ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/12 Σαββάτο Α

ταρο-ταρω-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 02/12 Σαββάτο Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : ΤΟ ΑΡΜΑ

Η σκέψη που έχετε στο μυαλό σας, είναι να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, και να βρείτε τις λύσεις…που χρειάζεται μια ανανέωση και ειδικά αν είναι πολύχρονή. Σε καλή διάθεση είναι και οι ελεύθεροι, που πια κάτω από το πρίσμα της ωριμότητας, θα κλείσουν το παρελθόν και τις ελπίδες τους, καθώς ήδη στην ζωή τους, έχει εισέλθει μια καινούργια προσωπικότητα που τους έχει μαγνητίσει το ενδιαφέρον. Στα εργασιακά σας, προσοχή στο παρασκήνιο.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Γης

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Είστε πια μακριά από την λογική του να δώσετε και πάλι ανεδαφικές ευκαιρίες σε κάποιο πρώην ταίρι σας, που ήδη γνωρίζετε ότι δεν θα σας δώσει τελικά αυτό που επιθυμείτε. Με την Αφροδίτη να είναι μέσα στον Τοξότη, εσείς και μέσα από την κοινωνική –εργασιακή σας συναναστροφή, θα καταφέρετε να βρεθείτε ανάμεσα σε καινούργια πρόσωπα, που θα σας τραβήξουν την προσοχή. Σχέσεις με χιλιόμετρα στην μέση, θα βρουν τον τρόπο να συναντηθούν σχετικά σύντομα.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Ο ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Εσείς μέχρι και τα μέσα του Δεκεμβρίου θα έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά. Με τον ανάδρομο δίπλα σε Αφροδίτη και Κρόνο, όλα είναι πιθανόν να σας συμβουν…και να σας εκπλήξουν ευχάριστα. Οι χωρισμένοι ή αυτοί που έχουν καιρό να συναντηθούν, θα βρεθούν τελικά και σίγουρα αυτά που θα συμφωνήσουν… θα συμβούν. Το χρήμα και η καριέρα σας θα απογειωθεί. Και άλλα…καλά, που το σύμπαν επιθυμεί να σας προσφέρει.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zvdia-00

Καρκίνος : Η ΙΕΡΕΙΑ

Έχετε πολλά καλά νέα, που σας έρχονται από τον άνθρωπο σας, που πια έχει βρει και θα εφαρμόσει τις λύσεις που θα τον απεμπλέξουν από το παρελθόν και τις εκεί δύσκολές καταστάσεις. Σε αυτό απλά από την δική σας την πλευρά, δείξτε κατανόηση και χώρο στην ζωή σας. Οι μόνοι και οι χωρισμένοι του ζωδίου, μέσα σε αυτόν τον ανάδρομο Ερμή θα έχουν την μία και μοναδική γνωριμία της ζωής τους, που θα γίνει και ο επόμενος σύντροφος του.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Αέρα

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Η ΣΕΛΗΝΗ

Αυτήν την εποχή, μην θεωρείτε τίποτα δεδομένο. Όλα έχουν αλλάξει και ακόμη έρχονται και νέες καταστάσεις στην ζωή σας… αλλά είναι μόνο για το καλό σας. Οι εν σχέση, θα έχουν μια καλύτερη πλέον κατάσταση, που θα διαμορφώσει ένα πιο ήρεμο κλίμα μέσα στο ζευγάρι. Εξηγήσεις και ευκαιρίες θα δώσου και οι χωρισμένοι, που πιθανόν και μέχρι τις γιορτές να είναι μαζί … και πιο δυνατά ερωτικά από παλαιότερα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Παρθένος : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Τα νεύρα και οι αδικαιολόγητες εντάσεις που υπάρχουν, από την μεριά του ανθρώπου σας, θα σας βάλουν τελικά σε πιο σοβαρές σκέψεις. Μια σχέση πρέπει πάντα να έχει θετικό πρόσημο και όχι αυτό που ζείτε στο τώρα. Όπως και να έχουν τα πράματα, καλό θα ήταν στην πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, να λύσετε την σιωπή σας και να δώσετε τις προτάσεις σας. Τα οικονομικά σας, θα πάρουν την άνοδο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.