Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/11

zwdia

Κοινοποίηση:

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 15/11

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Οι απαιτήσεις σας, όλο και μεγαλώνουν. Αυτό είναι και κάτι που θα το δείτε να έχει και το θετικό του αντίκτυπο …στην άλλη πλευρά της σχέσης.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

Ταύρος: Η αγάπη και η αφοσίωση, που δείχνει το ταίρι σας, για το πρόσωπο σας, μάλλον θα πρέπει να περιορίσουν τις κρίσεις ζήλιας σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Σκορπιός

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Ένας νέος έρωτας, σας έχει τρελάνει το μυαλό. Μέσα στην εποχή του Σκορπιού, αυτό έχει την δεκαπλάσια ένταση. Απολαύστε το.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Μην γυρνάτε και πάλι στα περασμένα. Δεν χρειάζεται και δεν υπάρχει κάτι περισσότερο η παλιά κατάσταση να σας προσφέρει.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Λέων: Όλα τα άσχημα που έχετε περάσει στο παρελθόν, μάλλον τα έχετε πα αφήσει πίσω σας. Ενεργοποιηθείτε και θα δείτε ότι νέοι έρωτες πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Παρθένος: Αποφύγετε να μπλέξετε με κάποιον από τον εργασιακό σας χώρο. Είναι μια εποχή που όλα μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Ζυγός: Οι φωνές από το παρελθόν, θα σας εμφανιστούν στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, και μέσα από φρέσκιες προτάσεις που θα ενδιαφέρουν.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

zwdia-092

Σκορπιός: Οι σκοποί και οι προτάσεις σας, ίσως αυτήν την εποχή να μην βρίσκουν τον άνθρωπο σας, έτοιμο. Ίσως και να κάνετε λίγη υπομονή.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Τοξότης: Αν έχετε την δυναμική για να μείνετε ένα μικρό χρονικό διάστημα, μόνοι και ήρεμοι, απλά κάντε το .Θα βρείτε την ψυχική σας ηρεμία.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Αν δεν έχετε σκοπό και πρόθεση να δείτε αυτήν την σχέση πιο σοβαρά, καλύτερα να μην υπόσχεστε …κάτι που μπορεί να σας εκθέσει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

taro-zodia-098

Υδροχόος: Εσείς και οι κακιές σας συνήθειες θα πρέπει να πάρετε διαζύγιο. Μάλλον σας κλείνουν τον δρόμο, για νέες και ουσιαστικές γνωριμίες.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Ιχθείς: Αποφασίστε τι θέλετε και πείτε το στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτό είναι και κάτι που πιθανόν και να λύσει τις υπάρχουσες παρεξηγήσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.