Αστρολογος προβλεψεις 16/12 Σάββατο

αστρολογια-zwdia-αυρα-zodia

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 16/12 Σάββατο

Σήμερα είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με κάποια προβλήματα στον προσωπικό ή τον επαγγελματικό σας χώρο, με έναν άντρα που ανήκει στον κύκλο των φίλων ή των συνεργατών σας. Ακόμα και οι εκπλήξεις που ενδέχεται να προκύψουν, θα σχετίζονται με κάποιον τρόπο με το σπίτι σας ή άτομα του στενού σας περιβάλλοντος.

Αυτό το Σάββατο δεν είναι ιδανικό για να βελτιωθεί η ερωτική σας ζωή, γιατί το ταίρι σας θα είναι ιδιότροπο ή θα αντιμετωπίζει κάποια προσωπικά θέματα. Αν και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να χαρείτε, σε γενικές γραμμές οι περισσότεροι θα έχετε πεσμένη ή και απαισιόδοξη διάθεση.

Όσοι είστε γεννημένοι στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, σήμερα σας αναμένουν πολλές υποχρεώσεις και όγκος εργασιών. Αυτό θα είναι και το βασικό αντικείμενο των συζητήσεών σας. Μην αμελήσετε να κάνετε ένα σημαντικό τηλεφώνημα ή να απαντήσετε σε κάποιο ηλεκτρονικό μήνυμα που πρέπει να χειριστείτε σήμερα! Κάποιοι από εσάς θα πάρετε χαρά από ειδήσεις ή γεγονότα που θα αφορούν μια εγκυμοσύνη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

zodia-zvdia-22

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω, σήμερα είναι πιθανό να κληθείτε να πάρετε μια δύσκολη απόφαση… Θα κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις ή θα μετάσχετε στο προσωπικό δράμα ενός ατόμου του φιλικού ή του οικογενειακού σας κύκλου. Η μέρα θα εξελιχθεί με τους δικούς της ρυθμούς ό,τι κι αν κάνετε, κάτι που θα σας προκαλέσει αρκετές εναλλαγές συναισθημάτων

Αν έχετε γεννηθεί υπό το ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου, σήμερα ενδέχεται να σας προκύψουν κάποια απρόβλεπτα έξοδα. Πρέπει να ανταποκριθείτε με σύνεση στην περίσταση, για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση. Από την άλλη πλευρά, σήμερα πολλοί θα καταφέρετε να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα που σας φάνταζε άλυτο! Έτσι θα σας δοθούν οι ευκαιρίες για να διαφύγετε κάποιας φαινομενικά απρόβλεπτης κατάστασης.

taro-zodia-76

Όσοι ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων, σήμερα να αναμένετε ενδιαφέροντα γεγονότα, συναντήσεις ή συναντήσεις με άντρες που θα ανήκουν στον ευρύτερο οικογενειακό ή κοινωνικό σας κύκλο. Μια νέα εξέλιξη σε ένα θέμα, θα σας αναπτερώσει το ηθικό ως προς την πραγμάτωση μιας επιθυμίας ή την επίλυση ενός προβλήματος που είχε σημαίνοντα ρόλο για εσάς. Η ερωτική σας ζωή θα διέπεται σήμερα από πολλά συναισθήματα, δυναμισμό και απρόβλεπτες εξελίξεις!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75