ταρω αισθηματικες προβλεψεις 12/12 Τρίτη Β

tarw-taro-ταρω

Κοινοποίηση:

ταρω αισθηματικες προβλεψεις 12/12 Τρίτη Β

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Ζυγός : Η ΙΕΡΕΙΑ

Τα δύσκολα μέσα στην σχέση σας, σίγουρα τα έχετε ξεπεράσει. Ωστόσο, μην ξαναβάλετε τον εαυτό σας σε δύσκολη κατάσταση… είναι ακόμη παρόν … ο ανάδρομος. Οι μέρες θα είναι και εξαιρετικά καλές, για όσους συντρόφους, έχουν στο μεταξύ τους, χιλιομετρικές αποστάσεις. Οι συναντήσεις και οι αποφάσεις, είναι στα άμεσα σχέδια όλων. Οι εργασιακές σας δράσεις, θα σας δώσουν χρήμα για να περάσετε, άνετα τις γιορτές.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Σκορπιός : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Μάλλον δεν έχετε και την καλύτερη διάθεση … και με όλα αυτά που βλέπετε από τον άνθρωπο σας. Όπως και να έχουν τελικά τα πράματα, εσείς θα πρέπει να κινητοποιηθείτε και να βρείτε τις λύσεις, και σίγουρα όχι πια, μέσα από εντάσεις και διαξιφισμούς. Τυχερότεροι όλων, οι μόνοι και οι εργένηδες, που θα δουν καινούργιο κόσμο να τους φλερτάρει. Νομικά – περιουσιακά θέματα, λήγουν υπέρ σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης : ΤΟ ΑΡΜΑ

Είσαστε σε μια τρεχάλα για να προλάβετε να λύσετε καταστάσεις, πριν την αλλαγή του έτους. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν αλλά μόνο προσωρινά, να σας απομακρύνει από τον άνθρωπο σας, αλλά το αποτέλεσμα θα δικαιώσει και τους δύο σας. Οι μέρες … έχουν και έναν ερωτισμό στην ατμόσφαιρα, άρα κάποιοι να μην εκπλαγούν, αν έχουν πολιορκία στον εργασιακό τους χώρο.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Αιγόκερως : Ο ΗΛΙΟΣ

Αντιμετωπίζετε πολλά μέτωπα αυτήν την εποχή, και μάλλον η διάθεση σας είναι πεσμένη. Αυτό το έχει διαπιστώσει ο άνθρωπος σας, και πλήρως συνειδητά σας δίνει τον χρόνο και τον χώρο … που θέλετε για να διορθώσετε αυτά που θέλετε. Εσείς που είστε ανάμεσα σε δύο επιλογές αγάπης, θα πρέπει να σκεφτείτε τελικά τι και ποιον θέλετε. Ουδείς θα σας δώσει συγχωροχάρτι … αν γίνει κάποια άσχημη αποκάλυψη.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

zvdia-00

Υδροχόος : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Εσείς με τον ιδιαίτερο τρόπο σας, έχετε δελεάσει ερωτικά, μια καινούργια προσωπικότητα, που θα σας πλησιάσει και αυτήν, εντός των επόμενων ημερών. Σίγουρα με τον ανάδρομο Ερμή, να μην αφήνει κανέναν στην ησυχία του, εσείς κινηθείτε εκ του ασφαλούς. Εσείς οι υπόλοιποι που έχετε μια καλή και στρωμένη σχέση, μην κάνετε πειραματισμούς…. θα βρεθείτε τουλάχιστον εκτεθειμένοι.
Θετικές δράσεις από ζώδια : της Γης

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρω – Ιχθείς : Η ΣΕΛΗΝΗ

Διαμαρτύρεστε στον άνθρωπο σας ότι δεν σας δίνει την προσοχή και την αγάπη του. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να ισχύει, μόνο και μόνο επειδή, τον βλέπετε αυτό το διάστημα, να είναι χαμένος, μέσα στα προβλήματα του. Μην πείτε κάτι περισσότερο, και θα δείτε ότι από την νέα εβδομάδα, ότι τα πράματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Οι μόνοι του ζωδίου … αλλά και οι φρεσκοχωρισμένοι θα έχουν καινούργιες και ποιοτικές γνωριμίες άμεσα. Ο έρωτας είναι κοντά.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Γης

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρω  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.