Αστρολογος 22/03-15/04 Ενας Διαφορετικος Αναδρομος

σχεσεις-τελος

Αστρολογος  22 Μαρτίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος (στον Κριό, έως τις 15 Απριλίου)

Ναι, έφτασε και πάλι αυτή η στιγμή! Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος για τις επόμενες 3+ εβδομάδες.

Για έως και μια εβδομάδα πριν και μετά τη σημερινή ημέρα, ο Ερμής θα κινείται πολύ αργά ή θα σταματήσει (εξ ου και «σταθερός»).

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, μπορεί να αντιμετωπίσετε ένταση, απογοήτευση, σύγχυση, παρεξηγήσεις, ή να νιώθετε σαν να μειώνεται η πρόοδός σας.

zodia-zvdia-22

Ο ανάδρομος Ερμής είναι συνήθως ιδανικότερη εποχή για να επανεξετάσουμε, να διασκευάσουμε, να συλλογιστούμε και να ολοκληρώσουμε παλιές εκκρεμότητες, αντί να ξεκινήσουμε νέα εγχειρήματα. Είναι χαρακτηριστικό του κύκλου νέες ιδέες και πληροφορίες που δεν είχαμε προβλέψει να προκύπτουν αργότερα, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν όλη την εικόνα.

Εξαιτίας αυτού, συνήθως συνίσταται να αποφεύγουμε τη λήψη τελικών ή μόνιμων αποφάσεων (π.χ., υπογράφοντας συμβάσεις ή βάζοντας νέα έργα σε δράση) κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας και μέχρι και 2 εβδομάδες μετά από αυτή. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνετε κάποια έρευνα για την προετοιμασία σημαντικών αποφάσεων, οι οποίες είναι συνήθως καλύτερο να αναβληθούν μέχρι και μετά την ανάδρομη πορεία του Ερμή.

taro-zodia-76

Αστρολογος  22 Μαρτίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος (στον Κριό, έως τις 15 Απριλίου)

Εν τω μεταξύ, ενώ ο Ερμής είναι ανάδρομος, περιμένετε το αναπάντεχο και αφήστε πολύ επιπλέον χρόνο στο σχεδιασμό του προγράμματός σας (για να ελαχιστοποιηθούν οι διαταραχές από τις καθυστερήσεις και τις επιπλοκές). Μείνετε ευέλικτοι και μάθετε να τα πηγαίνετε καλά με τις παραξενιές.

Είναι σύνηθες να χρειάζεται να αναβάλετε ραντεβού ή να επαναλάβετε πράγματα, διότι οι οδηγίες ή οι πληροφορίες μπερδεύτηκαν την πρώτη φορά. Κάντε κάποια πράγματα που χρησιμοποιούν τη διαίσθησή σας, τη δημιουργικότητα, τη μη ορθολογική σκέψη σας για κάποιο διάστημα, μέχρι ο Ερμής να γυρίσει και πάλι στην ορθή του πορεία.

zodia-098

Αν πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε κάτι σημαντικό κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που δεν μπορεί να αναβληθεί, μην εκπλαγείτε αν χρειαστεί μετά να το ξανακάνετε. Μπορεί να βοηθήσει το να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κάνετε τριπλό έλεγχο σε αυτό που κάνετε, αλλά κάποιες από τις ατυχίες δεν μπορούν πάντα να προβλεφθούν ή να προληφθούν, οπότε μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας (ούτε με τους άλλους).

Να θυμάστε: Ο Ερμής αγαπά τις φάρσες. Αυτός είναι ο χρόνος ψυχαγωγίας του. Βοηθά το να μάθετε να γελάτε μαζί του.

Ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Κριό, πράγμα που σημαίνει ότι σας περιμένουν γρήγορες διακυμάνσεις στις σκέψεις και στις αντιλήψεις σας. Μπορεί να δυσκολευτείτε να πάρετε μια τελική απόφαση, γιατί κάθε συμβάν ή συναίσθημα ενεργοποιεί μια νέα σκέψη ή οπτική.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ ημερησιες ερωτικες προβλέψεις ζώδια

ζώδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλέψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζώδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογίας αστρα και ζώδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζώδια

ζώδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  

κριος ταυρος διδυμοι  καρκινος 

λεων παρθενος ζυγος  σκορπιος

 τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

 

 

Αστρολογος  22 Μαρτίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος (στον Κριό, έως τις 15 Απριλίου)

Μπορεί να αλλάξετε πολλές φορές γνώμη πριν αποφασίσετε κάτι (και καλό θα ήταν αυτή η απόφαση να περιμένει μέχρι το τέλος του ανάδρομου κύκλου). Προσέξτε τις βιαστικές αποφάσεις και μην υποθέτετε πολύ γρήγορα πως αυτό που πιστεύετε ότι βλέπετε είναι αυτό που όντως υπάρχει.

Ένα τσεκ στην πραγματικότητα θα ήταν συνετό. Μπορεί επίσης να πιάσετε τον εαυτό σας να ξεστομίζει πράγματα που συνήθως δεν θα λέγατε. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί θα είστε τόσο συντονισμένοι στις σκέψεις σας και στις ιδέες σας που θα είναι πολύ εύκολο να σκέφτεστε «δυνατά» –πράγμα που μπορεί να σας βγει σε καλό ή μπορεί και όχι!

taro-zodia-098

Αστρολογος  22 Μαρτίου – Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος (στον Κριό, έως τις 15 Απριλίου)

Μπορεί να βιώνετε περισσότερη ανυπομονησία και απογοήτευση απ’ ότι συνήθως, ειδικά αν προσπαθείτε να κάνετε ότι κάνετε πάντα με τον δικό σας τρόπο σκέψης και επικοινωνίας. Είναι πιο πιθανό να δουλέψει καλύτερα αν αφιερώσετε παραπάνω χρόνο στις σκέψεις σας και αποφασίσετε τι πρέπει πραγματικά να πείτε, γεγονός που θα σας προετοιμάσει για να χρησιμοποιήσετε την κρίση σας όταν θα έρθει η ώρα.

Οι βασικές ημερομηνίες αυτού του κύκλου:

Ο Ερμής μπαίνει στην Σκιά: 08 Μαρτίου

Ο Ερμής σταθεροποιείται ανάδρομος: 22 Μαρτίου

Ο ανάδρομος Ερμής σε σύνοδο με τον Ήλιο: 01 Απριλίου

Ο Ερμής σταθεροποιείται σε ορθή πορεία: 15 Απριλίου

Ο Ερμής φεύγει από την Σκιά: 03 Μαΐου

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra