Αστρολογος προβλεψεις 15/11 Τετάρτη

happiness ballons

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 15/11 Τετάρτη

Την Τετάρτη, θα χρειάζεται να αναλάβετε πολύ περισσότερα καθήκοντα και δεσμεύσεις σχετικά με την οικογένειά σας. Είναι πιθανό να κάνετε κάποια τηλεφωνήματα και να προετοιμάσετε μια συνάντηση με συγγενείς για διάφορους λόγους. Κάποιος στενός συγγενής σας μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα.

Μερικοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε απροσδόκητα προβλήματα ή παρεξηγήσεις σε μια οικεία ή φιλική σχέση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, σήμερα μην αποπειραθείτε να δουλέψετε με χρήματα (για πράγματα όπως αγορά ή πώληση αγαθών ή περιουσίας). Σήμερα, μπορεί να βιώσετε κάποιο ατύχημα ή ένα τεχνικό πρόβλημα στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας. Οι συγκρούσεις θα προκύψουν κυρίως με γυναίκες που υποφέρουν.

zodia-zvdia-22

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα μάλλον θα περάσετε τον περισσότερο χρόνο σας με απροσδόκητα καθήκοντα. Σήμερα, είναι πιθανό να υπάρξουν γεγονότα, συζητήσεις ή συναντήσεις σχετικά με ένα ακίνητο στο οποίο δεν ζείτε τώρα ή δεν είστε ιδιοκτήτης. Η μέρα επιφυλάσσει δυσάρεστες ειδήσεις από άλλη πόλη ή χώρα που σχετίζονται με κάποιον που γνωρίζετε ή κάποιο απροσδόκητο παγκόσμιο γεγονός.

taro-zodia-76

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, να περιμένετε λόγω ενός προαισθήματος που έχετε και να είστε προετοιμασμένοι για τυχόν προβλήματα, ή άλλες περίπλοκες καταστάσεις. Οι συγκρούσεις σήμερα θα απελευθερώσουν την αρνητική ενέργεια που έχετε συσσωρεύσει, αλλά σίγουρα δεν θα λύσουν τα προβλήματά σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα μπορεί να νιώσετε λίγο νωθροί. Το καλό είναι ότι αυτή η κατάσταση δεν θα διαρκέσει όλη την ημέρα. Οι εκπλήξεις που θα έρθουν σήμερα θα συνδέονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με χρήματα. Να περιμένετε ένα ενδιαφέρον ή σημαντικό γεγονός που πιθανότατα θα σχετίζεται με ένα αγόρι ή έναν άνδρα.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera