ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/12 Τρίτη Α

ταρω-κοσμος-taro

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 12/12 Τρίτη Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Αυτό που ζείτε μέσα στην σχέση σας, σίγουρα δεν σας δίνει στο 100% αυτά που θέλετε. Τα παράπονα σας έχουν εισακουστεί και στο παρελθόν, αλλά μάλλον θα πρέπει, να τα πείτε για ακόμη μια φορά, και μετά να αφήσετε την άλλη μεριά της σχέσης, να πράξει τα δέοντα. Οι ελεύθεροι και ωραίοι του ζωδίου, θα δεχτούν πολλά και καλά νέα φλερτ … και ίσως και πριν τις γιορτές κάτι ευχάριστο να ξεκινήσει. Επίσης, μαζέψτε το χέρι σας από τα περιττά έξοδα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Είναι σε μια εμμονή, με ότι έγινε στο παρελθόν και αυτό, μόνο σας σταματά για αυτά που επιθυμείτε να ζήσετε στο μέλλον. Το σύμπαν, θα σας βοηθήσει, μόνο και εφόσον αφορίσετε πια τα παλιά, και πραγματικά θελήσετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά. Σκεφτείτε το και λίγο πιο εγωιστικά… αν το άτομο που σκέφτεστε, σας ήθελε, μάλλον θα ήταν δίπλα σας… όλα τα άλλα είναι παραμύθια και δικαιολογίες. Επικεντρωθείτε στα εργασιακά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Έχετε στήσει τα ερωτικά σας ξόβεργα … και περιμένετε να πιάσετε αυτήν την δύσκολη προσωπικότητα, που το μυαλό σας έχει ερωτευτεί. Με τον κυβερνήτη σας, να είναι πραγματικά απρόβλεπτος το πιο πιθανόν … είναι εσείς να έχετε τελικά επιτυχία στους σκοπούς σας. Αυτό θα έχει και την ισχύ του, στις περιπτώσεις και αυτών που επιθυμούν μια επανασύνδεση. Σίγουρα ο ερωτικός σας τομέας, θα πάει πολύ καλύτερα.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

zwdia-092

Καρκίνος : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι σκέψεις και οι πράξεις σας, δείχνουν πραγματικά ότι ακόμη με το παρελθόν δεν έχετε κλείσει … όλους τους λογαριασμούς σας. Αυτό είναι και κάτι που μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα σας φανερώσει ειδήσεις ακόμη μέχρι και επισκέψεις. Είναι ίσως και η τελευταία σας ευκαιρία, για να βρείτε λύσεις. Το ιδανικότερο θα ήταν, να ασχοληθείτε και πιο εντατικά, με την εργασία σας, που έχει πάρει την άνοδο …και έτσι θα συνεχίσει.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Λέων : Η ΔΥΝΑΜΗ

Πιθανολογείτε, ότι ο άνθρωπος σας, έχει και κάποιες παράλληλες κρυφές καταστάσεις. Από το κάθεστε και να κάνετε σενάρια, ή να στεναχωριέστε το καλύτερο θα ήταν, να προκαλέσετε μια αναλυτική συζήτηση … που θα σας λύσει όλες τις απορίες. Οι μόνοι του ζωδίου, θα δεχτούν κάποια ερωτική εξομολόγηση, από έναν παλιό τους έρωτα, που θα ζητά μια κοινή προσπάθεια για επανένωση.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

Παρθένος : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Όλα έχουν γίνει πια μέσα στην σχέση σας, μέτρια και βαρετά. Αυτό είναι και κάτι που και ο ίδιος ο άνθρωπος σας, το βιώνει. Όποιο και να είναι τελικά το πρόβλημα, που προκαλεί αυτήν αναστάτωση … μπορείτε τώρα και μέσα από συζήτηση, να το λύσετε. Πάντως να είστε σίγουροι, ότι από τις 21 / 12 και μετά που ο Ήλιος αλλάζει ζώδιο, εσείς θα είστε στα καλύτερα σας. Αυτό θα συμβεί και στα οικονομικά σας.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.