Αστρολόγος προβλέψεις 22/06 Παρασκευή

πανσεληνος-zwdia-ταρο-zodia

Αστρολόγος προβλέψεις 22/06 Παρασκευή

Αστρολόγος Την Παρασκευή θα αναζητήσετε περισσότερους τρόπους για να διασκεδάσετε και να χαρείτε. Κάτι που θα γίνει αν ακολουθήσετε μερικές από τις προτάσεις των φίλων ή των συγγενών σας.

Σήμερα, ωστόσο, μπορείτε εύκολα να ενδώσετε σε πειρασμούς που θα σας προκαλέσουν απώλεια ή δυσκολίες. Η σημερινή μέρα θα είναι ευνοϊκή για ερωτικές εμπειρίες και συναντήσεις, και για τη σύλληψη ή τη γέννηση ενός παιδιού.

Η Παρασκευή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για σύντομα ταξίδια εντός της χώρας που ζείτε.

zodia-zvdia-22

 

Εσείς που γεννηθήκατε σήμερα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη, θα έχετε μια συνάντηση ή μια σημαντική επαφή με ένα άτομο που ζει αλλού. Πολλοί από εσάς θα συμμετάσχουν στην προετοιμασία μιας σημαντικής συγκέντρωσης ή εκδήλωσης. Τα καλά πράγματα σήμερα μπορεί να προέλθουν από άτομα που δεν ζουν μαζί σας στο ίδιο σπίτι. Στα όνειρά σας θα συναντηθείτε με άτομα που έχουν αποβιώσει.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/06 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω σήμερα, να περιμένετε μια ευχάριστη έκπληξη που μπορεί να αλλάξει τα σχέδιά σας για το Σαββατοκύριακο. Η Παρασκευή θα είναι μια καλή ημέρα για μια συζήτηση για την ερωτική σας σχέση. Σήμερα μπορείτε να περιμένετε ενδιαφέροντα γεγονότα στο χώρο εργασίας σας. Κάποια από αυτά θα αποτελέσουν τη βάση για αλλαγές τον επόμενο μήνα.

zwdia - love

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, η Παρασκευή θα είναι η μέρα κατά την οποία θα έχετε τις περισσότερες δεσμεύσεις. Θα εξαρτηθεί από εσάς εάν θα είστε διατεθειμένοι να τις αποδεχτείτε ή να τις ακυρώσετε. Να περιμένετε νέα από άτομα από κοντά και μακριά. Η σημερινή μέρα υποδεικνύει ένα συμβάν ή κάποια νέα σχετικά με ένα παιδί. Αυτή είναι μια μέρα κατά την οποία μπορείτε εσείς να δημιουργήσετε μια διάθεση γύρω από τον εαυτό σας, οπότε μην κλειστείτε στον εαυτό σας και στα προβλήματά σας.

Αστρολόγος προβλέψεις 22/06 Παρασκευή

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων την Παρασκευή, θα έχετε διάφορα σχέδια ή προσδοκίες σχετικά με κάποιον από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας. Σήμερα θα έχετε σκοπούς που σχετίζονται με σημαντικές υποθέσεις και θα έχετε την ευκαιρία να τους πραγματοποιήσετε. Μια είδηση ​​ενδέχεται να σας απογοητεύσει και πιθανότατα να σχετίζεται με μια δέσμευση για την επόμενη εβδομάδα.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65