αστρολογια: η κενή πορεία της σεληνης

αστρολογια

αστρολογια: η κενή πορεία της σεληνης

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

αστρολογια: Η Σελήνη ολοκληρώνει έναν κύκλο γύρω από τον πλανήτη γη, σε περίπου 28 ημέρες, και παραμένει σχεδόν 36 ώρες σε κάθε ένα από τα 12 ζώδια. Είναι η συγκεκριμένη περίοδος κατά την οποία λέμε ότι η Σελήνη είναι κενή πορείας -Κ/Π-. Αυτή αρχίζει από την στιγμή που η Σελήνη δεν έχει εγκαταλείψει ακόμη το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται, αλλά έχει κάνει την τελευταία όψη που μπορεί να κάνει με κάποιον πλανήτη, και τελειώνει όταν η Σελήνη περνάει στο επόμενο ζώδιο.

Τότε χρονικά, είναι που θα πρέπει να αποφεύγουμε: Υπογραφές, εμπορικές συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, αγορά σπιτιού-αυτοκινήτου, ξεκίνημα νέας επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, επέκταση δραστηριοτήτων, μεγάλες αγορές, γενικότερα κρίσιμες αποφάσεις.

Όταν η Σελήνη περνάει στο επόμενο ζώδιο, δημιουργεί ένα διαφορετικό ενεργειακό σκηνικό. Ωστόσο αυτό μπορεί να μην το αντιλαμβανόμαστε άμεσα, μιας και η Σελήνη συνδέεται με το υποσυνείδητό μας…και τα κρυφά – σκοτεινά μονοπάτια της ψυχής.

zodia-zvdia-22

Ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει αυτή η αλλαγή των ζωδίων κάποιες φορές διαρκεί μερικά λεπτά. Η περίοδος αυτή δημιουργεί έναν κενό χώρο-χρόνο και είναι κατάλληλη για διαλογισμό και πνευματική ανάταση αλλά και σωματική ξεκούραση. Πολλές καινούργιες και πρωτοπόρες ιδέες με μέλλον, μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια σε αυτό το διάστημα.

zwdia

Η Σελήνη Κενή Πορείας χρησιμοποιείται ιδίως στην Ωριαία αστρολογια, και όταν υπάρχει, μας δίνει την απάντηση ότι »τίποτα σημαντικό δε θα συμβεί», (αυτό μπορεί να είναι θετικό ή ακόμα και αρνητικό, αναλόγως το ερώτημα που έχει θέσει ο ενδιαφερόμενος). Μπορεί να είναι ένα ευχάριστο κατά τα άλλα διάστημα, αλλά δεν φέρνει πρακτικά αποτελέσματα και εξελίξεις.

Γενικότερα, όταν η Σελήνη είναι κενή πορείας τότε τα πράγματα κινούνται κάπως πιο αργά και τίποτα ουσιαστικό δε συμβαίνει, ειδικά σε περιπτώσεις που κάνουμε κάποιες κινήσεις πάνω σε θέματα που μας ενδιαφέρουν και περιμένουμε να δούμε κάποιο αποτέλεσμα. Η αντίδραση θα καθυστερήσει.

Δεν είναι ότι τα πράγματα αντικειμενικά καθυστερούν και δεν προοδεύουν, αλλά τις περισσότερες φορές δεν πάνε έτσι όπως τα έχουμε σχεδιάσει, ή έτσι όπως τα έχουμε φανταστεί και θα τα επιθυμούσαμε.

zwdia

Επειδή είναι μια ‘ακίνητη’ περίοδος και η κοσμική ενέργεια είναι διαφορετική, μπορούμε μόνο να κάνουμε κινήσεις που είναι όχι τόσο σημαντικές, όσο αφορά την αντίδραση των άλλων, χωρίς όμως να έχουμε ιδιαίτερα αποτελέσματα.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Κατά τη διάρκεια της Κενής Πορείας, καλό θα είναι να μην παίρνεται σοβαρές συναισθηματικές αποφάσεις, είτε προς δέσμευση είτε προς διάλυση.

Τηλ: : 875-876-8024 / Χρέωση 0.75Ε/1′

ΑΡΙΕΛΛΑ – Αστρολόγος / Σύμβουλος ΕΥ-ΖΗΝ

zwdia