ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/11 Παρασκευή Α

ταρω-troxos-taro-tarw

Κοινοποίηση:

ταρω ερωτικες προβλεψεις 24/11 Παρασκευή Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας.

Κριός : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Δεν έχετε πολλά περιθώρια χρόνου, για να δώσετε τις απαντήσεις σας, στο άτομο που σας τι ζητά. Προφανώς κάτι ύποπτο έχει καταλάβει και θέλει να σιγουρέψει, ότι δεν θα γίνει και πάλι κάποιο λάθος. Από την δική σας την μεριά, σκεφτείτε πιο ώριμα, και αποφασίστε ποιον και γιατί, τον θέλετε κοντά σας. Αυτοί που έχουν χωρίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, θα βρεθούν ανάμεσα σε διλήμματα …που θα τους έρθουν υπό την μορφή επανασύνδεσης.
Θετικές δράσεις από ζώδια της Φωτιάς

zodia-zvdia-22

 

Ταύρος : Η ΣΕΛΗΝΗ

Εσείς έχετε το δίκιο και τον σωστό λόγο …μέσα σε αυτήν την σχέση. Αυτό είναι και κάτι που ορισμένες φορές, ξεβολεύει τον άνθρωπο σας. Ακούστε αυτά που έχει και από την δική του την μεριά να σας προτείνει και πάρτε τις αποφάσεις σας. Αν τελικά με το τετραπέρατο μυαλό που διαθέτετε δεν μπορείτε να δώστε λύσεις, ίσως και να έχετε επιλέξει πάλι, τον λάθος σύντροφο. Τουλάχιστον στα οικονομικά σας θα έχετε εξελίξεις.
Θετικές δράσεις από ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες  προβλεψεις  Χειμωνας 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μάλλον και πάλι έχετε απογοητευτεί από τις άσχημες συμπεριφορές του ανθρώπου σας. Αυτό είναι και κάτι που το βιώνετε συνεχώς και μάλλον σας δείχνει την πόρτα της εξόδου, από αυτήν την σχέση. Όπως και να έχουν τα πράματα, εσείς καλείστε να συνεχίσετε να φτιάχνετε τα προγράμματα σας. Οι μέρες του νέου μήνα είναι πολύ καλύτερες σε αστρολογικό επίπεδο … και πιθανόν και να δώσουν λύσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zvdia-00

Καρκίνος : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Έχετε κάνει πολλές και δύσκολες σχέσεις στο παρελθόν σας, και αυτό κάποιες φορές σας κάνει και έχετε αναστολές ή και κάποιες υπερβολικές φοβίες …γύρω από νέες γνωριμίες. Οι μέρες μέχρι και να λήξει το έτος, θα σας δώσουν τις ευκαιρίες νέων γνωριμιών, που θα σας κάνουν να αναθαρρήσετε. Τύχη στα προγράμματα τους, θα έχουν και οι εν σχέση, που ίσως και δειλά – δειλά να έχουν σκεφτεί και τις μελλοντικές τους δεσμεύσεις.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια της Φωτιάς

zwdia-zodia-33ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Λέων : Ο ΗΛΙΟΣ

Αν δεν μπορείτε να δείτε αυτήν την σχέση, αυτόν τον σύντροφο, με ένα πιο σοβαρό μάτι, μάλλον θα ήταν πιο τίμιο να του το πείτε και να τον αφήσετε να πάρει τις αποφάσεις του. Όλα έχουν ένα τέρμα, αλλά και μια ευκαιρία για να σωθούν. Τα άστρα είναι άκρως συμμαχικά με τα ζώδια της Φωτιάς, άρα όλα μπορούν να εξελιχθούν με τον τρόπο που επιθυμείτε. Κάτι ανάλογο να περιμένετε και στα επαγγελματικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια : του Νερού

Παρθένος : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Δεν υπάρχει κανένα νόημα να τρέχετε πίσω από σταματημένες καταστάσεις του παρελθόντος, που δεν έχουν κάτι ουσιαστικό, να σας προσφέρουν. Ίσως και να έχετε μείνει καιρό μόνοι, και να είναι η μόνη σας εναλλακτική. Λάθος φιλοσοφία. Αλλάξτε την και θα δείτε, ότι πολλά μάτια, ήδη σας κοιτούν και θέλουν να έρθουν πιο κοντά σας. Μέχρι να συμβούν όλα αυτά, εσείς δώστε τον καλύτερο εαυτό σας στα επαγγελματικά σας.
Θετικές δράσεις από τα ζώδια του Νερού

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.