αστρολογια εβδομάδας 20-26/10

zwdio-astrologia-aygoystoy-14

αστρολογια εβδομάδας 20-26/10

 

αστρολογια: ο ανάδρομος ερμής συνεχίζει να μας ευλογεί όσον αφορά την επιδιόρθωση των σχέσεων, και λίγο αργότερα, γυρίζει επιτέλους σε ορθή πορεία!

 

Η νέα σεληνη, και ταυτόχρονα ηλιακή έκλειψη, μας δίνει την ευκαιρία να μετασχηματιστούμε, ενώ ο αρης περνά σε ένα ζωδιο που πραγματικά μας επιτρέπει να μετακινήσουμε βουνά. Ναι, αυτή η εβδομάδα είναι γεμάτη υποσχέσεις!

 

αστρολογια 20/10: εξάγωνο αφροδιτης-αρη, εξάγωνο ερμή-δια.

 

Την Δευτέρα 20 του μηνός, η αφροδίτη στο ζωδιο του ζυγου, σχηματίζει ένα υπέροχο εξάγωνο με τον αρη που βρίσκεται στον τοξότη, υποστηρίζοντας την ιδεολογία των σχέσεων και την επιδίωξη μίας σχέσης που μπορεί να ανταποκριθεί στις πιο άγριές μας προσδοκίες. Με το εξάγωνο του ανάδρομου ερμή και του δια στο ζωδιο του λεοντα την ίδια ημέρα, μπορούμε να ανανεώσουμε τις δημιουργικές μας αποφάσεις και να συγχαρούμε τον εαυτό μας για τις πρόσφατες αποφάσεις που πήραμε, οι οποίες μας επέτρεψαν να ωριμάσουμε.

zodia-taro-45

 

zwdia

 

αστρολογια 23/10: νεα σεληνη στον σκορπιο, ηλιος στον σκορπιο, αφροδίτη στον σκορπιο

Την Πέμπτη, ο ηλιος περνάει στο ζωδιο του σκορπιού, με μία νέα σεληνη και ηλιακή έκλειψη να τον ακολουθεί. Αυτή η έκλειψη είναι υποστηρικτική και μας βοηθά να αλλάξουμε οτιδήποτε χρειάζεται αλλαγή στον κόσμο μας. Θα έχουμε την ευκαιρία να τραβήξουμε συναισθηματικά «τσιρότα» χωρίς δισταγμό, έτσι ώστε να επουλωθούν πληγές. Με την αφροδίτη να περνά στο ζωδιο του σκορπιου την ίδια ημέρα, η διαδικασία αυτή θα μας ικανοποιήσει περισσότερο από όσο φανταζόμαστε.

 

αστρολογια 25/10: συνοδος ηλιου-αφρδιτης, ορθή πορεία ερμή

Το Σάββατο, ο ήλιος και η αφροδιτη που βρίσκονται πλέον στο ζωδιο του σκορπιου, σχηματίζουν σύνοδο για να ρίξουν φως σε οτιδήποτε μυστηριώδες και σκοτεινό χρειάζεται φωτεινότητα, ενώ ο ερμής ολοκληρώνει επιτέλους την ανάδρομη πορεία του. Τώρα που η ανάδρομη πορεία φτάνει στο τέλος της, η επικοινωνία αποκαθίσταται.

 

zwdia