Ζωδια Χειμωνας 2018 Α

zwdia-erwtas

Κοινοποίηση:

ζωδια χειμωνας 2018 προβλέψεις Δεκέμβριος, Ιανουάριος, Φεβρουάριος

ζωδια χειμωνας 2018 κριός

Είναι πολύ πιθανό αυτός ο Χειμώνας να σας φέρει μπροστά σε σημαντικά συναισθηματικά θέματα. Αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν θέλει να σας αφυπνίσει ώστε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο των αισθημάτων και των σκέψεών σας, σε σχέση με κάθε παράπονο που μπορεί να εκφράζουν τα άτομα του στενού προσωπικού σας κύκλου.

zodia-zvdia-22

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις Χειμωνας 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτή την περίοδο πρέπει να αποφύγετε κάθε πρόκληση, που θα προέλθει από άτομα που θέλουν να δημιουργήσουν τριβές στους κόλπους της οικογένειάς σας για δικό τους όφελος! Από την άλλη πλευρά, θα λάβετε υποσχέσεις και στήριξη ή προστασία για την εξέλιξη σημαντικών θεμάτων σας, από ένα άτομο που βρίσκεται επί του παρόντος μακριά από τον δικό σας τόπο διαμονής. Ίσως να αφορά μια νέα γνωριμία σας ή κάποια ασυνήθιστη συνάντηση με ένα άτομο από άλλη περιοχή ή χώρα.

Μια είδηση που θα αφορά εγκυμοσύνη ή γέννα θα έρθει μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σας κύκλο. Επίσης αυτή την εποχή θα σας αποκαλυφθεί μια σημαντική πληροφορία ή θα λάβετε μια πρόσκληση, που θα αφορά ένα παιδί ή εγγόνι σας. Αν και θα βιώσετε κάποια διαστήματα που θα μειωθεί λίγο η φιλοδοξία ή η ενέργειά σας για να είστε παραγωγικοί, θα προκύψουν πολλές ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και ικανοποιηθείτε με κάποιες θετικές αλλαγές. Ίσως να σας εκπλήξουν κάποιες απρόβλεπτες συναντήσεις, επισκέψεις ή καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε.

zodia-zvdia-22

Να ξέρετε ότι όλες αυτές οι δυναμικές και ενδιαφέρουσες επαφές, θα ανορθώσουν πολύ την αισιοδοξία σας για το μέλλον! Είναι πιθανή μια απροσδόκητη πρόσκληση ή ενημέρωση για μια επαγγελματική συνάντηση ή συνέντευξη. Το μόνο σημείο που μπορεί να σας προβληματίσει κάπως στη διάρκεια αυτού του Χειμώνα, θα είναι μια ανασφάλεια που θα νιώθετε για τα οικονομικά σας. Προσέξτε τις συγκρούσεις που μπορεί να ανακύψουν στον στενό σας κύκλο εξαιτίας αυτής της αστάθειας.

χειμωνας 2018 ζωδια ταύρος

Στη διάρκεια του φετινού Χειμώνα αυτό που θα κληθείτε να χειριστείτε, θα είναι η εξέλιξη κάποιων θεμάτων που αφορούν την αγάπη και τα συναισθήματά σας. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ως προς όσα λαχταράτε από ένα συγκεκριμένο άτομο, όπως και τις φιλοδοξίες που έχει το εν λόγω άτομο επειδή θέλει να είναι μαζί σας.

Να είστε συνετοί με αυτά που λέτε, με αυτά που υπόσχεστε, με τους ανθρώπους που εμπιστεύεστε αλλά και όσους έχετε κοινωνικές επαφές. Ενδέχεται να προκύψει μια διένεξη με μια γυναίκα που θα αφορά χρήματα, τα οποία εκείνη θα θεωρεί δικά της ή θα έχει δικαιώματα επί των πηγών που απορρέουν. Η συμβουλή για εσάς αυτή την περίοδο, είναι να μην στηριχτείτε σε αυτή τη γυναίκα για τα οικονομικά σας. Επίσης δείξτε προσοχή στα θέματα της υγείας σας. Ειδικά στους νεαρούς άντρες ίσως να προκύψουν κάποιες αδιαθεσίες από δικά τους λάθη ή παραβλέψεις, που θα επηρεάσουν τη φυσική και την πνευματική τους ισορροπία. Τα άστρα προβλέπουν ότι μια απάτη ή κλοπή που θεωρείται καλά κρυμμένη ως τώρα, θα έρθει στο φως και θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα.

Κάποιες ειδήσεις, μια πρόσκληση ή μια προσφορά από ένα άτομο του κύκλου σας, μπορεί να αποδειχθεί η ευκαιρία που αναμένετε εδώ και καιρό για να δράσετε όσο αφορά την πρόοδό σας! Ίσως χρειαστεί να χειριστείτε μια δέσμευση ή ένα πρόβλημα γραφειοκρατικής φύσεως.

taro-zodia-098

Στη διάρκεια του φετινού Χειμώνα θα περάσετε πολλές όμορφες περιόδους με τα άτομα του φιλικού σας κύκλου. Κάποιες καινούργιες ιδιαίτερες γνωριμίες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον σας, καθώς θα μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Επίσης θα απολαύσετε ευχάριστες συναντήσεις με τα άτομα της οικογένειάς σας.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, ενδέχεται να εγκαταλείψετε την τωρινή σας εργασία επειδή θα λήξει η σύμβαση συνεργασίας σας ή επειδή θα βρείτε άλλη δουλειά. Δεν αποκλείεται επίσης να λείψετε από το πόστο σας με άδεια διαρκείας που θα ζητήσετε εσείς. Αυτή η εποχή αναμένεται να είναι λίγο ασταθής και αβέβαιη, για διάφορους λόγους. Το δικό σας ενδιαφέρον θα είναι ταυτόχρονα εστιασμένο στην παρούσα κατάστασή σας και στις υψηλές προσδοκίες που έχετε για το μέλλον σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις Χειμωνας 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

χειμωνας 2018 ζωδια δίδυμοι

Λίγο ιδιόρρυθμος θα είναι ο φετινός Χειμώνας για εσάς, καθώς διάφορα ψέματα και αστάθειες στη σχέση σας με τους άλλους θα κλιμακωθούν κάπως απρόβλεπτα. Αν και ευθύνη για όλη αυτή την ατμόσφαιρα δεν θα βαρύνει αποκλειστικά εσάς, θα συνειδητοποιήσετε ότι η ανειλικρίνεια είναι αμφίδρομη.

Μια προστριβή ή μια συζήτηση με ένα κοντινό σας άτομο που θα ανήκει στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη, θα σας εκπλήξει με την εξέλιξή της. Κάποια άλλη διαμάχη με ένα άτομο του φιλικού σας κύκλου, θα σας απελευθερώσει από ένα συναισθηματικό βάρος και τη σπατάλη ενέργειας που σας κούραζε εσωτερικά για αρκετούς μήνες.

zwdia-fotia

Μην σας πτοήσουν αυτές οι δυσχέρειες παραπάνω απ’ όσο αξίζουν, γιατί σύντομα θα βρείτε το σθένος και τη φιλοδοξία για να αρχίσετε κάτι καινούργιο και να θέσετε νέους στόχους για τη ζωή σας! Αυτή η εποχή θα είναι εξαιρετικά σημαντική για την επιμόρφωση ή την καριέρα σας, ειδικά για τα κορίτσια και τις νέες γυναίκες. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν αυτόνομα στη ροή του χρόνου και θα σας καθορίσουν από μόνα τους το μέλλον σε μια σημαντική πτυχή της ζωής σας. Η περίοδος θα είναι ευνοϊκή για να φροντίσετε την επίλυση δικαστικών ή νομικών θεμάτων.

Τα εισοδήματά σας τον φετινό Χειμώνα θα είναι σαφώς χαμηλότερα των προσδοκιών σας ή θα αυξήσετε τις δαπάνες σας, κάτι που θα δημιουργήσει ανισορροπία στα οικονομικά σας. Εσείς πρέπει να φροντίσετε να είστε προετοιμασμένοι για αυτή τη συγκυρία, χωρίς να αναμένετε να προκύψουν θαύματα! Η απόσπαση κάποιου αντικειμένου

ή ενός περιουσιακού σας στοιχείου για διάφορους λόγους, θα σας καταβάλει αρκετά αυτή την εποχή… Επίσης θα μάθετε για μια κλοπή ή κάποιο άλλο προσωπικό δράμα στη ζωή ενός ατόμου του στενού σας κύκλου. Οι νεαροί άντρες ενδέχεται να χρειαστεί να προσέξουν την υγεία μιας γυναίκας της οικογενείας τους, είτε να βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων προβλημάτων της. Δεν αποκλείεται να προκύψουν και κάποιες μικρές αδιαθεσίες σε έναν γιο ή εγγονό σας.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

χειμωνας 2018 ζωδια καρκίνος

Ο φετινός Χειμώνας δεν θα είναι ιδανικός για να κάνετε σπουδαία σχέδια, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα έχετε να ολοκληρώσετε πολλές εκκρεμότητές σας ή θα πρέπει να δημιουργήσετε μια ρουτίνα στην καθημερινότητά σας… Η εποχή θα είναι δύσκολη και για την εξέλιξη κάποιων νομικών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεστε. Φροντίστε να έχετε τα προσωπικά σας αντικείμενα και την αλληλογραφία σας μακριά από τα μάτια και την περιέργεια άλλων.

Η αγάπη θα είναι ένας ενδιαφέρων και δυναμικός παράγοντας στη ζωή σας αυτή την περίοδο, ειδικά για τους άντρες. Δεν θα λείψουν τα φλερτ, τα ραντεβού αλλά και οι καινούργιοι έρωτες! Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για εορτασμούς με τους δικούς σας ανθρώπους στο σπίτι σας, με αφορμή κάποια γενέθλια ή επετείους.

Οι γυναίκες θα πρέπει να είναι εξαιρετικά προσεκτικές στις οικονομικές τους σχέσεις με άλλες γυναίκες, κυρίως άνω των 35 ετών. Δεν αποκλείεται ο φετινός Χειμώνας να σας φέρει κάποιες προτάσεις για μια καλύτερα αμειβόμενη εργασία, κάποια προσωρινή αλλαγή ή μια νέα ευνοϊκή επαγγελματική συμφωνία. Αναμένεται να λάβετε χρήματα από τη δουλειά σας, από επιστροφή φόρων, από τράπεζα ή από κάποιον οργανισμό.

Είναι πιθανό να προκύψει μια σύγκρουση με ένα συγγενικό σας άτομο που ζει σε άλλη περιοχή. Αφορμή γι’ αυτό, θα είναι το πείσμα ή κάποιο άλλο στοιχείο του χαρακτήρα του εν λόγω ατόμου. Τον φετινό Χειμώνα θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοικτά, για να αδράξετε κάθε πρόταση ή πληροφορία που θα σας προσεγγίσει!

Μόνο έτσι θα είστε έτοιμοι να δράσετε γρήγορα αλλά και με σύνεση. Ενδείκνυται να πάρετε ρίσκα, αρκεί να μην το παρακάνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις Χειμωνας 2018 για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76