Μεγαλο Ωροσκοπιο Σεληνης – Ολα απο την Αρχη

ζωδιο-προβλεψεις-zwdia-ερωτα

Κοινοποίηση:

Ωροσκοπιο Νέα Σελήνη στον Ζυγό

Κάθε Νέα Σελήνη αποτελεί το σινιάλο για νέα ξεκινήματα. Ποιο σπόρο καλείται να φυτέψει το κάθε ζώδιο, που θα του αποδώσει την καλύτερη σοδιά στο μέλλον; Μάθετε τον δικό σας.

Νέα Σελήνη – Κριός

zodia-zvdia-22

Το ασίγαστο πνεύμα που σας διέπει θα σας κεντρίσει να κόψετε τις γέφυρες και να φύγετε, αν μια σχέση δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Η συμβιβαστική Νέα Σελήνη στον Ζυγό αφορά τον 7ο Οίκο σας των Σχέσεων, ωστόσο ο επαναστάτης Ουρανός καραδοκεί στο παρασκήνιο και ετοιμάζεται να χτυπήσει!

Η φυγή για αναζήτηση ευνοϊκότερων εδαφών, είναι η αναμενόμενη αντίδραση για την ιδιοσυγκρασία των ανεξάρτητων κριαριών. Όμως, αν η καρδιά σας έχει ήδη επενδύσει σε ένα άτομο, αυτή η απόδραση θα αποβεί επιβλαβής για την ευτυχία σας μακροπρόθεσμα. Θα σας ευνοήσει περισσότερο ένας διάλογος όπου θα μιλήσετε για τα συναισθήματά σας ανοικτά, με ευγένεια και σεβασμό. Τολμήστε να πρωτοτυπήσετε: μείνετε και συζητήστε.

Ο σπόρος σας: αρμονικές σχέσεις

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Νέα Σελήνη – Ταύρος

Να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοικτά, γιατί ένας παλιός συνεργάτης ή σύμμαχός σας μπορεί να πετάξει τώρα μια βόμβα – είτε ακόμη κι εσείς να βιώσετε μια ανέλπιστη αποκάλυψη! Η φιλική Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα φωτίσει τον 6ο Οίκο σας των Συνηθειών, θέση που θα σας εμπνεύσει να επιλέξετε τη συνεργασία αντί του ανταγωνισμού όταν προκύψει η ευκαιρία.

Η αυθεντικότητα έχει μεγάλη σημασία στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σας και όσους συναναστρέφεστε σε καθημερινή βάση. Ξεπεράστε τα προσχήματα και μάθετε ποια θέματα κεντρίζουν τους άλλους. Ο ειλικρινής διάλογος θα σας επιτρέψει να βρείτε κοινό σημείο δράσης.

Ο σπόρος σας: παραγωγικές συνεργασίες

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 19/10 τις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Νέα Σελήνη – Δίδυμοι

Ο καλλιτέχνης μέσα σας δεν μπορεί να περιμένει άλλο, οι σκέψεις σας γεμίζουν μυστήριο και τα όνειρά σας εισβάλλουν στη δουλειά σας! Η χαριτωμένη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα χορέψει μέσα στον 5ο Οίκο σας του Ρομάντζου, θέση που θα σας κάνει να εύχεστε να έβλεπαν όλοι τον κόσμο μέσα από τη δική σας πολύχρωμη ματιά.

Ίσως να μπείτε τώρα στον πειρασμό να αποχωρίσετε από μια ομαδική εργασία που σας κουράζει με την αργή της εξέλιξη, θεωρώντας ότι μπορείτε να εκπλήξετε τους πάντες με ένα δικό σας δημιουργικό αριστούργημα. Όμως η πραγματική έκπληξη θα είναι να αλλάξετε την οπτική σας, από την καθορισμένη σε προσφοράς. Η δόνηση από πολλές σκέψεις και καρδιές που εργάζονται μαζί για τον ίδιο στόχο, παράγει μια ηλεκτρισμένη μαγεία που είναι ανέφικτο να επιφέρει ένας μόνο!

Ο σπόρος σας: καλλιτεχνικές δημιουργίες

zwdia-fotia

Νέα Σελήνη – Καρκίνος

Κάποιες απρόσμενες ειδήσεις στη δουλειά ή το περιβάλλον σας μπορεί να τεντώσουν πολύ τα νεύρα σας, και να εύχεστε να βρεθείτε το συντομότερο δυνατόν στην ασφαλή φωλιά του σπιτικού σας πριν προκύψει κάτι ακόμη! Οι αλλαγές δεν είναι ένας τομέας που χειρίζεστε εύκολα, θα προτιμούσατε να υπάρχει μια προειδοποίηση πριν κάποιος ή κάτι ταράξει τον κόσμο σας. Αυτό θα σκέφτεστε στη διάρκεια της – κατά τα άλλα – απολαυστικής Νέας Σελήνης στον Ζυγό, που θα αναδυθεί στον 4ο Οίκο σας των Θεμελίων.

Η ευχάριστη πλευρά είναι ότι έχετε τη ζώνη άνεσής σας στο σπίτι, όπου μπορείτε να εναποθέσετε τους προβληματισμούς και την ανήσυχη καρδιά σας. Από την άλλη πλευρά, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα και πρέπει να επιστρατεύσετε την κατανόησή σας για να δρομολογήσετε τις αλλαγές προς τη θετική κατεύθυνση. Γι’ αυτό τιμήστε το προσωπικό σας ησυχαστήριο και αφήστε τα άγχη σας στην εξώπορτα!

taro-oroskopio-54

Ο σπόρος σας: εσωτερική γαλήνη

Νέα Σελήνη – Λέων

Η γενναιοδωρία σας ανθίζει όταν βρίσκεστε με τα άτομα που μοιράζεστε ίδιες απόψεις, όχι μόνο γιατί στηρίζουν τις ιδέες σας αλλά και γιατί ενισχύουν την ομάδα με τη μοναδικότητά τους! Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα ταρακουνήσει λίγο τον 3ο Οίκο σας της Επικοινωνίας, τονίζοντας την ανάγκη να βρίσκονται όλοι σε αρμονία.

Ίσως η καρδιά σας να λάβει τώρα κάλεσμα από μια απρόσμενη ευκαιρία, να ετοιμάσετε βαλίτσες με προορισμό τη διεύρυνση των οριζόντων σας – στα ενδότερα ή στο εξωτερικό. Οι τυχαίες συναντήσεις μπορεί να αποτελέσουν τον καταλύτη για αλλαγές, ενώ η ισχυροποίηση των στενών σας δεσμών θα ανοίξει τον δρόμο για ευρύτερες συνεργασίες και συνυπάρξεις αργότερα. Η μάθηση είναι αυτό που σας διατηρεί νέους!

Ο σπόρος σας: οι καρποί της γνώσης

Διαβαστε το Μεγαλο Ωροσκοπιο Νεας Σεληνης 19/10 τις αναλυτικα για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-zodia-astrologia-65