Αστρολογος προβλεψεις 02/12 Σάββατο

zodia-ζωδια

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 02/12 Σάββατο

Το Σάββατο θα συναντήσετε διάφορες δυσκολίες στην εφαρμογή των σχεδίων σας, που σχετίζονται με την οικογένεια ή τους συγγενείς σας. Θα χρειαστείτε περισσότερη υπομονή και θα πρέπει να αποφύγετε τις συγκρούσεις. Εάν εργάζεστε σήμερα, τα επαγγελματικά σας καθήκοντα θα εξελιχθούν με επιτυχία και με θετική έκβαση για εσάς. Οι συνθήκες θα γίνουν πιο περίπλοκες για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας αυτήν τη στιγμή.

Το Σάββατο μπορεί να απολαύσετε διάφορες εκδηλώσεις ή νέα σχετικά με ένα αγόρι ή έναν νεαρό άντρα. Η αγάπη θα είναι γενναιόδωρη με τον δικό της τρόπο, μέσα από διάφορα ρομαντικά μηνύματα, ερωτικές συνομιλίες ή καινούργια ραντεβού.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, έχετε μπροστά σας μια μέρα που δεν πρέπει να χαθεί. Η σημερινή θα είναι μια από εκείνες τις σημαντικές ημέρες στη ζωή σας, που θα καθορίσουν το μέλλον σας με κάποιο τρόπο. Σήμερα θα συμβεί ένα σημαντικό γεγονός ή θα λάβετε νέα σχετικά με ένα άτομο στην οικογένειά σας.

zodia-zvdia-22

zwdia-zvdia-alexταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μπορεί να αντιμετωπίσετε μια σκληρή ή αδιάφορη στάση από κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο. Η επικοινωνίας σας θα είναι δύσκολη με ένα τέτοιο άτομο. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους. Σήμερα, μπορεί να προκύψουν αναπάντεχες δυσφορίες που θα αφορούν την υγεία σας, ιογενείς λοιμώξεις, πονοκέφαλοι και τα λοιπά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα να περιμένετε μια ευχάριστη συνάντηση ή συγκέντρωση για την οποία θα ενημερωθείτε εκ των προτέρων. Σήμερα, μπορεί να προκύψει μια πολύ δυσάρεστη σύγκρουση με κάποιον από τον φιλικό σας κύκλο ή κάποιον γνωστό σας. Εάν υπάρξει μια επιπλοκή στην αντιπαράθεση ή στην μεταξύ σας σύγκρουση, ο χωρισμός σας θα είναι αναπόφευκτος.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, το Σάββατο θα είναι μια σημαντική ημέρα για να ρυθμίσετε και να επιλύσετε τα οικονομικά σας θέματα. Μία φιλική σας σχέση καθώς και μια απόφαση, που θα πρέπει να πάρετε σχετικά με αυτή θα έρθει στο προσκήνιο. Είναι πιθανόν να προκύψει μια δέσμευση με κάποιο φίλο που θα πρέπει να φροντίσετε σήμερα. Η ερωτική σας ζωή μπορεί να σας φέρει ευχάριστα συναισθήματα ή να σας βοηθήσει να προγραμματίσετε κάτι που θα βιώσετε μαζί με τον σύντροφό σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098