ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.10 Παρασκευή

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 13.10 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 13 Τα Σπαθιά Βαλές Σπαθί

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Εξηγήσεις αντρικές
2 Λόγια μέσα σε ζευγάρια
3 Εργασιακή εξέλιξη – χρήματα

 

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Δεν χρειάζεται σε όλους να λέτε σε όλους τα εσώψυχα σας. Πρώτον δεν τους αφορούν και σε δεύτερο επίπεδο … χαλάτε την προσωπική εικόνα σας.

Καρκίνος: Αυτά που έχετε πει στον άνθρωπο σας θα πρέπει να τα κάνετε τώρα και πράξη. Αυτό, είναι και το μόνο, που θα σας φέρει πιο κοντά!

Ζυγός: Οι προσφορές αγάπης, που έχετε από τον άνθρωπο σας, σας έχουν σίγουρα τραβήξει την προσοχή. Απαντήστε με το χέρι στην καρδιά.

zvdia-00

Αιγόκερως: Είναι μέρες που έχετε πάρει την τελική εσώτερη απόφαση, να έρθετε πιο κοντά στις δικές σας ανάγκες. Όποιος δεν αρέσκετε, ας αποχωρήσει.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Οι σκέψεις που κάνει ο σύντροφος σας, έχουν να κάνουν με τα επόμενα βήματα, στο μέλλον σας. Ακούστε με μεγάλη προσοχή.

Λέων: Είσαστε μέσα έναν μεγάλο οικονομικό αγώνα, που σίγουρα θα σας δώσει το πρακτικό αποτέλεσμα που ζητάτε. Μην τα παρατάτε τώρα.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Μπορεί να μην φέρετε όλη την ευθύνη, για αυτά που έχουν γίνει μέσα στον δεσμό σας, δείτε όμως άμεσα τι θα μπορούσατε… να διορθώσετε.

Υδροχόος: Οι σωστές επικοινωνιακές κινήσεις, που κάνετε για να ξανα – ζεστάνετε το κλίμα μέσα στον δεσμό σας, θα φέρει και τα ποθητά αποτελέσματα.

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Η καινούργια εβδομάδα, που έρχεται θα σας γεμίσει με θετικές ειδήσεις και επισκέψεις. Εσείς κρατήστε μόνο αυτά που θέλετε και σας ταιριάζουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Παρθένος: Οι ασχολίες σας οι επαγγελματικές … έχουν πολλαπλασιαστεί και μάλλον το ταίρι σας, έχει πια αρκετά παράπονα, για την απουσία σας.

Τοξότης: Οι σκέψεις και τα όνειρα που έχετε για αυτήν την καινούργια γνωριμία, που έχετε κάνει, θα πρέπει να υποστηριχτούν φυσικά και από την άλλη πλευρά.

Ιχθύς: Είσαστε οι κερδισμένοι της εποχής, και αυτό θα το δείτε πρακτικά στα οικονομικά σας, αλλά και στην αισθηματική σας σχέση, που κάθε μέρα… θα καλυτερεύει.

zwdia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.