αστρολογια: τέλος Οκτωβρίου-ειρηνικές διαπραγματεύσεις

zodia-oroskopos-zwdia-αστρολογια-astrologia

Κοινοποίηση:

αστρολογια: τέλος Οκτωβρίου-ειρηνικές διαπραγματεύσεις

αστρολογια: η μεγάλη στιγμή επιτέλους έφτασε: ο ερμής ολοκλήρωσε την τελευταία του ανάδρομη πορεία για το 2014. Ήταν ανάδρομος μόνο για τρεις εβδομάδες, αλλά με βάση αυτό που αισθανθήκαμε όλοι, ήταν σαν να πέρασαν δεκαετίες.

Ο ερμής πέρασε αρκετή από την ανάδρομη φάση του στον ζυγο, το ζωδιο των ειρηνικών διαπραγματεύσεων. Ωστόσο, με τον πλανήτη της επικοινωνίας και της σκέψης ανάδρομο, η ζωή μας μόνο ειρηνική δεν έμοιαζε. Η ανάδρομη πορεία στο ζωδιο του ζυγου, ήταν ένας τρόπος να επιστρέψουμε σε κάθε διαπροσωπική διαμάχη που βιώσαμε ποτέ, και όλα αυτά μέσα σε τρεις εβδομάδες. Αυτό ισχύει στις σχέσεις με συνεργάτες, εργοδότες, εργαζομένους και σε οποιαδήποτε συνεργασία.

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου, είναι εβδομάδα επιδιόρθωσης. Ήρθε η στιγμή να βγάλουμε προς τα έξω τον διπλωμάτη που κρύβουμε μέσα μας και να ξεκαθαρίσουμε την ατμόσφαιρα. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να κρύψουμε το συναίσθημα και να γίνουμε παθητικοί. Σημαίνει πως πρέπει να τα παρουσιάσουμε πάνω στο τραπέζι, όσο πιο ήρεμα γίνεται. Σίγουρα το να προσθέσουμε λίγη ζάχαρη, μπορεί να βοηθήσει σε όλων των ειδών τις διαπραγματεύσεις, για αυτό χαμογελάστε και να είστε ευγενικοί –όμως μην ξεχνάτε να είστε και δυνατοί.

zodia-zvdia-22

zwdia

Καθώς η αφροδιτη, που είναι κυβερνήτης του ζυγου, είναι υπεύθυνη για το οικονομικό κομμάτι, είναι πολύ σημαντικό να εκμεταλλευτούμε θετικά τις ημέρες αυτές. Περιμένετε περίπου πέντε ημέρες ακόμα, έτσι ώστε ο ερμής να έχει ανακτήσει την ταχύτητά του. Γύρω στις 9 Νοεμβρίου, ο ερμής θα βρίσκεται στην ίδια μοίρα που ήταν όταν ξεκίνησε η ανάδρομη πορεία του –αυτή είναι η στιγμή της απόλυτης διαύγειας. Σημειώστε την ημέρα αυτή στο ημερολόγιό σας!

zwdia