ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.10 Τετάρτη

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 18.10 Τετάρτη

Η κάρτα λενορμαντ της Τετάρτης Η Κουκουβάγια 07 Καρό

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Κουτσομπολιά γυναικών
2 Αλλαγές στα ζευγάρια
3 Επιχειρηματικές σκέψεις

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Αν δεν είσαστε σε κάποια σταθερή – μόνιμη σχέση, να έχετε τις κεραίες σας σηκωμένες, καθώς κάποιος από το παρελθόν σας, θα σας ψάξει με σκοπό την επανένωση.

Καρκίνος: Αφήστε πίσω σας, τα άσχημα που έγιναν σε προηγούμενες σχέσεις. Δεν έχει κανένα νόημα να ταλαιπωρείτε και να μπλοκάρετε το μέλλον σας.

Ζυγός: Από τις ερχόμενες ημέρες, θα δείτε πολύ νέο κόσμο, να σας πλησιάζει. Ίσως και μέσα από αυτό, να βρεθεί και ένας νέος ποιοτικός σύντροφος.

zvdia-00

Αιγόκερως: Σίγουρα…ίσως και άθελα σας, έχετε καθυστερήσει κάποιον που έχει τρυφερά συναισθήματα, για το πρόσωπο σας. Θα πρέπει να γίνουν διορθώσεις.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Ακούστε αυτά που έχουν να σας που οι φίλοι και οι γνωστοί, αλλά μην κάνετε μόνο αυτά. Εσείς ξέρετε καλύτερα από τον καθέναν, τι πρόβλημα υπάρχει.

Λέων: Οι μέρες που απομένουν για να λήξει ο Οκτώβριος, θα σας φέρουν πολλά ερωτικά δώρα που ακουμπούν προσπάθειες για άμεσα επανένωση.

zwdia-zvdia-alex

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι παραπάνω, για να πείσετε τον άνθρωπο σας, για τις καλές σας προθέσεις. Ξέρει, έχει καταλάβει και θα πράξει σύντομα.

Υδροχόος: Αποφασίστε και εσείς από την μεριά σας, αυτά που πρέπει, και επιτρέψτε στους τρίτους να κάνουν και αυτοί, αυτά που πρέπει … αλλά και μπορούν.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Υπάρχουν διάφοροι σχολιασμοί, από τους γύρω σας, για την σχέση σας, η οποία έχει πολλά προβλήματα. Μην το επιτρέπετε … αυτό σε κανέναν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Παρθένος: Αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, είναι αυτά που ζητούσατε τελικά. Είστε και ένα βήμα πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Τοξότης: Μάλλον χάνετε τον χρόνο σας, με το να περιμένετε κάποιον – κάτι που δεν έχει ακόμη δείξει τις σχετικές προθέσεις του. Ενεργοποιηθείτε.

Ιχθύς: Είσαστε σχολαστικοί και υπερβολικοί με τον άνθρωπο σας, και αυτό πιθανόν και να τον έχει κουράσει. Ίσως και να πρέπει να χαλαρώσετε τους τόνους.

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.