Δίδυμοι και Χωρισμός

το-ζωδιο-των-διδυμων

Κοινοποίηση:

Σαν ένα από τα τρία «διπλά» Μεταβλητά ζώδια, έχουν πραγματική ανάγκη για τα ερεθίσματα που τους προσφέρει μια ποικιλία παρτενέρ και φίλων. Και επειδή αυτό το ζώδιο έλκεται από το είδος του επαγγέλματος που απαιτεί πρόσκαιρους χωρισμούς, οι Δίδυμοι θα ωθήσουν το σύντροφό τους να ασχοληθεί και αυτός με τα δικά τους ενδιαφέροντα. Αν από την άλλη μεριά, ο σύντροφος ενός Διδύμου του αφήσει τα περιθώρια που θέλει και παραδεχτεί το γεγονός ότι η μανία του Διδύμου για φλερτ δεν εκφράζει απαραίτητα και τη δυσαρέσκειά του για το δεσμό, τότε η μακροχρόνια σχέση είναι πραγματικά πιθανή.΄Αλλά όταν ο παρτενέρ είναι έστω και ελάχιστα προσκολλημένος ή απαιτητικός, τότε ο Δίδυμος θα αναζητήσει αμέσως την ελευθερία που χρειάζεται.

 
Συχνά ο χωρισμός έρχεται ουρανοκατέβατος για τους συντρόφους του παρορμητικού Διδύμου που έχει την τάση να φανερώνει ο ίδιος τους «μυστικούς» δεσμούς εξαιτίας της απόλυτης έλλειψης διακριτικότητας που τον χαρακτηρίζει. Το πρώτο και τελευταίο σημάδι επικείμενου χωρισμού μπορεί να είναι όταν ο Δίδυμος φτιάχνει τη βαλίτσα του., Αλλά κι όταν έχουν χωρίσει, συνήθως δε βλέπουν το λόγο να μην παραμείνουν φίλοι με τους πρώην παρτενέρ, Είναι πιθανό να τους τηλεφωνούν πότε πότε «απλά για να δουν τι κάνουν», ή για να ακούσουν υπομονετικά τα προβλήματά τους σχετικά με τις δυσκολίες μιας νέας σχέσης ή με τα παιδιά.

 
Συχνά οι Δίδυμοι αντιμετωπίζουν δίλημμα σχετικά με το αν θα φύγουν ή θα μείνουν αλλά όποια απόφαση κι αν πάρουν η αεικίνητη φύση τους θα τους κάνει να επιθυμήσουν κάποιον άλλο δεσμό. Έτσι κατά τη διάρκεια μιας σχέσης μπορεί να γνωρίσουν πολλές φορές το χωρισμό και τη συμφιλίωση και συχνά υποτάσσονται στην προοπτική του χωρισμού.

zodia-zvdia-22