ταρω ερωτικες προβλεψεις 03/12 Κυριακή Α

ταρω-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 03/12 Κυριακή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι γενικές θεωρίες και οι υποθέσεις του μέλλοντος … δεν σας αφορούν. Από τον άνθρωπο σας, αυτό που ζητάτε, πια είναι να σας μιλήσει πιο ξεκάθαρα, για όλα αυτά που θέλει να κάνει μαζί σας. Αυτό προϋποθέτει, ότι θα έχει πάρει τις αποφάσεις του για εσάς. Όσοι είσαστε μέσα σε μια παρατεταμένη μοναξιά, πιθανόν και μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Δεκεμβρίου, να κάνετε μια καινούργια και ουσιαστική επαφή- γνωριμία.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Γης

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Ο ΗΛΙΟΣ

Ο άνθρωπος σας, έχει πολλά δικά του προβλήματα, που τον κάνουν και κάποιες φορές να είναι απόμακρος από εσάς και τις αποφάσεις σας. Ο μήνας του Δεκεμβρίου και μέχρι τις 14 / 12, έχει πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις για την προσωπική σας ζωή. Αυτοί που έχουν τσακωθεί ή απομακρυνθεί, μέσα από τυχαίες καταστάσεις, θα βρεθούν … και θα μιλήσουν σε πιο σοβαρή βάση. Χρήματα, από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες σας πλησιάζουν.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Ανοίξτε τα φτερά σας … και πετάξτε μακριά, από τις επαναλαμβανόμενες καταστάσεις του παρελθόντος, που μόνο σας κρατάνε αιχμάλωτους σε αρρωστημένες καταστάσεις. Οι μέρες του Τοξότη, σας δίνουν ευκαιρίες για να βρεθείτε δίπλα σε καινούργιες γνωριμίες, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε για ακόμη μια φορά, να φτιάξετε την ερωτική σας ζωή … και υπό καλύτερες συνθήκες. Τα επαγγελματικά σας, θα υποστηριχτούν από άτομα κύρους, και θα σας αποδώσουν τα μέγιστα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zwdia-092

Καρκίνος : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Η ψυχολογία και η διάθεση σας, πάνε από το καλό στο καλύτερο… και σε αυτό σίγουρα ευθύνεται ένας καινούργιος έρωτας, που ήδη έχει δείξει καλά σημάδια. Αυτήν την φορά, μόνο να είστε προσεχτικοί … και να πηγαίνετε με σταθερά και αργά βήματα. Οι δεσμοί που έχουν χαλαρώσει τα συναισθήματα … θα καταφέρουν μέσα από κοινές δράσεις να βρούν και πάλι την ισορροπία τους. Εργασιακά, κρατήστε χαμηλό προφίλ.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Αέρα

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Είσαστε σε έναν αγώνα δρόμου, για να καταφέρετε … να διώξετε τις παλιές καταστάσεις, από το παρόν σας, και να ανοίξετε τους ορίζοντες σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα. Τα αστρολογικά δεδομένα … πάνω από όλα τα πύρινα ζώδια είναι εξαιρετικά και θα δώσουν και αυτά … την εύνοια τους. Τύχη και ευκολίες θα έχουν και όσοι, κάνουν την προσπάθεια τους, για να επανασυνδεθούν. Οικονομικά περιορίστε τις υπερβολές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Παρθένος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Είσαστε κοντά για να κερδίσετε και πάλι την καρδιά … ενός ανθρώπου που πιστεύετε ότι υπάρχει μεταξύ σας ενεργή αγάπη, άσχετα αν στο τώρα, υπερισχύει ο εγωισμός. Ανήκετε στα πιο ισχυρά ζώδια στην αγάπη… και αυτό με τον Ανάδρομο κυβερνήτη σας μέχρι και τις 25 / 12, θα το δείτε και στην πράξη. Καλές θα είναι και οι ειδήσεις – αποτελέσματα … γύρω από τα εργασιακά σας ζητήματα.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.