ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.10 Παρασκευή

Lenormard-προβλεψεις

Κοινοποίηση:

ερωτικη χαρτομαντεια λενορμαν 20.10 Παρασκευή

Η κάρτα λενορμαντ της Παρασκευής 17 Ο Πελαργός Ντάμα Κούπα

Ερμηνεία κάρτας, μόνη και σε συνδυασμό
1 Ειδήσεις από άντρα
2 Εκπλήξεις αισθημάτων
3 Επιχειρηματική πρόοδος

Ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού:

zodia-zvdia-22

Κριός: Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάποια επικοινωνιακά βήματα, στο παρελθόν σας. Η άλλη πλευρά, σας ετοιμάζει κάτι ανάλογο… προς εσάς.

Καρκίνος: Είσαστε καμένοι με όλη την σημασία της λέξεως, και το μόνο που ζητάτε είναι, να βρεθεί ένα συντροφικό ταίρι σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.

Ζυγός: Έχετε βαρεθεί τις ίδιες καταστάσεις μέσα στον δεσμό σας και όλα σας φαίνονται πια βαρετά. Από την ερχόμενη εβδομάδα, ο άνθρωπος σας, έχει κάποια πράματα θετικά να σας πει.

zvdia-00

Αιγόκερως: Έχετε ενθουσιαστεί υπερβολικά με την νέα γνωριμία – έρωτα που έχει εισβάλει στην καθημερινότητα σας. Μάλλον μια μεγάλη αγάπη γεννιέται.

Ζώδια του Σταθερού Σταυρού:

Ταύρος: Το συναίσθημα σας, κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δυνατό, για τον άνθρωπο σας. Αυτό έχει την ισχύ του και για την άλλη πλευρά… και θα σας το αποδείξει σύντομα.

Λέων: Αν δεν εκφράσετε όλα αυτά που σας ταλαιπωρούν …μέσα στην σχέση σας, τίποτα και από μόνο του, δεν θα μπορέσει να ισορροπήσει.

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Σκορπιός: Οι φίλοι και ο γνωστοί, σας ετοιμάζουν μια καινούργια γνωριμία – προξενιό … που θα σας αφήσει άφωνους. Η τύχη σας χαμογελά σε κάθε επίπεδο.

Υδροχόος: Είσαστε μια πολλή ισχυρή προσωπικότητα και αυτό κάνει τον άνθρωπο σας, να αισθάνεται μια περισσή συναισθηματική ασφάλεια .

Ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού:

Δίδυμοι: Κάποια στιγμή θα πρέπει να σβήσετε από την μνήμη σας … τον παλιό έρωτα και να έρθετε πιο κοντά στο τώρα. Τα καλύτερα είναι μπροστά σας.

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 19/10 τις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

Παρθένος: Όλα αυτά που έχει πει ο άνθρωπος σας, θα αρχίσουν να μπαίνουν σε εφαρμογή από την νέα εβδομάδα. Ίσως και κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, που θα σας προτείνει.

Τοξότης: Μην έχετε τόσο μεγάλη αγωνία για την καθημερινότητα του ανθρώπου σας. Αφήστε τον, στους δικούς του ρυθμούς και μην τον πιέζετε συνεχώς.

Ιχθύς: Ο άνθρωπος σας, έχει σκοπό να σας μιλήσει πλέον πιο ανοιχτά και ειλικρινά για το μέλλον σας. Ίσως και να σας έρθει μια πρόταση γάμου…και όχι μόνο.

zodia-zvdia-75

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro-Live, είναι στην διάθεση σας και με εξειδικευμένη πρόβλεψη να σας αποκαλύψει το άμεσο μέλλον.