Αστρολογος προβλεψεις 24/11 Παρασκευή

zwdia

Κοινοποίηση:

Αστρολογος προβλεψεις 24/11 Παρασκευή

Την Παρασκευή πολλοί από εσάς θα ταξιδέψετε για οικογενειακούς λόγους ή θα έχετε διάφορες επαφές με συγγενείς από κοντά και μακριά. Η σημερινή θα είναι μια καλή μέρα για ερωτικές εμπειρίες και ρομαντικές εκπλήξεις. Στη δουλειά σας θα θυμώσετε με κάποιον, αλλά σκεφτείτε καλά πριν αντιδράσετε σε μια τέτοια πρόκληση.

Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να παγιώσετε τις επιτυχίες σας ή να διορθώσετε παραλείψεις και να συνειδητοποιήσετε τις προσδοκίες σας για τα προσωπικά σας σχέδια. Εάν παίζετε τυχερά παιχνίδια, χρησιμοποιήστε αριθμούς που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή ή την επιτυχία του παιδιού ή του πατέρα σας.

 

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη σήμερα μπορεί να έχετε κάποιο πρόβλημα συναισθηματικής φύσεως ή ανησυχία. Θα υπάρξει μια αντιπαράθεση με τους ανθρώπους γύρω σας. Τα γεγονότα δεν θα σας εκπλήξουν εξαιτίας των εντάσεων στην καθημερινή σας ζωή καθώς και της έλλειψης άμεσης και ειλικρινούς επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η Παρασκευή σαν μέρα δύσκολα θα σας εκπλήξει με κάτι ξεχωριστό ως εμπειρία.

zodia-zvdia-22

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω, σήμερα θα έχουν μεγάλη σημασία γεγονότα, ειδήσεις, συναντήσεις ή ταξίδια που σχετίζονται με τα μέλη της οικογένειας σας. Να περιμένετε ένα σημαντικό γεγονός ή νέα για έναν συγγενή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνετε ένα ταξίδι για οικογενειακούς λόγους.

Σε εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου, θα προκύψει αναπάντεχα μια ανησυχία ή στενοχώρια. Ο πιο πιθανός λόγος για αυτό θα είναι ένα γεγονός που σχετίζεται με φίλους. Σήμερα κάποιος μπορεί να σας προσβάλει αλλά χωρίς να έχει κακή πρόθεση για αυτό. Αντίθετα, θα είναι αποτέλεσμα βιαστικών, ανεξέλεγκτων συναισθημάτων, θυμού ή εκνευρισμού.

taro-zodia-76

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων, σήμερα κάποια από τα σημαντικότερα γεγονότα που θα συμβούν θα σχετίζονται με την ερωτική σας ζωή. Δεν θα βιώσετε σχεδόν καθόλου εκπλήξεις, αλλά να περιμένετε σίγουρα κάποιες ευχάριστες στιγμές. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα για ταξίδια και επαφές με ανθρώπους από διαφορετικές πόλεις και χώρες. Η ημέρα μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα μερικούς από εσάς με προτάσεις ή επιδοκιμασία, ανταμοιβή ή αναγνώριση τις εργασίας, των αρχών σας ή της επιχείρησής σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098