ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 17.05 Πέμπτη

lenorman

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν 17.05 Πέμπτη

Χαρτομαντεία Η κάρτα λενορμάν της Πέμπτης 01. Ο Καβαλάρης (09 Κούπα)

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Οικονομικά καλά νέα
2 Ερωτικές υποσχέσεις
3 Νέος έρωτας

 

Λένορμαν Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός
Έχετε τοποθετηθεί ως προς τις αποφάσεις σας, για τα θέματα που σας έχει ερωτήσει ο άνθρωπος σας. Μέσα στον μήνα θα έχετε και τις δικές του προτάσεις.

Καρκίνος
Σταδιακά θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές στα οικονομικά σας, που σίγουρα θα σας διορθώσουν και την σχέση που έχει μείνει εξαιτίας αυτού, στάσιμη.

Ζυγός
Σας έχει βάλει ένας συνάδελφος σε ερωτικό στόχαστρο, και θέλει να μάθει πολλά περισσότερα για εσάς και την ζωή σας. Οι εκπλήξεις είναι απλά καθοδόν.

Αιγόκερως
Τον τελευταίο καιρό έχετε βρει τον τρόπο να διατηρείτε μια γαλήνια ατμόσφαιρα μέσα στον δεσμό σας. Αυτό είναι κάτι που ο άνθρωπος σας, το χαίρεται.

taro-tarw

ερωτική χαρτομαντεία λενορμαν

Λένορμαν Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος
Μην δίνετε δικαιώματα στα οικεία σας περιβάλλοντα, για να μιλούν πίσω από την πλάτη σας, για την σχέση και τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

Λέων
Πρέπει να λάβετε τα μέτρα σας. Αν τελικά και συνειδητά δεν θέλετε, πλέον να έχετε σχέση με τον πρώην σας πείτε του το ευθέως και όχι με υπονοούμενα.

Σκορπιός
Κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, δείχνει το ενδιαφέρον του για εσάς και την έντονη σας προσωπικότητα. Μέσα στην εβδομάδα, θα υπάρξουν εξελίξεις.

Υδροχόος
Δεν θέλετε να μπλέξετε με σοβαρές σχέσεις και συναισθήματα, σε αυτήν την εποχή της ζωής σας. Καλύτερα δώσετε την προσοχή σας στα οικονομικά.

taro-zodia-76

Λένορμαν Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι
Θέλετε να μιλήσετε και να αποσαφηνίσετε στον σύντροφο σας, τι απαιτήσεις έχετε πια από εδώ και πέρα από αυτήν την σχέση και την πορεία της.

Παρθένος
Έχετε βάλει στόχο να λύσετε τα πρακτικά προβλήματα της ζωής σας και σε δεύτερο βαθμό να προχωρήσετε την σχέση σας, με τον άνθρωπο που αγαπάτε.

Τοξότης
Το τελευταίο καιρό, αντιλαμβάνεστε ότι ο άνθρωπος σας, είναι διαρκώς απασχολημένος με την εργασία του. Πάντως κάποια έκπληξη θα σας φέρει.

Ιχθύς
Μια από τις πολλές σκέψεις σας, είναι με ευθύ τρόπο, να βρείτε το θάρρος και να πλησιάσετε και πάλι τον πρώην σας που αγαπάτε ακόμη.

Διαβαστε στο  Ωροσκόπιο  Άρης στον Υδροχόο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.