Αστρολογος προβλεψεις 12/12 Τρίτη

imerisies-13314-provlepseis-zwdia

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 12/12 Τρίτη

Την Τρίτη θα πρέπει να επιστρέψετε στις παλιές σας ιδέες, σχέδια ή δεσμεύσεις. Ίσως τώρα να έχουν προκύψει καινούργιες συνθήκες γύρω από αυτά ή νέες ευκαιρίες για την υλοποίησή τους. Σήμερα, μπορεί να χαρείτε με κάποιο νέο ή με μια πρόταση, αλλά ελέγξτε όλες τις λεπτομέρειες έτσι ώστε να μην εμπλακείτε συνειδητά σε κάποια παράνομη δραστηριότητα ή οτιδήποτε άλλο ριψοκίνδυνο για εσάς.

Η ημέρα θα είναι επωφελής για τις γυναίκες που θα ασχοληθούν με την αγορά και την προετοιμασία δώρων. Για τους άνδρες θα είναι μια σημαντική μέρα που δεν πρέπει να σπαταλήσουν.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, επικεντρωθείτε σήμερα σε γεγονότα που σχετίζονται με μια γυναίκα από την οικογένεια σας. Θα βιώσετε ένα προσωπικό δράμα ή ένα σημαντικό, σοβαρό πρόβλημα στη ζωή αυτής της γυναίκας. Σήμερα αναπόφευκτα θα έχετε πιθανότητες για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας, αλλά μην βιαστείτε.

zodia-zvdia-22

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα βιώσετε διάφορες αμφιβολίες και υποψίες σχετικά με τις πράξεις των ανθρώπων γύρω σας. Μπορεί να έχουν σχέση με το παρελθόν σας ή με το παρελθόν κάποιου κοντινού σας προσώπου. Σήμερα δεν θα είστε στην καλύτερη συναισθηματική κατάσταση. Μπορεί να βιώσετε κάποια συναισθηματική αλλαγή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, σήμερα θα έχετε διαφορετικά σχέδια και προσδοκίες. Ετοιμαστείτε να αναβάλλετε ή να καθυστερήσετε αυτά που θέλετε να κάνετε. Μπορείτε να εγκαταλείψετε τον εαυτό σας για να τον γλιτώσετε από προβλήματα και επιπλοκές. Σε γενικές γραμμές, η σημερινή θα είναι μία ημέρα συναισθηματικού διχασμού.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα θα σχεδιάσετε πράγματα που θα σχετίζονται με επισκευές στο σπίτι, συναντήσεις με καλεσμένους ή κάποια άλλη σημαντική οικιακή δέσμευση. Οι εκπλήξεις σήμερα θα σχετίζονται με μια γυναίκα που βρίσκεται σε άλλη πόλη. Κάποιοι από εσάς θα έχετε οικονομικές σχέσεις ή δεσμεύσεις που σχετίζονται με παιδιά ή νεαρά άτομα από την οικογένεια σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75