό σου μέλλον με ακρίβεια  και λεπτομέρειες;  Κάνε τώρα το τηλεφώνημα της ζωής σου και μέσα σε λίγα μόνο λεπτά θα μάθεις τα πάντα …  κάλεσε το μέλλον σου στο     9011  40 41 21