αστρολογια εβδομάδας 27/10-2/11

erwtiki-astrologia

αστρολογια εβδομάδας 27/10-2/11

 

αστρολογια: Να περιμένετε μία εβδομάδα έρωτα, σεξ και μαγείας! Είστε έτοιμοι για αυτό;

 

αστρολογια 27/10: τριγωνο αφροδιτης-ποσειδώνα

Την Δευτέρας 27 Οκτωβρίου, η αφροδιτη στο ζωδιο του σκορπιου, θα σχηματίσει ένα ρομαντικό τρίγωνο με τον ποσειδώνα, επιτρέποντας στην αγάπη και την φαντασία να οργιάσουν. Οι πνευματικες επαφές με τους άλλους θα είναι δυνατές, και θα υπάρξει απίστευτη διορατικότητα. Δώστε προσοχή στα ονειρα σας!

 

αστρολογια 28/10: τριγωνο ηλιου-ποσειδώνα

Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για την Τρίτη 28 Οκτωβρίου, όπου ο ήλιος, ξανά στο ζωδιο του σκορπιου, σχηματίζει με τη σειρά του τρίγωνο με τον πλανητη ποσειδώνα!

zodia-taro-45

 

zwdia

 

αστρολογια 1/11: εξάγωνο ερμή-δια, εξάγωνο αφροδιτης-πλουτωνα, εξάγωνο αρη-ποσειδώνα

Το Σάββατο 1 Οκτωβρίου, ο ερμής στο ζωδιο του ζυγου, θα σχηματίσει εξάγωνο με τον δια. Αυτό το άμεσο εξάγωνο θα μας επιτρέψει να προχωρήσουμε με υπέροχα σχέδια, αποφάσεις ή πατέντες που έχουν σχέση με δημιουργικές ιδέες, με παιδιά ή με το ρομάντζο. Θα είμαστε διπλωματικοί και αισιόδοξοι, και αν χρειαστεί να υπογράψετε κάποιο χαρτί, να είστε σίγουροι πως θα είναι προς όφελός σας.

 

Ταυτόχρονα, το Σάββατο, η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον πολύτωνα, και να ξέρετε πως ό, τι και αν συμβεί, ο ερωτας θα κυριαρχήσει παντού! Ο άρης σχηματίζει επίσης εξάγωνο με τον ποσειδώνα την ίδια μέρα, φέρνοντας ισχυρές δυνατότητες για πράξεις που θα υποστηρίξουν ένα από τα μεγαλύτερά μας ιδανικά.

 

Αυτό το Σάββατο, θα είναι μία από τις καλύτερες ημέρες του έτους 2014 για γάμο, για να ξεκινήσουμε μία επιχείρηση, ή να κάνουμε μία κίνηση που μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τη ζωή μας! Είναι μία ημέρα μαγική!

 

zwdia