Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/10 Τετάρτη

ζωδια-zvdia-zwdia-7-σχεσεις

Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 18/10

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο και το ζώδιο της σχέση σας

Κριός: Μην καθυστερείτε να πάρετε τις αποφάσεις σας. Εσείς είστε αυτοί, που αισθάνεστε κάπως άβολα αυτό το διάστημα, και πρέπει άμεσα να το διευθετήσετε.
Αστρολογική εύνοια με: Ζυγός και Σκορπιός

Ταύρος: Οι σκέψεις και η καρδιά σας, έχουν μείνει σε κάποια παλιά σας αγάπη, που δεν έχει σβήσει. Αν τολμάτε κάντε την επόμενη σας κίνηση.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ζυγός

zodia-zvdia-22

 

Δίδυμοι: Μην παρασύρεστε σε υπερβολικά έξοδα, μόνο και μόνο για να γεμίσετε την άδεια σας ψυχολογία. Υπάρχουν και άλλες χαρές…εκεί έξω.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Καρκίνος: Οι θεωρίες και τα συμπεράσματα σας τελικά μπορεί να είναι λανθασμένα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε στον άνθρωπο σας.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Λέων: Μην χάνετε τον χρόνο και την ενέργεια σας, για να δίνετε εξηγήσεις, στον κάθε έναν. Αυτοί που σας αγαπούν, θα έρθουν σύμφωνα με τα νερά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ιχθείς

tarw-045

Παρθένος: Σε κάποιον εσείς και η προσφορά των συναισθημάτων σας, έχετε μείνει αξέχαστοι. Μέσα στις επόμενες ημέρες, θα έχετε καινούργιες προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Παρθένος

Ζυγός: Όλα αυτά που σκέφτεστε, θα πρέπει άμεσα να τα βάλετε και σε εφαρμογή. Να είστε σίγουροι, ότι ο σύντροφος σας, θα σας υποστηρίξει.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Παρθένος

Σκορπιός: Σίγουρα πολλά τα ερωτικά μάτια και οι ερωτευμένες καρδιές, που κινούνται γύρω σας. Εσείς, που είστε ήδη μέσα σε δέσμευση να έχετε τα μάτια σας….104!
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Δεν χρειάζεται να συνθηκολογείτε με όλους. Είστε ούτως ή άλλως ανεξάρτητες προσωπικότητες. Σε όποιον αρέσετε… θα έρθει πιο κοντά.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Αιγόκερως: Αφιερώσετε και κάποιο λίγο χρόνο για εσάς, και τις αγαπημένες σας δραστηριότητες. Οι έρωτες και τα πάθη, θα σας έρθουν από τον νέο μήνα.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης

Υδροχόος: Έχετε κάνει δραστικές αλλαγές στην καθημερινότητα σας, και σίγουρα θα έχετε μεγάλη επιτυχία στα εργασιακά… και τα αισθηματικά σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Αιγόκερως

Ιχθείς: Κανείς δεν θα έρθει πιο κοντά στην καρδιά σας, εκτός και αν εσείς ανοίξετε το πράσινο φως. Επίσης, ξεκολλήστε από το παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Σκορπιός και Τοξότης

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-768

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.