zwdia-ωροσκοπιο: νεα σεληνη στον σκορπιο 23/10

zwdia-ωροσκοπιο: νεα σεληνη στον σκορπιο 23/10

 

zwdia: η νεα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου είναι μία ετήσια υπενθύμιση πως υπάρχει κάποιο τίμημα όταν οι σχέσεις γίνονται σοβαρές. Ωστόσο, έχουμε την μαγεία να δουλεύει υπέρ μας, καθώς αυτή τη φορά η νέα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου στις 23 του μηνός, είναι ταυτόχρονα και ηλιακή έκλειψη που σχηματίζει σύνοδο με την αφροδιτη, την θεα του ερωτα.

 

Τα πάθη εκφράζονται και οι συναισθηματική πίστη δοκιμάζεται καθώς ο ηλιος, η αφροδιτη και η σεληνη, περνούν στο ζωδιο του σκορπιού, λίγες ώρες πριν την έκλειψη. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσουμε προηγούμενες δεσμεύσεις καθώς η συγκεκριμένη ηλιακή έκλειψη φέρνει νέα προοπτική σε παλιές σχέσεις. Η επαφή της αφροδιτης με την νεα σεληνη εμβαθύνει τους ρομαντικούς δεσμούς, ενώ το αρμονικό της τρίγωνο με τον πνευματικό ποσειδώνα, ανυψώνει τις σκέψεις μας σε πιο μεταφυσικές πτυχές.

 

Μην φοβάστε την αλλαγή. Βαδίστε με την θέλησή σας στα ονειρα σας, καθώς η φαντασία θα θέσει τα θεμέλια για αυτά που θα έρθουν στην πορεία.

zodia-taro-45

 

zwdia-ωροσκοπιο: Κριός

Το ειρωνικό είναι πως αυτά που θα πείτε δεν θα έχουν τόσο μεγάλο αντίκτυπο όσο αυτά που δεν θα πείτε. Αν και η νεα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου, λαμβάνει χώρα στον 8ο οικο σας, είναι δύσκολο να ρωτήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Τα συναισθήματά σας θα παραμείνουν κρυφά στις συζητήσεις, εκτός αν κάνετε την συνειδητή επιλογή να τα περιλάβετε στην ιστορία σας. Μην περιμένετε για μία καλύτερη στιγμή. Αν εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και πείτε σε ένα αγαπημένο πρόσωπο τι θέλετε, ίσως πάρετε αυτό που χρειάζεστε.

 

ζωδια-ωροσκοπιο: ταυρος

Όταν κάνετε μία ευχή, ίσως ζητάτε η ζωή σας να γίνει πιο απλή. Ωστόσο, οι δυναμικές των σχέσεων ίσως βγουν εκτός ελέγχου. Οι αλληλεπιδράσεις σας με τους άλλους θα περιέχουν κρυφά περίπλοκα στρώματα, καθώς η νεα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου, επηρεάζει τον 7ο οικο σας. Θα έχετε την θέληση να αντιμετωπίσετε προσωρινά κάποια προβλήματα, αν μπορείτε να δείτε μία λύση στο βάθος. Απλά προχωρήστε προς τον προορισμός σας χωρίς να σταματάτε.

 

ζωδια-ωροσκοπιο: διδυμοι

Δεν είναι πολύ αργά για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας, ακόμα και αν είναι μία αναβάθμιση που έπρεπε να έχει γίνει από καιρό. Η νέα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου, φυτεύει σπόρους στον 6ο οικο σας, σηματοδοτώντας πως μερικές ξαφνικές αλλαγές θα θέσουν σε κίνηση συνέπειες. Οι πιθανότητες θα είναι περισσότερες από όσες θα βλέπετε, για αυτό κάθε πράξη σας πρέπει να μετράει.

 

zwdia

 

ζωδια-ωροσκοπιο: καρκινος

Είτε το καταλάβετε είτε όχι, είστε έτοιμοι για μία δημιουργική ανακάλυψη. Ωστόσο θα χρειαστεί να πάρετε την πρωτοβουλία για να συμβεί. Μην χάσετε το θάρρος σας, ακόμα και αν νιώθετε πως δεν υπάρχει καμία πρόοδος. Η νεα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου, λαμβάνει χώρα στον 5ο οικο σας, ανοίγοντας την πόρτα για συναρπαστικές ευκαιρίες στον ρομαντικό τομέα. Ακόμα και αν δεν έχετε υπομονή, να θυμάστε πως τα καλά συμβαίνουν σε αυτούς που περιμένουν.

 

ζωδια-ωροσκοπιο: λεων

Τα συναισθήματά σας θα είναι αντίθετα με τις πράξεις σας, και δεν θα ξέρετε τι από τα δύο πρόκειται να νικήσει. Ωστόσο, η τάση σας θα είναι να κρύψετε τα συναισθήματά σας όσο χαμογελάτε, και να κάνετε οτιδήποτε χρειαστεί για να διατηρήσετε την ειρήνη και την ηρεμία. Όμως, η νεα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου, πέφτει στον 4ο οικο σας, έτσι θα είναι δύσκολο να προχωρήσετε αν δεν κατανοήσετε τις επιθυμίες που καταπιέζετε. Είναι καλή ιδέα να προστατέψετε την καρδιά σας, αλλά αργότερα θα το μετανιώσετε.

 

ζωδια-ωροσκοπιο: παρθενος

Ήρθε η ώρα να μοιραστείτε τις ιδέες σας με τους άλλους. Η νέα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου πέφτει στον 3ο οικο σας. Μην διστάσετε. Αποκαλύψτε τις καλύτερες σας σκέψεις, καθώς δεν σας κάνει κάποιο καλό να τριγυρνούν απλά στο κεφάλι σας. Ίσως να μην υπάρξει καλύτερη ευκαιρία να ξεκινήσετε παθιασμένες συζητήσεις για αυτά που θέλετε να συμβούν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας, για αυτό εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία πριν σας προσπεράσει. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από την υποστήριξη που θα λάβετε.

 

ζωδια-ωροσκοπιο: ζυγος

Δεν μπορείτε να μοιραστείτε τα σημαντικά σας συναισθήματα χωρίς να ταρακουνήσετε την σταθερότητα της ζωής σας. Η νεα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου, ταρακουνά τον 2ο οικο σας, δημιουργώντας αμφιβολίες. Δυστυχώς, το να κρύψετε σημαντικές πληροφορίες θα έχει μεγάλο αντίκτυπο, και ίσως δημιουργήσει καταστροφικά κύματα που θα σας στείλουν σε ένα ταξίδι ανακάλυψης του εαυτού σας. Μην βιάζεστε. Μόλις κατανοήσετε τις αξίες σας, θα ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να πείτε και να κάνετε για να δημιουργήσετε θετικές αλλαγές.

 

ζωδια-ωροσκοπιο: σκορπιος

Σταματήστε να τηρείτε το καθημερινό σας πρόγραμμα, και περάστε μέσα στον σουρεαλιστικό κόσμο που σας περιμένει. Η ισχυρή νέα σεληνη λαμβάνει χώρα στο ζωδιο σας, συμβολίζοντας την καινοτομία που πρόκειται να βιώσετε. Με τον ποσειδώνα να συμμετέχει, νιώθετε αισιοδοξία για όλες τις πιθανότητες που βρίσκονται μπροστά σας. Όμως μην αφήσετε τις σκιές από καπρίτσιο. Αναλύστε αυτά που σας κρατούν πίσω καθώς και τον λόγο που αποφεύγετε την αλλαγή. Μολις ανακαλύψετε την πηγή της αντίστασης, θα ακολουθήσει ο μετασχηματισμός.

 

 

ζωδια-ωροσκοπιο: τοξοτης

Τα όριά σας δεν είναι τόσο δυνατά όσο θα θέλατε, έτσι ίσως αποστασιοποιηθείτε από τις συναισθηματικές αλληλεπιδράσεις για να κρατήσετε ασφαλή την καρδιά σας. Ίσως είστε ευάλωτοι και νιώσετε την ανάγκη να προστατέψετε τον εαυτό σας από τους άλλους. Ξεκινήστε την έρευνα της ψυχής σας με την νεα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου και στον 12ο οικο σας. Δεν υπάρχει λόγος να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας αν δεν είστε σίγουροι πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

 

ζωδια-ωροσκοπιο: αιγοκερως

Δίνετε μεγάλη σημασία σε αυτά που κάνουν οι άλλοι, σαν να πιστεύετε πως η συμπεριφορά τους είναι σημαντική για τη ζωή σας. Ωστόσο η συναισθηματική νεα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου, λαμβάνει χώρα στον 11ο οικο σας, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι μπορεί να θελήσετε σε μερικές ημέρες. Σταματήστε να προσπαθείτε να ελέγξετε την κάθε όψη της κάθε κατάστασης, για να βγείτε από πάνω. Επικεντρωθείτε στο μέλλον, αρκεί να μην χάσετε την μαγεία του παρόντος.

 

ζωδια-ωροσκοπιο: υδροχοος

Η ικανότητά σας να είστε ψύχραιμοι απέναντι στο συναίσθημα, σας δίνει έναν αέρα μυστηρίου και αυξάνει την μαγνητική σας γοητεία. Όμως, δεν έχετε υπομονή για παιχνίδια τώρα που θέλετε να ανεβείτε την σκάλα της επιτυχίας. Η νεα σεληνη στο ζωδιο του  σκορπιου και στον 10ο οικο σας, σας δίνει το κίνητρο να επικεντρωθείτε πάνω στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Μιλήστε μέσα από την καρδιά σας όταν μοιράζεστε τα σχέδιά σας, και απολαύστε την υποστήριξη που θα λάβετε.

 

ζωδια-ωροσκοπιο: ιχθυες

Ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσετε την ιδιαίτερη λογική σας για να σχεδιάσετε τον χάρτη που δείχνει τον ονειρικό σας προορισμό. Ίσως πιστέψετε πως μπορείτε να πετύχετε την κάθε σας φαντασίωση, τώρα που η νεα σεληνη στο ζωδιο του σκορπιου, ενεργοποιεί τον 9ο οικο σας. Ξεκινήστε οραματίζοντας αυτά που θέλετε να κάνετε τους επόμενους μήνες. Ύστερα φτιάξτε μία λίστα με τις φιλοδοξίες σας. Χρησιμοποιήστε την σαν οδηγό για να μείνετε στον δρόμο που πρέπει.

 

zwdia