Αστρολογος προβλεψεις 10/12 Κυριακή

erwtikes-13414

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 10/12 Κυριακή

Την Κυριακή, θα συναντήσετε φίλους με τους οποίους θα κανονίσετε από πριν μια συγκέντρωση στο σπίτι, σε ένα εστιατόριο ή μια απόδραση στη ​​φύση.  Θα είστε ενθουσιασμένοι με κάποια νέα ή κουτσομπολιά που θα μοιραστούν μαζί σας. Σήμερα μπορεί να υπάρξουν εντάσεις στη σχέση σας με ένα παιδί (αν είστε γονέας). Αποφύγετε τις προσβολές και μην ανεχτείτε τέτοιου είδους προσβολές εάν το παιδί σας επιχειρήσει να σας προσβάλει ή να σας βλάψει με οποιονδήποτε τρόπο.

Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα σήμερα, αποφύγετε την εξαπάτηση ή την χειραγώγηση άλλων ανθρώπων. Αν προβείτε σε τέτοιου είδους πράξεις θα βιώσετε μια καθόλου ευχάριστη απώλεια. Θα βιώσετε μια έκπληξη, που θα σχετίζεται με ταξίδια ή με κάποιο πρόσωπο που ζει μακριά σας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, να περιμένετε έναν χωρισμό ή την απομάκρυνση σε μια φιλική σχέση ή μια γνωριμία. Θα έχετε την τάση να είστε πολύ σκληροί στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους που σπαταλούν το χρόνο σας, και σας παραπλανούν με κάποιο τρόπο. Προσέξτε αν συμμετέχετε σε σημαντικές οικογενειακές ή επαγγελματικές συνομιλίες. Υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κάποιο λάθος, απάτη ή χειραγώγηση.

zodia-zvdia-22

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχετε μια συναισθηματικά δύσκολη μέρα λόγω ενός παράξενου ονείρου που συνδέεται με ένα άτομο που έχει αποβιώσει ή λόγω άλλων ανεξήγητων ονείρων. Σήμερα θα έχετε παράξενες προκαταλήψεις και συναισθήματα, τα οποία δεν θα μπορείτε να εξηγήσετε. Θα έχετε την τάση να κλαίτε εύκολα ή να απομονώνεστε από τους άλλους. Η μέρα θα είναι ευμετάβλητη, οπότε σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε προσεκτικοί.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα μπορεί να πάρετε χρήματα από μακριά ή από κάποια άλλη πηγή (δηλαδή όχι από την κύρια εργασία σας). Παρά ταύτα, σήμερα ενδέχεται να είστε θυμωμένοι για πράγματα που σχετίζονται με χρήματα ή με κάποιο οικονομικό έγγραφο. Την Κυριακή, να περιμένετε χαρούμενα νέα, πιθανότατα σχετικά με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα.

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Την Κυριακή, πολλοί από εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, θα βιώσετε χαρούμενες ερωτικές στιγμές. Τώρα, μπορείτε να θέσετε τις βάσεις για ένα καινούργιο ραντεβού ή να βιώσετε μια απροσδόκητη συνάντηση. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται σε μεγάλο βαθμό με ανθρώπους που ζουν μακριά από εσάς. Στο τέλος της εβδομάδας, μπορείτε να περιμένετε μια συγκέντρωση με φίλους ή διαδικτυακές συνομιλίες μαζί τους.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75