αστρολογια: συμβουλές για τον ήλιο στον σκορπιο

zwdia-αστρολογια-zodia-ζωδια-astrologia

Κοινοποίηση:

αστρολογια: συμβουλές για τον ήλιο στον σκορπιο

αστρολογια: στις 23 του μηνός, θα βιώσουμε μία ημέρα αστρολογικού θαύματος, καθώς ο ηλιος περνά στο ζωδιο του σκορπιου, σχηματίζεται νέα σεληνη και ηλιακή έκλειψη στο ζωδιο του σκορπιου και η αφροδιτη περνάει επίσης στο ζωδιο του σκορπιου. Ναι έρχονται πολλά και σημαντικά γεγονότα, αλλά ευτυχώς με θετικές όψεις να πιέζουν το ζωδιο του μετασχηματισμού, τι να περιμένετε και πώς να προετοιμάσετε καλύτερα τον εαυτό σας για την επόμενη εβδομάδα;

  • Θα μαθευτούν μυστικά, αλλά μην ανησυχείτε, είναι η καλύτερη στιγμή για να τα βγάλετε από πάνω σας. Η αντιμετώπιση του φόβου ισοδυναμεί με εσάς να τον ξεπερνάτε.

  • Αρχή η τέλος έντονων συναισθημάτων, όπως ξαφνικές έλξεις που μοιάζουν με πεπρωμένη ή εμμονές που βελτιώνονται ή το να βάλουμε τέλος σε κακές επαφές. Να περιμένετε συναισθηματική αναγέννηση.

  • Η τηλεπάθεια θα είναι ισχυρή μέσα σας και σε αυτούς που πραγματικά αξίζουν να είναι κοντά μας. Αν νιώσετε πως λαμβάνετε ένα ψυχικό μήνυμα, μην το απορρίψετε. Θα έχει την σημασία του στις πληροφορίες που ρέουν μέσα σας.

  • Θα υπάρξουν κάποιες μεγάλες οικονομικές αλλαγές, για αυτό μην τα παρατήσετε αν «ψάχνετε κάποιον θησαυρό», ή έχετε κάνει κάποια επένδυση.

  • Η δυναμική του σεξ αλλάζει αισθητά. Προμηθευτείτε τα απαραίτητα και βιώστε αυτή την αισθησιακή ενέργεια που θα αναζωογονήσει ακόμα και την πιο μειωμένη λίμπιντο! Τα πάθος, η ένταση και η ορμή θα είναι ισχυρή!

zwdia