Αστρολογος προβλεψεις 03/12 Κυριακή

zwdia-provlima

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 03/12 Κυριακή

Την Κυριακή, ορισμένοι από εσάς θα πρέπει να φροντίσουν για την υγεία ενός κοντινού τους προσώπου (άντρα) ή να βοηθήσουν κάποιον άντρα που βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Σήμερα, οι δραστηριότητές σας με φίλους μπορεί να αποβούν επωφελείς για την εργασία σας, από την οποία αναμένετε καλό εισόδημα ή κάποια άλλη επιτυχία. Η επιτυχία των φίλων (κυρίως ως κέρδος) θα είναι ένας λόγος για μια συγκέντρωση και μια γιορτή.

Σήμερα, πολλοί από εσάς θα χαρείτε με νέα από μακριά ή με τις προσωπικές επαφές σας με άτομα από διαφορετικές πόλεις και χώρες. Θα είστε ικανοποιημένοι με νέα ή προτάσεις σχετικά με την εργασία ή την εκπαίδευση κάποιου συγγενή σας. Οι άνδρες άνω των 35 ετών μπορεί να βιώσουν ένα ήπιο πρόβλημα υγείας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, αν και με καθυστέρηση, μπορείτε να απολαύσετε μια επιτυχία. Πολλοί από εσάς θα φανείτε τυχεροί σε μια σημαντική δουλειά ή δέσμευση. Σήμερα είναι πιθανόν να συμβεί μια αλλαγή οποιουδήποτε είδους. Αν χαρείτε με κάτι, καλό θα ήταν να δώσετε και εσείς χαρά σε κάποιον άλλο. Μην διακόπτετε το νήμα της χαράς.

zodia-zvdia-22

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, αντιμετωπίζετε τώρα ένα σημαντικό γεγονός ή μια συζήτηση για μια γυναίκα. Οι γυναίκες των τριών αυτών ζωδίων να περιμένουν νέα που θα αποτελέσουν τη βάση για μια επερχόμενη σημαντική συζήτηση. Οι άνδρες που ασχολούνται σήμερα με μια σημαντική αλλαγή στο σπίτι τους θα έχουν επιτυχία σε αυτό που κάνουν.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Δίδυμων, του Ζυγού και του Υδροχόου σήμερα, να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας σχέσεις. Τα πάντα σχετικά με τα χρήματα σήμερα πρέπει να ελεγχθούν διεξοδικά. Σε γενικές γραμμές, τις Κυριακές θα έχετε κάτι για να απολαύσετε ή για να περηφανευτείτε. Πάνω απ ‘όλα, θα είστε σε θέση να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα πρέπει να έχετε επικεντρωμένη την προσοχή σας για συμβάντα που σχετίζονται με ένα άτομο στην οικογένειά σας. Υπάρχουν δεσμεύσεις, για τις οποίες θα θέλετε χρόνο να σκεφτείτε πριν προχωρήσετε στην υλοποίησή τους. Η μέρα υποδεικνύει μια συγκέντρωση, που σχετίζεται με ένα παιδί ή με ένα νεαρό άτομο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-agni